Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Benimkinin nedeni de Efsane Ve Wax'ın sözcülüğünü yapmak. Halbuki her iksini de tanımıyorum
Neyse, daha sonra görüşmek üzere.
esselamunaleyküm renler.............muratçım aynen dediğin gibi bende efsaneyi tanımam.........serhat canımdır..........ama farketmezki derdimiz onlar değildi bizim..............yaptıkları siyasi tartışmayı takip etmiş bile değilim................sebep abileri olacak o adamın foruma gelip çocuk eğitmeye kalkması................banada onlara pkk lı falan dediğimi yazmışlar ilginç valla.......onlarla ne zaman siyasi bir tartışmaya girmişim acaba.............abileri haricinde hangisine bir yazı yazıp bir imada bulunmuşum..........konuya ne kadar hakim olamadıklarını gösteriyor bunlar tabi...................her neyse wax kardeşim buradan hala hakaretler içeren yazılar yollama öteki tarafa..........şık olmuyor........biz bunları oradada yapmadık buradada yapmamalıyız.............sonuçta onlarda burada bize cevap yazamı-yor........onları leştirdiğimiz konuları biz yapmayalım............artı dilaver hocamızı zor durumda bırakmamak herşeyden önce sosyal hayatttada arkadaşımız olması hasebiyle insani bir borcumuzdur.............şimdiden hayırlı iftarlar ben çıkıyorum...............bu konuyu fazla uzatmadan kapatalım.............onlar kendilerine göre haklı olduklarıı zannediyorlar bizse haklıyız................onlar takılmışlar kafalarına bir kere her türlü hatasıyla günahıyla geyikten kim ne yaparsa yapsın haklıdır ve savunulur içimizde diye ...........efsaneyi zaten tanımam ama wakın bazı yazılarını nasıl eleştirip gerekirse tel de bile bazı konuları tartışırsam abilerinide eleştireceğim tabiki.................onlar bunu anlamıyorlar işte..............onlar hakkını helal etmemişler,benden yana herkese hakkım helal olsun ,ahirette hesap verirken birde hakkımı almak için peşlerinde koşarak zaman harcayamam.................
esselamunaleyküm renler.............muratçım aynen dediğin gibi bende efsaneyi tanımam.........serhat canımdır..........ama farketmezki derdimiz onlar değildi bizim..............yaptıkları siyasi tartışmayı takip etmiş bile değilim................sebep abileri olacak o adamın foruma gelip çocuk eğitmeye kalkması................banada onlara pkk lı falan dediğimi yazmışlar çok ilginç valla.......onlarla ne zaman siyasi bir tartışmaya girmişim acaba.............abileri haricinde hangisine bir yazı yazıp bir imada bulunmuşum..........konuya ne kadar hakim olamadıklarını gösteriyor bunlar tabi...................her neyse wax kardeşim buradan hala hakaretler içeren yazılar yollama öteki tarafa..........biz bunları oradada yapmadık buradada yapmamalıyız.............sonuçta onlarda burada bize cevap yazamı-yor........onları leştirdiğimiz konuları biz yapmayalım............artı dilaver hocamızı zor durumda bırakmamak herşeyden önce sosyal hayatttada arkadaşımız olması hasebiyle insani bir borcumuzdur.............şimdiden hayırlı iftarlar ben çıkıyorum...............bu konuyu fazla uzatmadan kapatalım.............onlar kendilerine göre haklı olduklarıı zannediyorlar bizse haklıyız................
sana tamamıyle katılıyorum allah razı olsun bu arada guzel cumlelerın ıcın!
Adam elindeki son 5000 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'in yolunu tutar... Ve inanilmaz bir talih; tam 30 milyon dolar kazanir.Hemen otel yonetiminin kendisine tahsis ettigi kral dairesine cikar ve karisina telefon eder:
- Hayatim, evde misin?
- Evet kocacigim.
- Iyi. Hemen hazirlan o zaman. Cabuk bavulunu hazirla. Kumarhanede tam 30 milyon dolar kazandim.Kadin sevinc dolu bir ciglik atar:
- Ay harikasin Hemen hazirlaniyorum.. Peki ama nereye?
Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?...
Adam cevap verir:
- Umurumda degil. Sadece eve dondugumde coktan gitmis ol...
Yorum