EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Patron sonuçta bizim özgürlük gidecek,gözünü sevem,el at bu işe.Ya da mesajları temizle.Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sitede özgürlük var,:040:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
sn naz sn simurg'u kaçırttınızsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar yorucu ve hos birgündü. Ben kaçayım aranızdan. ..
simdilik herkese iyi geceler... yarin görüsürüz....
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
Hmmm var dimi... var... Hadi öyle olsun bakalimDragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzeltiyorum bu topikte özgürlük var:081:
Yorum
-
iyi geceler hocam... sen bari kac kurtar kendini ben bunlari oyalarimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar yorucu ve hos birgündü. Ben kaçayım aranızdan. ..
simdilik herkese iyi geceler... yarin görüsürüz....
Yorum
-
Herkese hayırlı geceler.naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKACMAK SİTEYEN ARKADASLAR VARSA ENGEL OLMAYIM BEN

Bilhassa size ayrıyeten
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Nereye karpuz kesceydikÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese hayırlı geceler.
Bilhassa size ayrıyeten 
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Yorum
-
Valla yandik simdi
ama kormayin biz türkler bu yangindan da bir kacis yollu buluruz, aynen yukardaki Cehennem Vakai sinda oldugu gibi
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Sizede efendim... Dilerim bu muhabbetler daim olur...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese hayırlı geceler.
Bilhassa size ayrıyeten 
Bu arada istek üzerine bir "Günaydin geyigi" topigi acmamiz mümkün.... Talep gelirse ilgilenelim... Gelen giden yazar cizer... yani iste.....
Yorum
-
Sitenini isminide değiştirelimEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizede efendim... Dilerim bu muhabbetler daim olur...
Bu arada istek üzerine bir "Günaydin geyigi" topigi acmamiz mümkün.... Talep gelirse ilgilenelim... Gelen giden yazar cizer... yani iste.....

yok bu kadar yeter fazlası hoş olmaz.forum çöplüğe döner:(Ben ben değilim,Sen olmayınca
Yorum
-
Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSitenini isminide değiştirelim
yok bu kadar yeter fazlası hoş olmaz.forum çöplüğe döner:(
eh....
unutmayin... Bizde projeler bítmez... daha bu neki....
Yorum

Yorum