Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam şuna bak ya söylediklerimden benim elimde olan harici primlere bak...
arena :yemekte demiştim tavan
crdfa:5,20 bunu da sağlam izlerim ...
doas:5,07
bjkas1,68 ama yarında olabişlir demiştim...
gübre:1,63 asıl bu benim prese alınması gereken ..ikinci seans show başlıyabilir...
al sat tut takla atlat tavsiyesi değildir..
yalan de çakal hocam ...:(:040::040::040::040::040:
hocam şuna bak ya söylediklerimden benim elimde olan harici primlere bak...
arena :yemekte demiştim tavan
crdfa:5,20 bunu da sağlam izlerim ...
doas:5,07
bjkas1,68 ama yarında olabişlir demiştim...
gübre:1,63 asıl bu benim prese alınması gereken ..ikinci seans show başlıyabilir...
al sat tut takla atlat tavsiyesi değildir..
yalan de çakal hocam ...:(:040::040::040::040::040:
Offffffff bunaltma da adamı.Ot gibi çöktüm kaldım ben de.Fesbe güldürse bari.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Offffffff bunaltma da adamı.Ot gibi çöktüm kaldım ben de.Fesbe güldürse bari.
sabah sana dedim ya 122 yi gördü diye parsanı 19 dan elli kere işlem gördü verim vermiyim derken 18 oldu vermem dedim vermem dedikçe çaktılar 15 e kadar ...
arkadaşın portfönü yapıyorum ya ona aldım gübre 15 den ...crdfa yı da 65 den almıştık...pazartesi...o gün 78 den kapadı dün 71 i görünce vereyim dedi ...len dur dedim varsa paran daha al al fırsatı bunlar dedim veriyorum dedi...satma karı bölüşelim ...zarar edersen ben verecem dedim ...yok dedi tamam dedi...şimdi arıyor 82 olmuş ...defol dedim ekmeğimle oynuyorsun bir daha sana hisse yok dedim...ama kıyamadım gübre dedim 20 25 nereden alayım dedi...20 den al dedim o da gelmiş...kaçtan satayım diyor daha yükselmeden ...
Yorum