karakartalın binasına bişi olursa kesin benden bilirler...
geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hoŞgelİdn abİ sen de ancak firsat buldun sanirim benİm gİbİ...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben geldim ...
Yorum
-
he valla öle oldu ...sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoŞgelİdn abİ sen de ancak firsat buldun sanirim benİm gİbİ...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
la ne oldu gene ...bu hafta bana da yaramadı al sat derken 1000 tl düştü ...babamın ..sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer tarafa geçmiş olsun yazdım diye , yazılanlar hoşuma gitmedi ben artniyetle yazmadım ki.....al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
ne oldu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi ben ciddi artniyetsiz arkadaşlara geçmiş olsun dedim, warvorn da dostlar sağolsun yazmış :( üzüldüm....al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
yok bişey olmadı abi belki de ben alınganlık yapıp abartıyorum ama , şerifin yazısı hafiften benim geçmiş olsun arkadaşlar yazıma dokunuyor gibi hissettim....senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oldu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yorum

Yorum