hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Sb Haberleri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sen ne demek istiyorsunhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertayyip ısraıl basbakanına katilsiniz dedı ve iplerı kopardı davos kendısı için bitmişmiş ama şu sıralar dayılıktan gerı adım atmak için çevırıyor
Yorum
-
yok moderatore kızmısmıs yok ısraıl halkına degılmıs fala fılan bunların hepsı secım yatırımı kokuyor bu arada baska cevap yazma ancak bu kadar gerı vıtes yada daanısmanlar bu kadar toplayabıldıservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen ne demek istiyorsunLast edited by hiram; 30 Ocak 2009, 12:27.
Yorum
-
--------------------------------------------------------------------------------
nomura turk hisse senetleri piyasasinda alim icin 7 sirket secti
nomura securities tarafindan bugun yayinlanan raporda turkiye hisse senetleri
piyasalarinda yasanacak dususlerin alim firsati olarak degerlendirilmesi ve bu
sure icinde bazi hisselerin biriktirilmeye baslanmasi onerildi.
Buna gore nomura,
sanayi sektorunde koc holding, turkcell, tofas fabrika ve coca cola icecek ile
bankacilik sektorunde garanti bank, yapi kredi bank ve vakifbank`in biriktirilebilecek
hisseler arasinda oldugunu belirtti.
5 HISSE SENEDI ICIN YATIRIM
TAVSIYESI DUSURULDU.
NOMURA`NIN YATIRIM TAVSIYESINI DUSURDUGU SIRKETLER ISE SOYLE OLDU: ISBANK, AKBANK
EREGLI DEMIRCELIK, ENKA INSAAT VE TUPRAS.
ne dersın yorumcu hocam her ıkı taraftata bekledıgımız hısselerımız var takıp altında olmayan da var lıstemızı yenılesek mıı ??? sen daha ii bılırsıın thanks
Yorum
-
saat 12 :15
--------------------------------------------------------------------------------
Xauusd 12
nymxp 0,2700005
ib_ort 1,637922
usdjpy 89,39
ustbond10y 2,82
dax -27,75977
ukx -9,800293
px1 -17,92993
rtsi 0,4699707
paragc5 -3784677
paragc15 -1034372
bemir5 14273
fdji 1
Yorum
-
Yeni yıla girerken BOTAŞ, ocak-şubat-mart aylarını kapsayacak bir indirim planı hazırlamış ancak bunu yürürlüğe koyamamıştı. BOTAŞ'ın yeni yıla yönelik olarak çizdiği indirim senaryosuna göre ocakta yüzde 15, şubat ve mart aylarının da her birinde yüzde 7 indirim yapılması öngörülmüştü. YPK'nın ilgili kararına göre elektrik fiyatlarında 3 ayda bir ayarlama yapılırken, doğalgazda ise her ay yapılabiliyor.
Doğalgaza indirim yapılması durumunda, sanayinin üretiminde enerji maliyetlerinde de düşüş yaşanabilecek. Olası bir indirim, martta şekillenecek yeni elektrik fiyatlarını da olumlu olarak etkileyebilecek.
BOTAŞ'ın en geç 31 Ocak tarihine kadar kararını alması ve bu nedenle Hazine'nin öngörüsünü de ortaya koyması gerekiyor.
yorumcu gardaşım bu durum bızım pörtfoyumuzde olan akenerjı olumlu etkıler bakanlar kurulunun onayına sunulmus alıntıdır
Yorum
-
nakitte bekle ben satmıyorum anelt 1,15 lere gelebilir gelsin, daha iyi.... maliyetlenme açısından ben full maldayım. maliyetlerin %15-20 altına gelmesi muhtemel bende büyük ihtmalle yarın zararınada olsa nakite gecebilirm. endeksin düşüş hızına bağlı. imf ve ekonomik paket bekliyorum ben halen daha.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumcu gardaşim anelt satmaya elım varmadı yoklugunda aldıgımızsenetlerı sattık şimdi zaralı bır şekılde nakıtteyım beklıyorum yenı stratejıler kolay gelsınPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
bir kaç gün inceleyemeyeceğim piyasayı. söylemesi ayıp nikah işim var. onu hallettikken sonra inşallah. şuanda piyasayı inceleyemiyorum. aslına bakılırsa dün nakite geçecektim. hatta perşembe cuma gibi nakite dönebiliriz demiştim. bugün cuma. düşüş beklediğimden erken geldi. bekle derim. 24.700 ler görülecek mi burdaki destek çalışacak mı şuanda ona önem veriyorum. Desteğin çalışabilmesi için olumlu haberlerle desteklenmesi lazım bu eksikse daha aşağılara gider. hatta 21.000 ler diyordum bunlar gerçekleşebilir.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumcu gardaşim anelt satmaya elım varmadı yoklugunda aldıgımızsenetlerı sattık şimdi zaralı bır şekılde nakıtteyım beklıyorum yenı stratejıler kolay gelsınPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
30/01/2009 15:30:28 *ABD'DE 1.ÇEYREKTE GSYH YÜZDE 3,8 AZALDI(BEKLENTİ -5.5%, ÖNCEKİ -0.5%)
olumlu algılanacak ve algılandı... iki güzel haber daha lazım. beklentilerden daha iyi gelecek iki haber daha neler yapar neler.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum