Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

Sayın celme bende ky'yim. Hepde öyle kalacağım öyle de olmalı zaten. araştırma diyorum sadece. Senetleri yazdığım zaman araştırmalar gelir. farklı kişilerin görüşleri gelirke çok iyi olur. Ona göre yön çizebiliriz. Bir sitede emniş yazdım. ancak kimse beni kaale almadı.... gidecek dedim.. aman hocam sen çıldırdın mı herkesin dili yandı o senettten dediler. Ben bunu bilgisizliğe bağladım. Araştırma yapmadan önceden geldiği seviyelerden konuştular olan olmuştur bitmiştir. geleceğe bakmak lazım. Malüm senet yine gitti gideceği yere. geri gelişi yine olacaktır. Spekülatörler sağolsun.
    Sabreden. Kazanır. Laf salatası topiğini okuyunuz.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

valla nedendir bilinmez ama benim size kanım ısındı..hayırlısı Allah'tan...borsa burası kar ve zarar kardeştir..inşallah kazanırız...ben yorumlarınıza güveniyorum!!!saolun varolun!!!
      kuzufun

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        valla nedendir bilinmez ama benim size kanım ısındı..hayırlısı Allah'tan...borsa burası kar ve zarar kardeştir..inşallah kazanırız...ben yorumlarınıza güveniyorum!!!saolun varolun!!!
        İnşallah celme... bir gün gecikir on gün gecikir ama sonunda muradımıza ereriz. Yalnız duruma göre yazamayabilirim. perşembe ilk seanstan sonra büyük ihtimalle %80 nakitte olacağım. tabi piyasanın nabzına göre.

Yorum

• celme
          Katılımcı
          • 31 Temmuz 2008
          • 152

tamamdır üstad!!!
          kuzufun

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

Dostum isim memleket yaş vs... yazarmısın. tanıyalım bir birimizi kapatıyorum ben şimdi yarın inşallah okurum. Görüşmek dileğiyle. şimdilik güvenme bana bir kaç ay takip et düzenli olarak. Sonra bir karara var bence. ben olsam öyle yaparım. Sonuçta ben yeni biriyim. Mal pazarlamak gayem olmasın. Zamanında böyle kişilerle çok karşılaştım.

Yorum

• mehmet.17
              Katılımcı
              • 17 Aralık 2008
              • 66

sn YORUMCU dohol yorumunuz için tşkler. %10 kafi benim için. yarın bakalım neler olacak. Allah razı olsun.
              [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn YORUMCU dohol yorumunuz için tşkler. %10 kafi benim için. yarın bakalım neler olacak. Allah razı olsun.
                inşallah dostum. para ile çizmezlerse bizi hayırlısı olacka. dohol de cuma günü ikinci seansta güzel şeyler olmuştu devamı gelir inşallah.

Yorum

• celme
                  Katılımcı
                  • 31 Temmuz 2008
                  • 152

valla hocam ben 26 yaşında üniveristeden yeni mezun şükürler olsun çalışan bir ky yim...dişimden tırnagımdan arttırdığım biraz paramla bişeyler yapmaya çalışıyorum...denizliiyim..ismim barış!!!
                  kuzufun

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yalnız şunu hatırlatayım sonra bana atma böyle diyenler çok oldu zamanında. en son örneği vereyim. 2,82 den her türlü emniş alınır yazdım. 3,14 ten satılır yazdım. yeter bana bu kar dedim bir yerlerde. tüm sermayem ile girdim. sonra sattım. 5 lira olunca vay be hocam niye sattırdın dediler şükretmek yerine.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

valla hocam ben 26 yaşında üniveristeden yeni mezun şükürler olsun çalışan bir ky yim...dişimden tırnagımdan arttırdığım biraz paramla bişeyler yapmaya çalışıyorum...denizliiyim..ismim barış!!!
                      hangi üniversite hangi bölüm. memleket nere. nerede çalışıyorsun dostum.

Yorum

• celme
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2008
                        • 152

memurum aslen bursalıyım..denizlide yaşıyorum...ziraat mühendisiyim..uludağ mezunuyum
                        kuzufun

Yorum

• kartalwhite
                          Yeni üye
                          • 04 Ocak 2009
                          • 7

Sevgili Yorumcu,

Yönteminizi gerçekten merak ettim. Size özel mesajla uşaşmaya çalışacağım. İşallah bana yönteminizi anlatırsınız.

Celme arkadaşım,

Tamamen içimden gelenleri ve yaşadıklarımı yazdım. Beğendiysen teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.

Yorum

• BARAbey
                            Aktif
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 201

OOO ÜSTAT GELMİŞŞİN ÖZLETTİN KENDİNİ.

Yorum

• celme
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2008
                              • 152

sayın kartalwhıte!!! hakikaten cok güzel yazmışsınız teşekkürler
                              kuzufun

Yorum

• BARAbey
                                Aktif
                                • 08 Mayıs 2008
                                • 201

sayın kartalwhıte!!! hakikaten cok güzel yazmışsınız teşekkürler
                                AYNEN BENİM VE BENİM GİBİ OLAN KY HALİ.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information