geyik muhabbeti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • senol
    AL-SATÇI
    • 25 Şubat 2009
    • 502

sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hafta ben de ters oldum hep abi geçen hafta kazandığımın yarısını geri verdim .... Allah tan sermayeye dokunmadım... araba aldım gene bugun sanırım biraz pahalıya kaçtım...
    la karsan mı hiç sorma ben de bugün 3 kere aldım sattım ...2 si büyük zarar ...2000 lot aldığımdan kazandım oda 3 kademe ...diğerleri en az 4 kademe ...en son elimde 4000 kaldı ..154 den ..ama al sata girmeyeceğim artık bunda bekleyeceğim 2000 leri ...
    al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

fikret abi ben ciddi artniyetsiz arkadaşlara geçmiş olsun dedim, warvorn da dostlar sağolsun yazmış :( üzüldüm....
      canın sağolsun..........

Yorum

• senol
        AL-SATÇI
        • 25 Şubat 2009
        • 502

Ula harbiden ne baş belası ve vukuat adamlarmışsınız ha , tam bulmuşum sizi
        boşver takma olur böle şeyler ne ilk ne de son olacaktır ...

Yorum

• senol
          AL-SATÇI
          • 25 Şubat 2009
          • 502

Ula harbiden ne baş belası ve vukuat adamlarmışsınız ha , tam bulmuşum sizi
          benim ne belamı gördün lo şener sana para kazandırmaktan başka ...

Yorum

• ENGİN
            Tecrübeli
            • 26 Şubat 2009
            • 609

hazırmısınız malatyalı hocaya..

Yorum

• sener
              Katılımcı
              • 10 Haziran 2009
              • 164

senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              la karsan mı hiç sorma ben de bugün 3 kere aldım sattım ...2 si büyük zarar ...2000 lot aldığımdan kazandım oda 3 kademe ...diğerleri en az 4 kademe ...en son elimde 4000 kaldı ..154 den ..ama al sata girmeyeceğim artık bunda bekleyeceğim 2000 leri ...
              bende 1500 var , 153 ten aldım bileti bakalım , alsat deneyim dedim taş ayağıma dolandı :081:ben bir taneyim

Yorum

• FNT
                KARAKARTAL
                • 29 Mart 2008
                • 4754

engin, malatyalı hoca dediğin MAHO mudur?

Yorum

• ENGİN
                  Tecrübeli
                  • 26 Şubat 2009
                  • 609

yok bişey olmadı abi belki de ben alınganlık yapıp abartıyorum ama , şerifin yazısı hafiften benim geçmiş olsun arkadaşlar yazıma dokunuyor gibi hissettim....

sana pişe olmasın dinle malatyalı hocayı oku iyice.

Yorum

• ENGİN
                    Tecrübeli
                    • 26 Şubat 2009
                    • 609

Malatya'lı imam
                    > > Celal Tilgen, Malatya'daki şeker Camii'nin imamı şeker Hoca. Ama bu lakabı sadece camiye borçlu değil.
                    > > Vaazlarını laptopla veriyor. vaaz arası reklam alıyor.
                    > > Vaazını 'Malatyaspor Galatasaray'ı yensin, amin' diye bitiren
                    > > ama kimseden tepki almayan bir din adamı

> >
                    > > Şeker Hoca bir alem hoca : 'Peygamberimiz yaşasaydı cipe binerdi,zaten devenin de iyisine binmiş!' diyor.

Teravih namazında eli boş gelen kadınlara :

Televizyon programlarına börek çörek yapıp gidersiniz, buraya eliniz boş geliyorsunuz! ' diye takılıyor.
                    >

Şeker hoca Basın Yayın Halkla İlişkiler mezunu.

Yaşını sorduğumuzda '52 modelim!' diyor.

İşte sorular ve cevaplar:
                    > > Cemaatiniz camiden taşıyormuş. Nedir bunun esbab-ı mucibesi?
                    > > 'Zebanilerden, cehennemde kaynayan kazanlardan, cehennem ateşinde yananlardan bahsetmem. Cami korkutma yeri değil, sevdirme yeridir.Adam camiye zaten dert, ızdırap içinde geliyor. Bir de cehennemden mi bahsedeceğiz? '
                    > >
                    > > Camide promosyon uygulamanız varmış?
                    > > 'Gelenleri caminin monoton havasından kurtarmak lazım. Camiye gelen çocuklara camiyi sevdirmek gerekir. Onlara sorular soruyorum,bilseler de bilmeseler de şehirler arası bilet, çeyrek, cumhuriyet altını veriyorum.'
                    > >
                    > > Camilerde niye devamlı ayakkabılar çalınır?
                    > > ' Bizde ayakkabılar kaskoludur. Ayakkabısı çalınana ayakkabı alıyorum.'
                    > >
                    > > Hep böyle grand tuvalet mi giyersiniz?
                    > > 'İslam dini cübbe, sarık, takke ve tesbihten ibaret değildir.
                    > > Peygamberimiz sıcak iklimde yaşadığı için entari giymişti. Kutuplarda yaşasa öyle mi giyecekti?'
                    > >
                    > > Hurafeler ve batıl inançlara niçin bu kadar itibar ediliyor?
                    > > 'Şiddetle karşıyım. Gidiyorlar türbelere, çaputlar bağlıyorlar, ' Al sana göbek, ver bana bebek!' bunlarla uğraşıyorlar. Malatya'da Keşaf Baba Türbesi var. Bir baktım kadınlar türbenin etrafında neredeyse içki kokteyli yapıyorlar. Yakını içki içen eline viski, şarap, rakı ne varsa mezara getirmiş. Şimdi bu adam kalksa bunları kovalasa haklı değil mi? Bunlar dini, takvim yapraklarında, cami diplerinde öğrendikleri için oluyor.'
                    > >
                    > > Cuma Namazının farzını kıldırıp cemaati gönderdiğiniz oluyormuş, niye?
                    > > 'Bu memleketin 330 milyar dolar borcu var. Namazın farzını
                    > > kıldırdıktan sonra; 'Haydi şimdi gidin çalışın, memleket düzlüğe çıksın!' diyorum.'
                    > >
                    > > Şeker Hoca devam ediyor:
                    > > 'Şeker Camii'ne yalınayak gelinmesini yasakladım. Ayağında mantar, egzama, başka bir hastalık olabilir. İnsanlar o ayakla basılan yere secde ediyorlar. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı'na cemaate galoş giydirelim dedim. Henüz alamadım ama 1000 tane alıp koyacağım camiye.'
                    > >
                    > > ***
                    > > 'Bir gün sabah namazı için camiye gelmiştim. Üstünde hırka olan birini gördüm ama çok karanlıktı, tanıyamadım.'Kimisini z?' dedim, 'Turgut Özal'ım' dedi. O sırada Başbakandı. Korumalarını atlatıp gelmiş. Annesi Hafize Hanım'la tanıştırıp aile imamları olmamı, dini konularda onları yönlendirmemi ve yılda 5 kere hatim indirmemi istedi.
                    > > 'Babam için 5 kere hatim indirmiyorum, ancak bir kere yapabilirim! ' dedim. '

>>Peki öldükten sonra mezarıma 5 yıl boyunca gelip dua okurmusun?' dedi.
                    > > 'Ya Amerika'da, Arabistan'da ölürseniz, nasıl geleyim?' dedim, onu da kabul etmedim.
                    > > Ama 4 yıl boyunca Özal ailesinin aile imamlığını yaptım.'
                    > >
                    > > ***
                    > > 'Bir zaman cami yeni yapıldığı zamanlarda 4 avize gerekiyordu. Halde çalışan birine; 'Sen camiye avizeleri getir, ben senin reklamını yapayım!'dedim.

Cami doluyken cemaate; 'Namazın farzı kaç diye sorsam aranızda bilen olur, bilmeyen olur.

Haydi ondan da vazgeçtim, abdestin farzını sorsam onu da bilen olur, bilmeyen olur..

Ama
                    > > kaliteli, ucuz sebze ve meyvenin hal binası No:47 Şahin Topaloğlu'nda satıldığını bilip oraya gidersiniz!' dedim.

15 gün sonra avizeleri getirdi.

'Hocam, gelen giden benim dükkanı soruyor, caminin başka
                    ihtiyacı var mı?' diye sordu.'
                    > >
                    > > ***
                    > > 'Bir ara dünya kupası maçı vardı. Birkaç rütbeli kişi teravih
                    > > namazını da, maçı da kaçırmak istemiyordu. 'Hocam ne yapacağız?' diye sordular. 'Teravihe gelin, hızlı kıldırıp sizi maça yetiştiririm! ' dedim. Birkaç rekatı hızlı hızlı kıldırdım. Sonra biraz rolantiye almışım. Maça geciktiler.

'Hocam ne yaptın? İyi gidiyordun,sonra birden yavaşladın?' dediler.

'Yahu radara yakalandık! Görmediniz mi, cemaatin arasında Malatya Müftüsü vardı?' dedim.

Yorum

• sener
                      Katılımcı
                      • 10 Haziran 2009
                      • 164

senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      benim ne belamı gördün lo şener sana para kazandırmaktan başka ...
                      tezat sanatı abi tezat yanlış mı fikret hocam arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyim demişler ha ben de tam bulmuşum işte ....

Yorum

• ENGİN
                        Tecrübeli
                        • 26 Şubat 2009
                        • 609

'Yahu radara yakalandık! Görmediniz mi, cemaatin arasında Malatya Müftüsü vardı?' dedim.

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

buenos noches moches işte, anladınız adios...

Yorum

• senol
                            AL-SATÇI
                            • 25 Şubat 2009
                            • 502

ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            hazırmısınız malatyalı hocaya..
                            o kim la ...

Yorum

• sener
                              Katılımcı
                              • 10 Haziran 2009
                              • 164

bi tuhaf hocaymış la bu deli mi ne?

Yorum

• ENGİN
                                Tecrübeli
                                • 26 Şubat 2009
                                • 609

ahanda üstte hayatı işte..