Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu sabah bizim oğlan işe çıkarken bana baba ülker biskrem alırmısın dedi...hay hay dedim ...eskiden comodore pc'im vardı ...kardeşim çöpe atmış...üzüldüm ...hafta sonu beşiktaş'a gezmeye mi gitsek diye düşündüm sabah işe gelirken ...komşu gitmiş vestel'den 47 48 lik ekran iki tane tv almış...sabah güneş'in kendine faydası yoktu biri sigortalasın onu ...malum yaz geliyor bahçe yapacağız...kardeşime telefon açtım gübre getirsin diye fabrikadan ..o da dediki abi bugün bilemedin yarın en geç haftaya getiririm dedim ...ama her an zam gelebilir dedi...bu sıra sabahtan 640 öğlene doğru 655 sonra gene 640 oluyor dedi ardından alıcılar çok olursa 7,00 olabilir dedi her an ...üzülme zamlı alırsan sonra dedi...ben de dedim ki olum sen getirecen gübreyi ben nasıl alayım dedim
birazdan damlar ...neden dersen yumurtaya bakmaya geliyor ...yumurta yaparsa bir kıyak dürüm ısmarlayacakmış...akşam gelin dürümler benden ...ama bu akşam ...saat 21 de olun orada...22 de aynı saha da değil ama başka saha da maçım var...
olmaz kardeşim.. ben bu yazıyı nasıl görmem.. dürüme gitmem...
benim olduğum saatte yazmazki... arkada kalmış göremedim
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
birazdan damlar ...neden dersen yumurtaya bakmaya geliyor ...yumurta yaparsa bir kıyak dürüm ısmarlayacakmış...akşam gelin dürümler benden ...ama bu akşam ...saat 21 de olun orada...22 de aynı saha da değil ama başka saha da maçım var...
Yorum