kaptan hoş geldin.....padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptan hoş geldin.....padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selamun aleykum bre..
Yorum
-
Geçmiş olsun.Benim gibi cübile yapma da.O kadarcıık olur.;)senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkanka bu trenin yüzünden akşam sakatlandım ...ne maçtı ama halı sahadakiler ağladı ...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
aleyna ve aleykümüsselam..........................hoş geldiniz haşmetlüm.....krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykum bre..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
hoş gördüm abi,,,emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptan hoş geldin.....padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aleykümselam ...krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykum bre..
yaw burda da mı sen alla alla ..küstüm ben oynamıyom
Yorum
-
çakalım canım aslanım sevgili vezirim..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavrusunun yavrısı kaldı.
Yımırtaları kimseye vermem.:081::081:
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptan hoş geldin.....padişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçılın yoldan devletlü geliyor......................emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpadişahım çok yaşaaaaaaaaaaaaa.............Padişahım çok yaşaaaaaaaaaa.:081::081:krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykum bre..
Yaw ancak bu kadar organize olur.13. dalgada içerdesiniz habarınız ola.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
sence mahzuru vrsa hemen gideyim..veziri ukalam benim..kkapdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş gördüm abi,,,
aleykümselam ...
yaw burda da mı sen alla alla ..küstüm ben oynamıyom

Yorum
-
Yav abi özlettin kendini.Duydum basmışsın festelleri. Helal olsun.Padişaha da ancak bu yakışır.Gelirse 1.15-1.20 arasına köfte çıkar haberin ola.k25krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakalım canım aslanım sevgili vezirim..
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersence mahzuru vrsa hemen gideyim..veziri ukalam benim..
tamam kal kal
Yorum

Yorum