Sb Haberleri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayyip ısraıl basbakanına katilsiniz dedı ve iplerı kopardı davos kendısı için bitmişmiş ama şu sıralar dayılıktan gerı adım atmak için çevırıyor
    Yakışanı yaptı dik durdu kutluyorum. Sevmesemde partisinin icraatlarını.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

BBC, News, BBC News, news online, world, uk, international, foreign, british, online, service

Yorum

• hiram
        Bağımlı
        • 27 Kasım 2008
        • 783

Indu,usa 8.149,01 -%(2,70) 23:05:38
        Nik,ty02 8.251,24 +%1,79 08:00:43
        Dax,ibs 4.428,11 -%(2,01) 18:45:00
        Ukz,lon 4.190,11 - %(2,45) 18:35:32
        Bovesp,sao 39.638,42 - %(1,46) 22:11:

Yorum

• hiram
          Bağımlı
          • 27 Kasım 2008
          • 783

bugun dolar 168 olır mu???
          Last edited by hiram; 30 Ocak 2009, 11:21.

Yorum

• servet
            Yeni üye
            • 26 Temmuz 2008
            • 12

tayyip ısraıl basbakanına katilsiniz dedı ve iplerı kopardı davos kendısı için bitmişmiş ama şu sıralar dayılıktan gerı adım atmak için çevırıyor
            Sen ne demek istiyorsun

Yorum

• hiram
              Bağımlı
              • 27 Kasım 2008
              • 783

servet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sen ne demek istiyorsun
              yok moderatore kızmısmıs yok ısraıl halkına degılmıs fala fılan bunların hepsı secım yatırımı kokuyor bu arada baska cevap yazma ancak bu kadar gerı vıtes yada daanısmanlar bu kadar toplayabıldı
              Last edited by hiram; 30 Ocak 2009, 12:27.

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

--------------------------------------------------------------------------------

nomura turk hisse senetleri piyasasinda alim icin 7 sirket secti

nomura securities tarafindan bugun yayinlanan raporda turkiye hisse senetleri
                piyasalarinda yasanacak dususlerin alim firsati olarak degerlendirilmesi ve bu
                sure icinde bazi hisselerin biriktirilmeye baslanmasi onerildi.

Buna gore nomura,
                sanayi sektorunde koc holding, turkcell, tofas fabrika ve coca cola icecek ile
                bankacilik sektorunde garanti bank, yapi kredi bank ve vakifbank`in
                biriktirilebilecek
                hisseler arasinda oldugunu belirtti.

5 HISSE SENEDI ICIN YATIRIM
                TAVSIYESI DUSURULDU.
                NOMURA`NIN YATIRIM TAVSIYESINI DUSURDUGU SIRKETLER ISE SOYLE OLDU: ISBANK, AKBANK
                EREGLI DEMIRCELIK, ENKA INSAAT VE TUPRAS.

ne dersın yorumcu hocam her ıkı taraftata bekledıgımız hısselerımız var takıp altında olmayan da var lıstemızı yenılesek mıı ??? sen daha ii bılırsıın thanks

Yorum

• hiram
                  Bağımlı
                  • 27 Kasım 2008
                  • 783

saat 12 :15

--------------------------------------------------------------------------------

Xauusd 12
                  nymxp 0,2700005
                  ib_ort 1,637922
                  usdjpy 89,39
                  ustbond10y 2,82

dax -27,75977
                  ukx -9,800293
                  px1 -17,92993
                  rtsi 0,4699707
                  paragc5 -3784677
                  paragc15 -1034372
                  bemir5 14273

fdji 1

Yorum

• hiram
                    Bağımlı
                    • 27 Kasım 2008
                    • 783

yorumcu gardaşim anelt satmaya elım varmadı yoklugunda aldıgımızsenetlerı sattık şimdi zaralı bır şekılde nakıtteyım beklıyorum yenı stratejıler kolay gelsın

Yorum

• hiram
                      Bağımlı
                      • 27 Kasım 2008
                      • 783

Öte yandan AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, IMF ile görüşmelerde Türkiye'nin, istihdamı artırıcı ekonomiyi canlandırıcı program üzerinde ısrar ettiği, IMF tarafının ise daha sıkı bir mali disiplin ve faiz dışı fazla istediği öğrenildi.

Yorum

• hiram
                        Bağımlı
                        • 27 Kasım 2008
                        • 783

Yeni yıla girerken BOTAŞ, ocak-şubat-mart aylarını kapsayacak bir indirim planı hazırlamış ancak bunu yürürlüğe koyamamıştı. BOTAŞ'ın yeni yıla yönelik olarak çizdiği indirim senaryosuna göre ocakta yüzde 15, şubat ve mart aylarının da her birinde yüzde 7 indirim yapılması öngörülmüştü. YPK'nın ilgili kararına göre elektrik fiyatlarında 3 ayda bir ayarlama yapılırken, doğalgazda ise her ay yapılabiliyor.

Doğalgaza indirim yapılması durumunda, sanayinin üretiminde enerji maliyetlerinde de düşüş yaşanabilecek. Olası bir indirim, martta şekillenecek yeni elektrik fiyatlarını da olumlu olarak etkileyebilecek.
                        BOTAŞ'ın en geç 31 Ocak tarihine kadar kararını alması ve bu nedenle Hazine'nin öngörüsünü de ortaya koyması gerekiyor.

yorumcu gardaşım bu durum bızım pörtfoyumuzde olan akenerjı olumlu etkıler bakanlar kurulunun onayına sunulmus alıntıdır

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

yorumcu gardaşim anelt satmaya elım varmadı yoklugunda aldıgımızsenetlerı sattık şimdi zaralı bır şekılde nakıtteyım beklıyorum yenı stratejıler kolay gelsın
                          nakitte bekle ben satmıyorum anelt 1,15 lere gelebilir gelsin, daha iyi.... maliyetlenme açısından ben full maldayım. maliyetlerin %15-20 altına gelmesi muhtemel bende büyük ihtmalle yarın zararınada olsa nakite gecebilirm. endeksin düşüş hızına bağlı. imf ve ekonomik paket bekliyorum ben halen daha.

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

bir kaç gün inceleyemeyeceğim piyasayı. söylemesi ayıp nikah işim var. onu hallettikken sonra inşallah. şuanda piyasayı inceleyemiyorum. aslına bakılırsa dün nakite geçecektim. hatta perşembe cuma gibi nakite dönebiliriz demiştim. bugün cuma. düşüş beklediğimden erken geldi. bekle derim. 24.700 ler görülecek mi burdaki destek çalışacak mı şuanda ona önem veriyorum. Desteğin çalışabilmesi için olumlu haberlerle desteklenmesi lazım bu eksikse daha aşağılara gider. hatta 21.000 ler diyordum bunlar gerçekleşebilir.

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

30/01/2009 15:30:28 *ABD'DE 1.ÇEYREKTE GSYH YÜZDE 3,8 AZALDI(BEKLENTİ -5.5%, ÖNCEKİ -0.5%)

olumlu algılanacak ve algılandı... iki güzel haber daha lazım. beklentilerden daha iyi gelecek iki haber daha neler yapar neler.

Yorum

• hiram
                                Bağımlı
                                • 27 Kasım 2008
                                • 783

[QUOTE=YORUMCU;45096]bir kaç gün inceleyemeyeceğim piyasayı. söylemesi ayıp nikah işim var. onu hallettikken sonra inşallah.
                                hayırdır yorum cu gardaşım sen mı evlenıyorsun ??? allah mesut bahtıyar eylesın ...saglıkla nice yıllar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information