Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aslında ordan kovulunca, dediler özür dile, dedim NAH...engin buna şahittir, benden özür dileyecekler ve bunu koca koca yazacaklar, havama bakar mısın... bende ne yapıp ne edip ( hisse kodu değildir ) aranıza ajan soktum ve sizi kovdurdum abi ordan...ajanımın adı daaaaaa! ÇAKAL
Ben tanımıyorum diyorum zaten sorana,bunlar için.:081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
aslında ordan kovulunca, dediler özür dile, dedim NAH...engin buna şahittir, benden özür dileyecekler ve bunu koca koca yazacaklar, havama bakar mısın... bende ne yapıp ne edip ( hisse kodu değildir ) aranıza ajan soktum ve sizi kovdurdum abi ordan...ajanımın adı daaaaaa! ÇAKAL
allah razı olsun kaptan
bız dogru yolda degılmısız zaten!
bızı atırmakla dogru olanı yapmıssın sana hedıye olarak ajanını sag salım gerı ıade edıyorum kıymetımı bıl!
Yorum