YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bizim forumun en büyük farkı huzurlu bir ortamda samimi bir payalaşımın yapılıyor olmasıdır.Çok hengameli bir forum olmak kaliteli paylaşımların olduğu anlamına gelmez. Siz de bildiklerinizi verilere dayandırarak paylaşım yaptığınız sürece forum üylerinin taktirini kazanacağınızdan şüphem yok. "KEYBORSA" ilkelerine aykırı tutum , bir kutuplaşma ya da oluşum sezildiği anda topik kapatılacaktır. Başarılar dilerim.Yolunuz açık olsun.
-
şimdi portföy ve kazancımızı kaybımızı görmek için bir tablo oluşturalım.
her hisse senedinde 100 birim olduğunu varsayarak yapacağız bu işi.
aylık kazancımız ne kadar bunu bulacağız.
acıbadem %14 kazanmıştı
aefes %11 kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
diğer iki senette de diğer 100 birim paramız duruyor olsun.
acıbadem 114
aefes 111 birim para olur.
tspor ve dohol de de 100 er birim paramız vardı.
tspor 7,30 dan listemizdeydi... 7,45 tl olmuş 100 birim para 102 birim olmuş
dohol 1,03 den 1,10 lira şuan................. 100 birim para 106 birim olmuş
toplamda 400 birim paramız varken.
aefesten 111
acıbadem 114
tspor 102
dohol 106 birim olmuş
yani 400 birim paramız...... yani cuma,cumartesi,pazar,pazartesi.. hafta sonlarınıda dahil ettim... 4 günde 433 birim paramız olmuş.... aefesten ve acıbademden gelen paramız nakitte bekliyor..... şimdilik çünkü düşüş bekliyoruz. 4 günde %8,25 paramız artmış. ben aylık kazancımız. %5 yeter diyordum 4 günde geçtik bile.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
dohol 1,03 iyi bir fiyat..........................%20 kazanç kafi. 1,03 DEN ALIM YAPTIM.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi portföy ve kazancımızı kaybımızı görmek için bir tablo oluşturalım.
her hisse senedinde 100 birim olduğunu varsayarak yapacağız bu işi.
aylık kazancımız ne kadar bunu bulacağız.
acıbadem %14 kazanmıştı
aefes %11 kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam
diğer iki senette de diğer 100 birim paramız duruyor olsun.
acıbadem 114
aefes 111 birim para olur.
tspor ve dohol de de 100 er birim paramız vardı.
tspor 7,30 dan listemizdeydi... 7,45 tl olmuş 100 birim para 102 birim olmuş
dohol 1,03 den 1,10 lira şuan................. 100 birim para 106 birim olmuş
toplamda 400 birim paramız varken.
aefesten 111
acıbadem 114
tspor 102
dohol 106 birim olmuş
yani 400 birim paramız...... yani cuma,cumartesi,pazar,pazartesi.. hafta sonlarınıda dahil ettim... 4 günde 433 birim paramız olmuş.... aefesten ve acıbademden gelen paramız nakitte bekliyor..... şimdilik çünkü düşüş bekliyoruz. 4 günde %8,25 paramız artmış. ben aylık kazancımız. %5 yeter diyordum 4 günde geçtik bile.
tspor 7,05-10 arasından alınması güzel ancak şuan ki fiyatı ile
7,30 alım..........................................%14 kazanç kafi
TRKCM 0,92-0,94'TEN ALINIRSA NE MUTLU %17 YETER. 1,10 A GELİNCE DÜŞÜNÜRÜZ TEKRARDAN.
KARDMD 0,58 İYİ 0,80 LERİ GEÇER NORMAL PİYASADA. hedefimiz 0,65 yeterli ama. riske çok gerek yok.
ENDEKSTE BİR TERSLİK OLURSA 0,43 LERDEN TEKRAR ALIM FIRSATI DOĞACAKTIR.
dohol 1,03 iyi bir fiyat..........................%20 kazanç kafi. 1,03 DEN ALIM YAPTIM.
tspor 7,05-10 arasından alınması güzel ancak şuan ki fiyatı ile
7,30 alım..........................................%14 kazanç kafi
TRKCM 0,92-0,94'TEN ALINIRSA NE MUTLU %17 YETER. 1,10 A GELİNCE DÜŞÜNÜRÜZ TEKRARDAN.
KARDMD 0,58 İYİ 0,80 LERİ GEÇER NORMAL PİYASADA. hedefimiz 0,65 yeterli ama. riske çok gerek yok.
ENDEKSTE BİR TERSLİK OLURSA 0,43 LERDEN TEKRAR ALIM FIRSATI DOĞACAKTIR.
acıbadem ve aefesten gelen paramız nakit olarak kasamızda durmayacak.
ikiye bölüp yarısıyla trkcm yarısıyla krdmd alacağız.
gelen paramız toplamda 111 aefesten 114 lira acıbadem olmak üzere 225 Tl nakit paramız var. ikiye bölünce (küsürleri almıyorum hiç komsiyon olarak sayalım)
112 birim para olarak trkcm 0,92 den
112 birim para krdmd 0,58 den yatırdık.....
perşembeye kalmaz çıkabiliriz senetten ve nakitte kalabiliriz. sonra belki bir ay bekleyeceğiz ama zaten bir aylık hedefimizii tamamladık.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Son haliyle;
trkcm 0,92den 112 birim paramızı yatırdık
krdmd 0,58 den 112 birim paramazı yatırdık.
dohol 1,03 den 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
tspor 7,30 dan yatırdık 100 birim paramız bu fiyattan duruyor.
toplamda alış maliyetlerinden hesaplarsak 424 birim paramız oluyor. 400 Tl ile
2 Ocak 2009 da bu işe başladık...
Bakalım bir ay sonra ne olacak. Aylık %5 kafi benim için. Ancak hedef aylık %15...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Sayın Yorumcu.
Sizin hesaplamalarınızı inceledim. DOHOL için şöyle söylemek istiyorum;
siz almışsınız cuma günü ama biz alamadık. Bugün de malum 1.09 seviyesinden ancak alabiliriz. trkcm da .94 şimdi alalım mı? yoksa bekleyelim mi?
Yorum
-
ben aldığım fiyatı yazarım. sonuçta ben onu cuma günü yazdım. Ben hedef olarak aylık kazanç %15 koydum. sizde de %10 gerçekleşir. 0,92 den yazdım trkcm 0,94 arasında pek bir fark yok. yalnız demeden geçemeyeceğim, endeks geri döndüğünde. ya da dönmese bile zararına bile olsa ben perşembe günü full nakite dönüp bekleyeceğim. tabloya da işleyeceğim.kartalwhite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Yorumcu.
siz almışsınız cuma günü ama biz alamadık. Bugün de malum 1.09 seviyesinden ancak alabiliriz. trkcm da .94 şimdi alalım mı? yoksa bekleyelim mi?Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sayın kartalwhite isminizi söylerseniz sevvinirim. sonuçta trkcm için 1,17 olabilir yazmışım. yani 0,92 den girsende kar 0,94 ten girsende kar olur eğer o fiyatlara ulaşırsa. yalnız yine uyarayım. her ne olursa olsun en geç perşembe tamamen nakite döndürüp bekleyeceğim.kartalwhite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Yorumcu.
siz almışsınız cuma günü ama biz alamadık. Bugün de malum 1.09 seviyesinden ancak alabiliriz. trkcm da .94 şimdi alalım mı? yoksa bekleyelim mi?Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
-
-
Memnun ldum mert bey. yaş kaç. memleket neresi. çalışıyormusunuz. çalışıyorsanız nerede çalışıyorsunuz.kartalwhite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİsmim Mert.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim forumun en büyük farkı huzurlu bir ortamda samimi bir payalaşımın yapılıyor olmasıdır.Çok hengameli bir forum olmak kaliteli paylaşımların olduğu anlamına gelmez. Siz de bildiklerinizi verilere dayandırarak paylaşım yaptığınız sürece forum üylerinin taktirini kazanacağınızdan şüphem yok. "KEYBORSA" ilkelerine aykırı tutum , bir kutuplaşma ya da oluşum sezildiği anda topik kapatılacaktır. Başarılar dilerim.Yolunuz açık olsun.
özgürlüğün olmadığı yer mi burası da....Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
özgürlüğün olmadığı yer de işim yok...
küfür ve yalan kullanılmadığı sürece deseniz amenna..
bizde yalan ve küfür yoktur ancak.. doğrularımızı gerekirse sonuna kadar savunuruz. neyse herkese kolay gele.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
sn. yorumcu aşırı ip üstünde duruş pozisyonu var sanırım.YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözgürlüğün olmadığı yer de işim yok...
bizde yalan ve küfür yoktur ancak.. doğrularımızı gerekirse sonuna kadar savunuruz. neyse herkese kolay gele.
Yorum
-
Kurallar, özgürlüğe engel değildir. Yukarıdaki mesajımdan nasıl böyle bir kanıya vardınız anlamış değilim. .Yolunuz açık olsun ifadesi, uğurlama maksadında olmayıp çalışmalarınızda Allah yardımcınız olsun, yolunuzu aydınlatsın manasını taşır...YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözgürlüğün olmadığı yer de işim yok...
bizde yalan ve küfür yoktur ancak.. doğrularımızı gerekirse sonuna kadar savunuruz. neyse herkese kolay gele.
Kimse kimsenin kaprsilerini çekmek zorunda değil sn YORUMCU. Kendinize güvendiğiniz sürece ve size güvenenleri memnun ettiğiniz sürece üyelerimiz zaten sizi el üstünde tutacaktır. İyi akşamlar.
Yorum
Yorum