geyik muhabbeti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
efsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben zaten .. Akıllandım... Bundan sonra aldığım kağıtı yazarsam iki olsun :d
aldık millet çullandı... Oysa ben 3 kişiye söylemiştim... Hala bekliyoruz :d
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
ne güzel be..........cevap yazamayacağını bildikleri halde bize sosyal davranış dersi veriyorlar...............hangi hakla hangi cüretle ,çocuk eğitir gibi arka arkaya döşemişler yazıları...........anlamadıkları bir nokta var...........derdimiz verilen cezalar değil çifte standart ve abilerinin dokunulmazlığı...........adam gelip foruma dinamiti koyuyor ve yönetim bu tuzağa bilerek veya bilmeyerek düşüyor..............fikirlerini karşısındakine zorla ve zorbalıkla dikte etmeye çalışan bu çakma abiye bu kadar tahammül edilebilmesi ve bu uğurda bunca birikimli insanı kolayca ekarte edilmesi çok manidar............fazla zorlamamak lazım...........bırakalım mutlu mesut yaşasınlar......unutmamak lazım insan ahirette sevdiğiyle birlikte olacak............
Yorum
-
reis bir telefon bekliyorum akşam bir avukatla bir mesele hakkında randevumuz olabilir...bu iftar öncesi veya iftar sonrasıda olabilir....ama program uyarsa sevev seve her zamanki gibi gelirim.........ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterblk doktor layoti aradı 21.30 G 5 diyor bu akşama..
Yorum
-
beklemeye devam abi...SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
HALO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin abiiii benim adımın altında yeni üye yazıyor ya onu silsen adanalı yazsan mesela heralde yazabilirsin nede olsa modsun
ver 200.000 usd yazim telif hatti..
Yorum
-
şakşakçıyıs ya ...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne güzel be..........cevap yazamayacağını bildikleri halde bize sosyal davranış dersi veriyorlar...............hangi hakla hangi cüretle ,çocuk eğitir gibi arka arkaya döşemişler yazıları...........anlamadıkları bir nokta var...........derdimiz verilen cezalar değil çifte standart ve abilerinin dokunulmazlığı...........adam gelip foruma dinamiti koyuyor ve yönetim bu tuzağa bilerek veya bilmeyerek düşüyor..............fikirlerini karşısındakine zorla ve zorbalıkla dikte etmeye çalışan bu çakma abiye bu kadar tahammül edilebilmesi ve bu uğurda bunca birikimli insanı kolayca ekarte edilmesi çok manidar............fazla zorlamamak lazım...........bırakalım mutlu mesut yaşasınlar......unutmamak lazım insan ahirette sevdiğiyle birlikte olacak............
Yorum
-
şenol nasssın...........açılmadımı dilin daha............simurg sanada selamunaleyküm...........
Yorum
-
200 bin dolara ... altın kaplattırım ulan ben...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterver 200.000 usd yazim telif hatti..

abi sen ver 50 bin dolar ben yönetimi ikna ederim...
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterver 200.000 usd yazim telif hatti..
:040::040::040::040:
dua etsem cumada sana ??????ADANADEMİRSPOR...
Yorum

Yorum