allahtan kabzı mal olarak bölmemişsin.............bir hıyar uzmanı olarak sormak isterim size acaba hıyarın iyisini nasıl anlarız...........
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
renk değil ....kariyer olarak..........kendilerini yetki manyağı yaparlar..........balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimlik sorunları derken başkanım renk olarakmı yoksa ...............itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Doktor telini çaldırdım,ses vermedin.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimlik sorunları derken başkanım renk olarakmı yoksa ...............
Hayırdır.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hemen döndüm sen çaldırınca ama bir türlü aramadı..........şebekede problem vardı...........deminde aradım sen açmadın...........
Yorum
-
-
-
yanibalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolan var olmayan var............yoksa parası.............
Kanka sana taze haberler verecektim,neyse yarın görüşürüz.
Yorum
-
Anahtarcı mı kumbaracı mı lazım.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkumbaram var kırdırmak lazım...anahtarını kaybettim....varmı tanıdığın.........
Yorum
Yorum