Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YOK BEN SEY DİCEM NEKADAR CALISKAN İNSANLAR OLDUGUNUZU SOYLİCEKTİM COK SANSLI OLDUKLARINIDA SOYLERİM BASKA SOYLEMEMİ İSTEDİGİNİZ VARSA İLETİRİM SİZ SÖYLEYİN BANA BEN İLETİRİM KENDİLERİNE
YOK BEN SEY DİCEM NEKADAR CALISKAN İNSANLAR OLDUGUNUZU SOYLİCEKTİM COK SANSLI OLDUKLARINIDA SOYLERİM BASKA SOYLEMEMİ İSTEDİGİNİZ VARSA İLETİRİM SİZ SÖYLEYİN BANA BEN İLETİRİM KENDİLERİNE
Deyinki adam yere bakarak yürümekten kafasını reklam tabelasına çarptı.1 sene idare eder beni.:081::081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Onlara bu topiği okumamalarını söyleyin.
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Arkdaslar isiniz zor bence...Inanmayin;)
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum