ayhan günahın büyük oruç ve geyik zayıflatıyosun.!
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben meslek hayatımda hiç terfi edemedimFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhatırlamıyordur

sadce kanunun bana verdiği hakları uygulamak zorunda kaldılar
düşün yani 657 deki yalaka kademesini bile tüm bakanlıkta bi bana vermediler
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
vob topiğinde biri vardı galiba kedimi 7 idi niki onun avatarıENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan günahın büyük oruç ve geyik zayıflatıyosun.!
nefsinize hakim olun
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
kocatepenin hocasını cuma sabahı kaçırırsam yaparım o işi[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob topiğinde biri vardı galiba kedimi 7 idi niki onun avatarı
nefsinize hakim olun
bari biraz sarıp sarmala az tadilatlı ossun ramazan dolayısıyla.
Yorum
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkocatepenin hocasını cuma sabahı kaçırırsam yaparım o işi
eyüp sultanın hocası 7 dekke erken atmış dün topcazı.;)
Yorum
-
hocaya uyanlar yeniden tutacaklarmışENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyüp sultanın hocası 7 dekke erken atmış dün topcazı.;)
hocayada katıksız 5 gün verseler ya
Yorum
-
o sarmalanmış haliENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbari biraz sarıp sarmala az tadilatlı ossun ramazan dolayısıyla.

ramazan bitsin yelkenler fora diyecek
Yorum
-
3 gün sağlıklı ! düşünme vermişler.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocaya uyanlar yeniden tutacaklarmış
hocayada katıksız 5 gün verseler ya
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 gün sağlıklı ! düşünme vermişler.
http://ak.static.dailymotion.com/dyn/preview/320x240/4311957.jpg için Google Görsel Sonuçları
Yorum
-
GIDA KODEKSINDE YER ALAN VE SANA GELEN KARGOlAR NE HIKMETSE HEP SENDE KALIYOENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü toplantıya NYILDIRIM APLA özel kurabiye yaptı tşk ederim elcazlarına sağlık ama gidemedim 2 durumdan dolayı ve dolayısıyla o kurabiyeler pende kaldı.
Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
http://ak.static.dailymotion.com/dyn/preview/320x240/4311957.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu şarkı kasabalılara ! ve halkına gelsin!
Yorum
Yorum