FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İthal edeceğin o hurmalar, tırmalar...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağbey hurma işine gireceğimde ramazandan sonra................
Aman dikkat et. Arap bu, nasıl katakulli çeker farkına bile varamazsın.fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
geç bu tarafa..................TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes neden bana karşı?
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
aç karnına yesekte mi...............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİthal edeceğin o hurmalar, tırmalar...
Aman dikkat et. Arap bu, nasıl katakulli çeker farkına bile varamazsın.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana bakın demiş ya............kendime zor bakıyorum birde tisah mı besleyeceğim...........
Yorum
-
Olmaz o tarafa geçemem.Tabiatıma tersgemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeç bu tarafa..................
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
dümenden geçtim de ne olur?TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmaz o tarafa geçemem.Tabiatıma ters
Yorum
-
coğrafyana uyar mı............TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlmaz o tarafa geçemem.Tabiatıma ters
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertemiz olduğuna inanamadım....asla ne alırım ne yerim..ne de yiyene mani olurum..............
abi milyarlarca müslüman Ramazanda hurma yiyo...daha hurmadan öleni duymadım..geliştirmişler diyorum abi..alıcam sana medine hurması...

***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
tırmalar...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraç karnına yesekte mi...............fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Yorum
-
Düzene karşı olanlar ya şimdi söylesin bir daha, ya da sussun.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercoğrafyana uyar mı............
Ona göre dostumu düşmanımı bileyim...fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
sağol beni bozar o zaman..............LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi milyarlarca müslüman Ramazanda hurma yiyo...daha hurmadan öleni duymadım..geliştirmişler diyorum abi..alıcam sana medine hurması...

Yorum
-
yok geçtim demem. Sonra ben zorla geçirdim dersin. Neme lazımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdümenden geçtim de ne olur?
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum

Yorum