yuhh dıyorum baska bırsey demıyorum!
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gerek yok 6 ya ben ızmırdeyım sen gel ben senı bulurumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşam 6 gibi bizi arasın, koordinatları bildirsin, kendisini alalım

Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergel sana U100'de 44.100 gösterelim

yok abi ben 31.500 isterüm
darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
Biri gelini durdursun! / Dünya / Milliyet İnternet / Amerika gelini durdursun[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
daha zamanı var, dur bakalım...warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi ben 31.500 isterüm
Yorum
-
ALLAH kaza bela vermesinbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür her zaman iyiyiz allahın izniyle.............
Mynet - Video - ali_akmese - inanılmaz kazalar[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
abi senin oldugu yerdede sel durumu varmı eger varsa yardıma gelelim.........FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha zamanı var, dur bakalım...darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
burada güneş var, yerlerde ıslaklık kalmadı.warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi senin oldugu yerdede sel durumu varmı eger varsa yardıma gelelim.........
teşekkürler...
Yorum
-
sen fnt hocanın oldugu yerdekı sele gıdersen sana kım yardıma gelecek dusundunmu?warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi senin oldugu yerdede sel durumu varmı eger varsa yardıma gelelim.........

Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
bak tecrübe bey nasıl tüyo verdi?WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen fnt hocanın oldugu yerdekı sele gıdersen sana kım yardıma gelecek dusundunmu?

Yorum
-
sonuncu olanı en bombaayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALLAH kaza bela vermesin
Mynet - Video - ali_akmese - inanılmaz kazalar
darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
Yorum