geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi herkese benden tek tek selamm....ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertükandan iyi akşamlar...
not: bu akşam 21.30-22.00 güllüoğlundayız
eniştesi halası dayısı yeğeni amcası misafiri olanda alıp gelebilir kapı herkeşe açıktır etnik ve cinsiyet ayrımı olmaksızın..NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
hayırlı akşamlar.... iyi iftarlar........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
eve geldik.. iftara kadar uzanayım...
eniştem gitsede biraz dinlensem
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
engin annen kadayıf yapmayacak mı bu sene ...özledik be kardeşim ...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertükandan iyi akşamlar...
not: bu akşam 21.30-22.00 güllüoğlundayız
eniştesi halası dayısı yeğeni amcası misafiri olanda alıp gelebilir kapı herkeşe açıktır etnik ve cinsiyet ayrımı olmaksızın..
tadlular kimden festelcilerden mi...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
keyborsa olarak geniş kapsamlı bir iftar organizasyonumuz olmadı.Bunu planlamak için geç kalındı diyebiliriz. Şurada kaldı iki hafta sonu... Ramazandan sonra geniş katılımlı bir tanışma yemeği düzenlemeyi düşünüyorum...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
pazartesiden itibaren boşum.. perşembe akşamı sanırım bir iftar var gene benim evde... şimdilik başka program yok... uyar bana iftar.. sahur...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
haftaya cuma gecesinden itibaren her türlü iftar ve sahur organizasyonlarına varım ...özellikle karşıda olanlara ...iki hafta boyunca akaretlerdeyim ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesiden itibaren boşum.. perşembe akşamı sanırım bir iftar var gene benim evde... şimdilik başka program yok... uyar bana iftar.. sahur...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
Yorum