FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
herkes düzene karşıdır...TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzene karşı olanlar ya şimdi söylesin bir daha, ya da sussun.
Ona göre dostumu düşmanımı bileyim...
düzen ben olayım daha iyi

Yorum
-
o h ve a üçü bir arada.....ben bile demem be............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok geçtim demem. Sonra ben zorla geçirdim dersin. Neme lazımitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sen de düzene karşısın, geç düzülen olmaTheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok geçtim demem. Sonra ben zorla geçirdim dersin. Neme lazım

Yorum
-
Yok yalan.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes düzene karşıdır...
düzen ben olayım daha iyi

Ben kendime karşı olmadım hiç.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
bilince ne oluyor.............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzene karşı olanlar ya şimdi söylesin bir daha, ya da sussun.
Ona göre dostumu düşmanımı bileyim...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Demem diyene bak. Ben seni bilirim, senin gençliğini de bilirimgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero h ve a üçü bir arada.....ben bile demem be............
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Hedef sayısını azaltıyoruz ;)gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilince ne oluyor.............fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
ben de olsun dedimgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolabilir dedik ya.......ne farkeder...............
Yorum
-
aman ha anlatma burada bilen yok.............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemem diyene bak. Ben seni bilirim, senin gençliğini de bilirim
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman ha anlatma burada bilen yok.............
ben az çok biliyorum...
baltacı osmandan yemek için taa karsa gitmişsin

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum

Yorum