geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vardır bi eksikliğimizorh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEngİn abİ ; hakan sahİn2 vardi obur kanalda ; haberİ yokmu burdan ; İyİ cocuktu ; kÜÇÇÜk hakan
Yorum
-
orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdam bana dİyorkİ ; sana mi kalmiŞ tÜrk lÜĞÜnÜ Ön plana cikarmak , savunmak ,,, ve bu adama cevap verince ceza aliyosun ; ayrica bende butun yazilari okudum ama hİÇ kÜfÜre rastlamadim
reİs allaha emanet ; burda İftar geldİ
herkese hayirli iftarlar
kim bu ??????
Yorum
-
hasan abi tamamen haklısın ama içinde yaşanan olaylarda kol kırılır yen içinde kalır.....burada durum biraz farklı.............sessiz kalmak taraf olmaktır...........o tartışmalar yaşanırken lehte alehte yazı yazmayacaksın,bize şakşakçı diyen mahalle karısı diyen,it köpek diyen adamın açtğı yemleme topiğine düşüp hayırlı olsun allah utandırmasın,verilen bu şansı iyi kullanalım diyeceksin......bu olmazzzzz.............ben yapmazdım yapmalarınıda beklemezdim........ha derdiki hata ettim yanlış anlaşıldım tamam der geçerdik,birde sitem edip efelik ederse buda olmazzzzz...........bana tel açsaydın diyor ,tel açması gereken benmiydim şenolmuydu acaba.......tabi sabahlara kadar forumda olmaya alışık olduğumuz selim abininde sessiz kalması nı anlayacak kapasitede adamlarız..........kimse kimseden daha akıllı değil daha zekide değil........sessiz kalmanın taraf olmak anlamoına gelmek olduğunu anlamayacağını düşünmeleri ilginç tabi........selim abi dahada ayıp etti..........ha bunları burada değil yüzyüze konuşup daha ağırlarını söylemekti amacım ama yadıkları na tahammül edememem buraya getirdi olayı......
ha şuda var tabi bugün bir sıkıntıları bir müşkülleri olduüunda koşarak yanlarında olacağımdanda emin olsun bu arkadaşlar ,çünkü hakları geçmiştir illaki bıunca zamanda.........ama şuda varki bu kadar basit bir olayda taraf olmayan ,olamayan ,tepki koymayan bu arkadaşların cidden zor zamanlarda dostluklarına nasıl güvenipte hareket edeceğim............benden yana herkese hakkım helal olsun ,herkeste hakkını helal etsin.........
Yorum
-
Valla mübarek (Şehr-i Ramazan) gidince de üzülüyoruz ama insan nakavt oluyor gündüzENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpatlattınmı afyonu.
Yorum
-
ne açıdan ?Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok şükür hayat normale döndü..
Allah kabul etsin cümleten....
Yorum
-
bana bunu dİyen ; ŞakŞakÇiengİn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim bu ??????ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
serhat güzeldi boyozlr teşekkürler bir daha..........gerekli yerlere ulaştırdım kalanları emin olabilirsin...........misafirimize karşı bir kusur işlediysek affola...........
Yorum
-
Aramızda espri oldu, İftarı açınca öyle diyozENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne açıdan ?
Yorum
Yorum