Tık 2..
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Allah razı olsun Sn.simurgsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçmiş, olsun. Allah acil şifa versin...
İlginize teşekkür ederimUYARI:Burada yazdığım bilgi, haber ve yorumlar TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Zaten borsadan pek anlamam zarar edersiniz...
Yorum
-
Çok erken kaçmışsın hocam.Biz daha yeni oturmuştuk ekran başına....FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKimse yoktur, nöbetçi firar etmiştir...
Yorum
-
-
ulan hepinizi tek hücreli amipler gibi bölünüyormusunuz..rogdopsink Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşo...........
ley:
nerdesin abi..
çakal abime selamlar.....
eah:
Yorum
-
yap hele ortayı da tahtaya gelişine vurayımkrokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağıdaki the secret sen benim yıllar önce yazıştığım the secretsen 3 kere vur tahtaya koçum...
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryap hele ortayı da tahtaya gelişine vurayım
vay babam vay..hele sensin hemi..msn de konuştuklarımızı unutmadın demi..aramızda bi hukuk var aloooooo..yaptım ortayı vur bakem...
Yorum
-
sen benim devletlümsün, nasıl hukukunu unuturum, nasıl önüne geçerim? Bir gemici bir de senin önünde yürünür mü maazallahkrokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay babam vay..hele sensin hemi..msn de konuştuklarımızı unutmadın demi..aramızda bi hukuk var aloooooo..yaptım ortayı vur bakem...
Yorum
-
-
TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen benim devletlümsün, nasıl hukukunu unuturum, nasıl önüne geçerim? Bir gemici bir de senin önünde yürünür mü maazallah
yalnız seni efendi seviyeli terbiyeli bir çocuk olarak hatırlıyorum..hafızamın sisli kayıtları arasında...ne diyom ben ya edebiyata bak yahu...
saim abim hele ekoldur o..senden iyi olmasın..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMuhabbetiniz ve neşeniz bol olsun...İyi geceler..
sağol başkan..nerde bu geyikler gündüz uyurlar gece uyurlar böyle orucu pigmeler bile tutar...çağır şunları önce çakal karlosu..sonra engin denen fenerliyi...
Yorum
-
Halen efendi sayılırım da yemeği fazla kaçırınca bi haller oluyo banakrokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalnız seni efendi seviyeli terbiyeli bir çocuk olarak hatırlıyorum..hafızamın sisli kayıtları arasında...ne diyom ben ya edebiyata bak yahu...
saim abim hele ekoldur o..senden iyi olmasın..
Saim abi ekoldü bi haller oldu ona. Sırra kadem basanlardan.
Bu arada sahur için kalkılacak e haliyle azıcık uyunması lazım. Müsaadenizle iyi geceler.
Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek ola
Yorum
Yorum