şiştim .....
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 dönüme şato ince işi düşünmek bile istemiyom

20 dönümmü.....
engin abi beni evlatlık alsana.... :081::081:
kardeşte olabiliriz..... hertürlü uyar...
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Sıraya girEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 dönümmü.....
engin abi beni evlatlık alsana.... :081::081:
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSıraya gir
burdada sıra var desene...
nereye gitsem .. hep kuyruk hep sıra....NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
onu sormadım...................nasıl işler dedim............SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyidir Saim abi çalışıyoz...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
tamam işte oda onu söyledigemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu sormadım...................nasıl işler dedim............
--------------------
Yorum
-
at kesme deve kes................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterateşmi lazimdu.
kes at:040:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
onu sormadık dedik ya................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam işte oda onu söyledi
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu sormadık dedik ya................
gemici abinin noktaları uzamaya başladı... hiç hayra alamet değil...
--------------------
Yorum
-
nej at iş lergemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu sormadım...................nasıl işler dedim............
Yorum
-
yok artık devenin bale papucu................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher şey geyiğe fedaitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
Yorum