geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
tüh tühFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroh oh...
shortta yakalandım düşüşe

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
--------------------
Yorum
-
EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlütfen..şakşakcılık yapmayalım....
sağlıklı düşün kasabasız yaşa !
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlıklı düşün kasabasız yaşa !
engin abi bnei 3 gün formula yapsana... kaşıntı bastı yine..

--------------------
Yorum
-
sağlıklı ve hindi gibi düşünüp gelceksen ok.;)EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin abi bnei 3 gün formula yapsana... kaşıntı bastı yine..

Yorum
-
hayatta yazmamENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltına isim yazdırmak isteyenler yazı ile bana öm den hangi yazıyı koycaksam mesaj atın...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
abidik gubidik ve tdk ve gk ya aykırı olmasın.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltına isim yazdırmak isteyenler yazı ile bana öm den hangi yazıyı koycaksam mesaj atın...
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraltına isim yazdırmak isteyenler yazı ile bana öm den hangi yazıyı koycaksam mesaj atın...
ben üstümede yazdırmak istiyorum..
üstüme... "karizmatik erkek" yaw... büyük harflerle olursa daha makbule gecer...NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
hahahahahahaENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlıklı ve hindi gibi düşünüp gelceksen ok.;)
Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
Yorum