geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
zor be kanka ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmut fakirin ekmeği imiş.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Dediklerini yapsan tüm senenin dürüm parasını çıkardıydık.:040::040:senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanka kahvaltıda sana arena'ya git dedim ama dinlemedin bak şenol'u utandırmadılar gene ...nerden buluyorsam ...ama simurg'un yatağı da az değildi yani...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanka ne gündü be ne gitti hisseler ben de ağzım açık baktım sadece ...yarın için comdo...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersigortaladın mı güneşi....
Geyikçiler kulubü işi çözmüş, ne diyim.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanka kahvaltıda sana arena'ya git dedim ama dinlemedin bak şenol'u utandırmadılar gene ...nerden buluyorsam ...ama simurg'un yatağı da az değildi yani...
Yorum
-
Şenol'u bi çözsem ,olay biter zaten.Nerden bulur böyle kıytırık kağıtları bilmemki!simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeyikçiler kulubü işi çözmüş, ne diyim.
Marjdan köşe oldu zaten.:081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
ne marjı ...bir şey alamadım ...söylediğim hisseleri portföyünü yaptığım arkadaşa aldım ...ben gene nanay...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞenol'u bi çözsem ,olay biter zaten.Nerden bulur böyle kıytırık kağıtları bilmemki!
Marjdan köşe oldu zaten.:081:al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne marjı ...bir şey alamadım ...söylediğim hisseleri portföyünü yaptığım arkadaşa aldım ...ben gene nanay...

Adamdam komisyon bari al.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
kankam olmaz yakışmaz biz.e...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adamdam komisyon bari al.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ben kaçar eve gider evden de buraya girilmiyor ...anlamadım giitti neden girilmez...öbür tarafta görüşürüz gelirseniz...allaha emanet olun ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Beeeedaaavaaaaaaaaa.Yatıyos,kalkıyos,yiyos,içiyos, para veeem
yos.Adiyos.engino.şenolos.
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Öyle bişey nasıl olur kanka.Bişeyi yanlış yapıyosundur.Şifreni at bana deneyeyim eve geçince.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar eve gider evden de buraya girilmiyor ...anlamadım giitti neden girilmez...öbür tarafta görüşürüz gelirseniz...allaha emanet olun ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum