DKM- EL_MuHaMMeD kod adlı Türk bir hacker toplam 178 İsrail'e ait internet sitesini hackledi. Filistin halkının maddi ve manevi yanında olduğunu belirten ve kullandığı index'de "Gazze direnişi onurumuzdur" diyen hacker daha büyük saldırıların yapılacağını açıkladı... İşte hacklenen siteler ve bırakılan mesaj...
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
HATIRLATMA:
dohol yarın için 1,17 den satış denenecek.
krdmd için 0,63 den satış denenecek.
tspor 7,60 dan satış denenecek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Birden nakite geçmek olmaz. Bakarsınız geriye döner endeks hemen kötü senaryolar üretilmeye başlanır. bunları dikkate alacağız. Geçmişteki yazımı okursan mert bugünde satmayı denedik. Bir kuruş bir kuruştur satarken. Nakite geçip ben bu sistem üzerinden gideceğim. benim sistemimle sizin sisteminiz uymayabilir. satabilirsem bu fiyatlardan muhteşem olacak. ondan sonra büyük bir ihtimalle bir süre bekleyeceğiz. Sonra zamanı ve yeri gelince kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ve her defasında paramızı 4 eşit parçaya böleceğiz.celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero halde yarın tamamen satıştayız!!!
Yarın çarşamba...Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
takdir..
her ne kadar benim takdir etmem yada etmemem sizin için önemli bir fark sayılmayacak olsada,yanlış algınızda ısrar etmeyip yeniden yazmaya başlamanız olumlu ve takdire şayan..
cevap verme tasarrufu elbette sizde olmakla birlikte(belki! alınmış olabileceginiz dünki yazım ve cevabı sizin verecek olmanızdan dolayı tabiiki) neden bu hisseleri seçiyorsunuz,bir hisseyi nasıl degerlendirmeye alıyorsunuz bunu merak ediyorum.teknik analizmi,temel analizmi,son günlerdeki hisse bazlı fiyat hareketlerinden dolayımı,minik kuş duyumlarımı yada his-ül kabl-el vukumu?
bu yazım asla sizi degerlendirmeye,not vermeye vs yönelik degildir.sadece kediyi öldüren merak yüzündendir.
kolay gelsin..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher ne kadar benim takdir etmem yada etmemem sizin için önemli bir fark sayılmayacak olsada,yanlış algınızda ısrar etmeyip yeniden yazmaya başlamanız olumlu ve takdire şayan..
cevap verme tasarrufu elbette sizde olmakla birlikte(belki! alınmış olabileceginiz dünki yazım ve cevabı sizin verecek olmanızdan dolayı tabiiki) neden bu hisseleri seçiyorsunuz,bir hisseyi nasıl degerlendirmeye alıyorsunuz bunu merak ediyorum.teknik analizmi,temel analizmi,son günlerdeki hisse bazlı fiyat hareketlerinden dolayımı,minik kuş duyumlarımı yada his-ül kabl-el vukumu?
bu yazım asla sizi degerlendirmeye,not vermeye vs yönelik degildir.sadece kediyi öldüren merak yüzündendir.
kolay gelsin..
çok zor sorular sormuşsunuz. Yinede ilginizden dolayı teşekkürler. Bir çok yatırımcının yaptığı birşeyden başka birşey değil sayın keten helva...
1-Çok fonksiyonlu teknik(Çok fonksiyonlu hesap makinesi gibi.), (Temel yok işin içinde o kadar hissenin temelini inceleyecek vaktim yok).
2- Biraz haberleri takip etme var işin içinde.
3- Piyasa koşulları gereği davranışa bürünme var. Piyasa nasıl düşünmemi istiyorsa öyle düşünüyorum.
4- İşin içinde Allah var. o olmasa asla bugünlerde olamazdım.
5- his-ül kabl-el vuku bunu da sağlayan yine Allah. sezgiler çok önemli.
O kadar iyi olsam en çok artan senetler arasında benimde bir kaç tane senedim olurdu. Büyütülecek bir durum değil inanın.
Sadece bazılarının uygulamaya cesaret edemediği varsayımları yazıyorum. Yoksa sıradan bir yatırımcıdan farkım yok.
Kısaca şöyle diyelim. Klasik yatırımcılığı bırakıp. Hatalarımdan ders alıp dersime iyi çalışmaya çalışıyorum...
İlginiz için sonsuz teşekkürler.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
bir de sayın keten helva 3-4 günde yaptıklarıma bakmayın 3-4 günde bir insan değerlendirilmez. 3-4 günde %10 kazanmışım belki çok anlamlı ancak önemli olan bunu koruyabilmek. İnsanlar kazançlarını koruyabilseler ve senede aşık olmasalar zaten herkes zengin olur.
Sadece sıradan senet söyleyen analizci yerine ben burda bir nevi dosya oluşturuyorum.
Aslında sistemin başarısını deniyorum diyelim.
allah kulların yanında olmazsa. Kul ne yapar tek başına.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Aslında yazmayacaktım ancak. Bazı ky'lere gerçekten para kaybetmenin ne demek olduğunu, insana ne kadar acı çektirdiğini bilirim. bir zamanlar ben de bunları yaşadım. Sadece ispat belgesi ile görsünler. İstiyorum. Ve belki bazı şeyleri öğrenmelerine vesile olurum ve onlarda benim birşeyler öğrenmeme vesile olur diye düşünüyorum. Sermayeyi 10 parçaya bölmenin anlamı yok önce yatırımcı bunu bilmeli. Senede bağlı kalmanın anlamı yok. Zira borsada 300 küsür hisse var. Fırsatlar bitmez. Bunları bildiğimiz sürece pek az yatırımcı zarar eder. Şurda 4-5 kişiye faydam dokunsa gerçek anlamda inanın bende mutlusu olmaz. Bana teşekkür yerine arkamdan dua etseler benim için daha anlamlı. birde imza kısmındaki mesajları bulup okursanız bazı durumları daha net açıklayacaktır. Saygılarımla.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
yorumcu
bilgiler paylaşıldıkça daha hoş olur
ben grafik ya da başka teknikten fazla anlama.Yalnız siteleri takip eder yorumları okurum.Bir bilgi birikimim olmadığı için pek yazmam.İnsanlar yazmamış olabilir ama yazılanları bir çok kişinin okuduğuna eminim.Amaç ky ise herkes birbirine faydalı olmalı sanırım
Yorum
-
Sayın duhafe takip ettiğinizi biliyorum. Bir çok sitede sizin adınız geçiyor aşağılarda. Ben öncelikle buna dikkat ederim.duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgiler paylaşıldıkça daha hoş olur
ben grafik ya da başka teknikten fazla anlama.Yalnız siteleri takip eder yorumları okurum.Bir bilgi birikimim olmadığı için pek yazmam.İnsanlar yazmamış olabilir ama yazılanları bir çok kişinin okuduğuna eminim.Amaç ky ise herkes birbirine faydalı olmalı sanırım
... Grafik teknikten anlamam bahene değildir. Biz paramızı bağlıyoruz senetlere. Bağlarken birilerinin görüşlerine düşüncelerine elbet önem vereceğiz ama öncelikle kendi bilgimiz olacak. Eğer paramız kıymetliyse mutlaka teknik bilmek gerekiyor. senet alırken gerekiyorsa kılı kırk yarmak gerekiyor. Örnek vereyim ben size. banvit hissesi 1,17 civarındayken ben bu senet iyi gider dedim. Biraz bekletti doğrusu gitmesi gerekti gitti. Bunu durduk yere söylemedim. Tekniği müsait, şirket topluyor. Senet sahipsiz değil. ve aşağı bırakmaya razı değiller elbet bir yerde patlayacaktı. 1,50 lere kadar gitti. yani bekleyen kazandı. Sabırsızlık yapıp bir çoğmuz bundan bir halt olmaz diye çıkar yükselen senede yöneliriz. ondan sonra bir bakmışız sattığımız senet gitmiş. Çıkan senette artık miladını doldurduğu için gidemez olmuş. Sabır diyorum.
Ky isek hepimiz yardımlaşma içinde olmalıyız. olurya yeni bir haber çıkar gözümüzden kaçar. olur ya farklı bir düşünceniz vardır. bunlar her ky için önemlidir. O yüzden paylaşım esastır. her ne olursa olsun kişisel düşünce de olsa insanların mutlaka yazması gerek. kaldı ki takip edilmeyince takdir görmeyince insanın şevki kaçar. yazsa bile içtenlikle olmaz. Yorumcuları yazarları çalıştırmak ky'nin elindedir. Yeterki ona değer göstersinler ve belli etsinler. her insanın ruhunun okşanmasına ihtiyacı vardır. o bunları daha zinde yapar ve daha güçlü yapar. Daha çok çalışır daha çok başarılı olmaya gayret eder. Yoksa yalnız başına yazmak ne işe yarar.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir de sayın keten helva 3-4 günde yaptıklarıma bakmayın 3-4 günde bir insan değerlendirilmez. 3-4 günde %10 kazanmışım belki çok anlamlı ancak önemli olan bunu koruyabilmek. İnsanlar kazançlarını koruyabilseler ve senede aşık olmasalar zaten herkes zengin olur.
Sadece sıradan senet söyleyen analizci yerine ben burda bir nevi dosya oluşturuyorum.
Aslında sistemin başarısını deniyorum diyelim.
allah kulların yanında olmazsa. Kul ne yapar tek başına.
haklısınız bir kaç günde uzun nefesli söylenen bir niyetin ne amacı degerlendirilebilir,nede sonuçlarının uygunlugu,helede bir insana ömür bile kafi gelmeyebilir(felsefi olarak dogru
).ve fakat (sanırım)77 nolu mesajınızın aksine izleneceginizi düşünüyorum.
(topige neden grafik koymuyorsunuz diye bir olta attıktan sonra velevki koyarsanız hemen o çizgileri,nasıl yorumlanacagını,nasıl algılanması gerektigi vb bindirmesini yapmayı gizli bir niyet olarak taşıdıgımıda belirtmeliyim..sevgili kaptanın topigini bende okuyorum..)
topige neden grafik koymuyorsunuz sayın yorumcu??her şey olacağına varır..
Yorum
-
grafik koymamamın asıl gerekçesini açıklayamam ancak vaktim olmuyor diyeyim. yalan söylemiş olayım... size özelden yazarım.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız bir kaç günde uzun nefesli söylenen bir niyetin ne amacı degerlendirilebilir,nede sonuçlarının uygunlugu,helede bir insana ömür bile kafi gelmeyebilir(felsefi olarak dogru
(topige neden grafik koymuyorsunuz diye bir olta attıktan sonra velevki koyarsanız hemen o çizgileri,nasıl yorumlanacagını,nasıl algılanması gerektigi vb bindirmesini yapmayı gizli bir niyet olarak taşıdıgımıda belirtmeliyim..sevgili kaptanın topigini bende okuyorum..)
topige neden grafik koymuyorsunuz sayın yorumcu??
bu sırada içimde ki düşüş beklentisi kesinlikle derinleşiyor. bir çok forum sitesini aynı anda takip ediyorum. ve hepsinde yavaş yavaş panik başlamış durumda.
kimisi ocak 19 dan sonra diyor. bazıları 29.000-35.000 aralığında gösteriyor düşüşü ancak hiç bir zaman gösterilenler olmadı borsada. her zaman %10-20 altında geldi düşüşler. İnşallah yarın satabilir umduğum fiyattan ve çıkabilirim.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tüm mesajlarımı okumamışsınız. grafik koymayı bırakın en ufak ayrıntısına kadar sistemi açıklarım hatta gerekirse isteyen kişiye iki saatte olsa anlatırım a dan z ye diye yazdım ancak bir şart koştum. Geçmiş sayfalarda var.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız bir kaç günde uzun nefesli söylenen bir niyetin ne amacı degerlendirilebilir,nede sonuçlarının uygunlugu,helede bir insana ömür bile kafi gelmeyebilir(felsefi olarak dogru
topige neden grafik koymuyorsunuz sayın yorumcu??Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum