bilgisayarımın sarjı bitiyor..sarj evde...ben şirketteyim..nasıl ama vaks ne diyon bu duruma...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yapma gozunu seveyım boyle seyler cıgerımı parcalıyorsun!!!!LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Topik açmak istiyorum ama açamıyorum niyeki ben sal lak mıyım...Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
basıt...LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgisayarımın sarjı bitiyor..sarj evde...ben şirketteyim..nasıl ama vaks ne diyon bu duruma...
allaha emanet ol kendıne ıyı bak oglen gorusuruz ınsallah!
Twitter: @smsener
Yorum
-
ENGİN'e söyle Balina yazsın altına.LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterk24k24 Iı koymuycam...yeni üye yazısı canımı sıktı zaten...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hahahahahahahahahahahahhaÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterENGİN'e söyle Balina yazsın altına.
Yorum
-
Ula bu açılım yüzünden .................LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Topik açmak istiyorum ama açamıyorum niyeki ben sal lak mıyım...
Yorum
-
Ayın 8 indeki yemeğe davet ettin mi sevgili yöneticini.WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yonetıcım(simurg) merhaba hayırlı hafta sonları
Yorum
-
ben senmıyım masadan kalkınca aklıma gelsın agabeyyyÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyın 8 indeki yemeğe davet ettin mi sevgili yöneticini.

etmemmı...
tum ıstanbulu davet ettım aslında bazı seylerı ayaklara serecegım
ız surenler toplasın

puromu yakıp onları ızlıcem!
Yorum
-
Puro işine gemici bey bakıyor.Beni bulaştırma.WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercakal emmı bana bı humidor ısmalarsana ama derecesı ve nem olcerı olcak!
Yorum
Yorum