senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kolay olunmuyor..........demagoji yapma.................bak o kadardan alınıyorsun...............şapkanı koy önüne............ verilen bu fırsatı iyi kullanmak lazım,allah utandırmasın ............
-
Grafik çiz grafik çiz diyeceğine alsaydın ya.k24senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin geçmiş olsun ...
evet kanka ...alamadım gözümün önünden gitti konfrut 390 alınırdı ...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hangisi için ...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.60 alış girdim şenol,sabahtan, verirler mi dersin.Hala gelmemiş.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
-
-
Ayak kısmını unutmuşum.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralçakal abi benim tırnağımı niye olaylara kattınki............arzular şelale...........Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Paluk paluksenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangisi için ...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
utandırmaz...dostumuz gelip buraya yazıyor ..işin astarını yüzünü bilmeden ..neyse uzatmıyacağım ne dersen de...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay olunmuyor..........demagoji yapma.................bak o kadardan alınıyorsun...............şapkanı koy önüne............ verilen bu fırsatı iyi kullanmak lazım,allah utandırmasın ............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Selçuk'un palukları kanka.Yumuldum 0.60 a.Ne dersin.?ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPaluk paluk
Yorum
-
la kanka nakito kalmadı...arçelik ve boyner boğazıma kadar dün aldım boynerleri dipten ...arçelikte dip sayılır...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafik çiz grafik çiz diyeceğine alsaydın ya.k24al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Enginim rabbimm acil şifalar versin..geçmiş olsun dostum..her şeyin hayırlısı olur inşallah...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar annemi köye yolcu edicem anneanne kalp krzi geçirmiş iyi iftarlar
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
Ben boşuna demiyorum arçelik 5 endeks 55,diye.senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla kanka nakito kalmadı...arçelik ve boyner boğazıma kadar dün aldım boynerleri dipten ...arçelikte dip sayılır...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Amiin.LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..her şeyin hayırlısı olur inşallah...
Yorum
-
geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar dilerim.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar annemi köye yolcu edicem anneanne kalp krzi geçirmiş iyi iftarlar
Yorum
Yorum