Sistematik Borsa...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

işbankın takasına bak bugün 1200 tane sattım yaklaşık olarak.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

yatırım finansman yine almış ikinci seans o ayakta tutmuş. Kimse kusura bakmasın diyecek bir kaç günde yaptıracak hareketini. Adamla gün be gün topluyor....

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        yatırım finansman yine almış ikinci seans o ayakta tutmuş. Kimse kusura bakmasın diyecek bir kaç günde yaptıracak hareketini. Adamla gün be gün topluyor....
        Tireye yazık ettim ya neyse. Endeksten dolayı cesaret edemedim. bir günde ikince ve en sağlam desteğe geldi senet. ve yatırım finansman alırken ben tuttup telaş edip sattım. Bu senet gidecek.

Çıkarılacak ders: Satışlarda stoplosu geçmişse bile mutlaka bak ve ikinci stoplosu mutlaka dikkate al. düşüşlerde hangi kurum alıyor buna dikkat et. Hangi kurum üstün durumunda daha önceki çıkışlarda hangi kurum üstünse buna dikkat et.
        yarın tekrardan alım yapacağım. 7,90-7,95 lerden bir miktar deneyeceğim aradaki zararımı intikamımı yine bu senetten almayı deneyeceğim. Acele ettik çok acele ettik.

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

.....

Yorum

• gunguruk
            Aktif
            • 23 Mayıs 2007
            • 191

Tireye yazık ettim ya neyse. Endeksten dolayı cesaret edemedim. bir günde ikince ve en sağlam desteğe geldi senet. ve yatırım finansman alırken ben tuttup telaş edip sattım. Bu senet gidecek.

Çıkarılacak ders: Satışlarda stoplosu geçmişse bile mutlaka bak ve ikinci stoplosu mutlaka dikkate al. düşüşlerde hangi kurum alıyor buna dikkat et. Hangi kurum üstün durumunda daha önceki çıkışlarda hangi kurum üstünse buna dikkat et.
            yarın tekrardan alım yapacağım. 7,90-7,95 lerden bir miktar deneyeceğim aradaki zararımı intikamımı yine bu senetten almayı deneyeceğim. Acele ettik çok acele ettik.
            Geçmiş olsun Sn.Yorumcu hata yapmak insanlara mahsustur.. Ders çıkarabilmekte büyük erdemdir .. İyi akşamlar

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Geçmiş olsun Sn.Yorumcu hata yapmak insanlara mahsustur.. Ders çıkarabilmekte büyük erdemdir .. İyi akşamlar
              birine para verirken dikkat etmek lazım. sonuçta tire bizim uşağımız değil. Ben dikkat etmedim. Elinde bulunduran varsa satmasın. bırakın düşe dursun. bırakın gide dursun. iki gün üst üste yakında tavan yapma ihtimali var. yatırım finansman çok sinsi. helal olsun adamlara ama benim gibi adamı oyuna getirdiler. 12.000TL lik malı aldılar elimden hemde7,85 ten. ve sonra yukarı taşıdılar ama beklediğim gibi oldu. satarsam yukarı taşırlar elimden alırlar dedim. 8,10 çıkarttılar sonrada. yarın yine alacağım. Bu senette iyice gaza geldim. her zaman para kazanamayız. ama bu çakallar kim onları tanımak isterdim.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

Uzun süre tatile çıkıyorum. Böyle bir hata yapmamam gerekiyordu. Kafam piyasanını bulanıklığı yüzünden fazla karışmış olmalı. tarihi bir hata yaptım. bir asgari ücretlinin bir ayda zar zor kazandığı parayı ellerimle teslim ettim yatırım finansmana. uzun süre yokum arkadaşlar. Hoşçakalın. Böyle bir piyasada böyle bir hata yapma lüksü kimsede yok. Belkide yarın %7-8 artıracaklar senedi. ve ben hatamın kafa karışıklığının cezasını çekeceğim. Bu nedenle uzun bir süre tatildeyim. Hoşçakalın.

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

yarın için 7,75 den alım deniyorum olmayacak. olursa hatam telafi edilmiş olur. Ama yinede tatile çıkıyorum. Tspor ve bu iki hata oldu... Bu kadar iddalı konuşup bu kadar çok hata yapamam. Tsporu erken sattık daha en başta belirlediğim hedefe gitti ve yandım. birde bu olacak. tekrar hoşçakalın.

Yorum

• ANKARALI
                    Seyirci Üye
                    • 24 Mayıs 2008
                    • 57

Uzun süre tatile çıkıyorum. Böyle bir hata yapmamam gerekiyordu. Kafam piyasanını bulanıklığı yüzünden fazla karışmış olmalı. tarihi bir hata yaptım. bir asgari ücretlinin bir ayda zar zor kazandığı parayı ellerimle teslim ettim yatırım finansmana. uzun süre yokum arkadaşlar. Hoşçakalın. Böyle bir piyasada böyle bir hata yapma lüksü kimsede yok. Belkide yarın %7-8 artıracaklar senedi. ve ben hatamın kafa karışıklığının cezasını çekeceğim. Bu nedenle uzun bir süre tatildeyim. Hoşçakalın.
                    SAYIN YORUMCU NEREYE NE TATILI BORSADA HIC HATA YAPMASAK HEPIMIZ ZATEN TRILYONER OLURDUK BOS VER USTAD FIRSATLARIN BITTIGINI BEN HIC GORMEDIM SONUCTA 300 KUSUR KAGIT VAR YORUMLARINA DEVAM ETMENI BEKLIYORUM SIKMA CANINI ONUMUZDEKI MACLARA BAKALIM

Yorum

• BARAbey
                      Aktif
                      • 08 Mayıs 2008
                      • 201

ANKARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      SAYIN YORUMCU NEREYE NE TATILI BORSADA HIC HATA YAPMASAK HEPIMIZ ZATEN TRILYONER OLURDUK BOS VER USTAD FIRSATLARIN BITTIGINI BEN HIC GORMEDIM SONUCTA 300 KUSUR KAGIT VAR YORUMLARINA DEVAM ETMENI BEKLIYORUM SIKMA CANINI ONUMUZDEKI MACLARA BAKALIM
                      ANKARALI ARKADAŞIMA KATILIYORUM. DAHA PARA KAZANMADAN ÖYYYYLE UZUN TATİLLERE ÇIKILMAZ.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

6-7 yıllık borsacıyım. Borsayı öğrenmeden çok para kaybettim. 2-3 yıldır para kazanmaya başlamıştım ve göz göre göre hata yaptığım hiç olmamıştı. bayağı yorulmuşum. Para kaybetmeye başlayınca biraz tatil iyi gelir.
                        Yazmayı kesebilirim. Kendimi hazır hissedince geri dönebilirim Eğer dönmezsem.
                        yazdığım liste var. Paranızın %20 siyle 23.800 lerden girin. 21.200-21.700 arasında diğre %20 ile, Eğer piyasa güven verirse. Ve yukarı %10 luk bir artış olursa burdan geriye kalanlarıda yazdığım hisse senetlerine yatırın %20 kazanırsınız zaten.
                        Yarın bakarsınız moralim düzelir. belli olmaz. Piyasının beni tatmin etmesine bağlı birazda. Zaman. Bir kaç gün zaman.

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

sn yorumcu hocam

spekler dediğim yere getirdi senedi. satarsam yukarı atarlar dedim yukarı attılra. 7,85 ten zarar dinlemeyip sattık 8,15 oldu senet yok diyecek birşeyim. bir daha buu senede bulaşmam. ama bu senet gidecek. ben sattım ya.
                          saglık olsun sayın yorumcu lutfen moralınızı bozupta yapabılecegınız seylerı ertelemeyın kusura bakmayın bır sorun yuzunden gırenmedım nete ancak sımdı gırebıldım

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

dersin dersi;

listen gayet güzel bence o senetlere yönelmeli,spekülatif dar tahtaları bırakmalısın.
                            alınacak asıl ders endeks düşüyor ve sen dar bir tahtada çıkışa oynuyorsun,bazen bu kadar cevval olmak zarar getirir.sakin olmak sağduyuyuda korur.yeterince kar etmişsin kendince çizelgeledigin sürede ve endekside düşecek bekliyorsun madem,bir süre kenardan izle.kaybın varsa inadına üstüne gidip zararını çıkartmaya çalışmak yerine,önce sağduyunu kazanacagın şekilde sakinleş..kazanmak sadece yükselen senede oynamak degildir,dogru zamanda oynamaktır..bütün göstergeleri,indikatörleri düzgün yükselişi işaret eden senet çok bulursun ama zamanlamayı bulmak için sagduyuyu kaybetmemek gerek..fırsatlar bitmez giden gider,yenilerden daha bir sürü çıkar yükselecek olan..benim tavrım yukardaki gibi olur..

tavsiye ederim.(nasılsa hisse tavsiyesi değil)..
                            Last edited by ketenhelva; 20 Ocak 2009, 02:59.
                            her şey olacağına varır..

Yorum

• ANKARALI
                              Seyirci Üye
                              • 24 Mayıs 2008
                              • 57

Yorumcu Ustad Gecen Yil Petkim En Dip 3 30 Eregli 2 94 Gormus Su An Imkb 30 Hisseleri Icinde Dibe En Cok Yaklasanlar Bunlar Sabirsizlikla Ama Heyacanlanmadan Alim Gununu Bekliyorum Tekrar Donmene Sevindim Kendine Iyi Bak

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

Yorumcu Ustad Gecen Yil Petkim En Dip 3 30 Eregli 2 94 Gormus Su An Imkb 30 Hisseleri Icinde Dibe En Cok Yaklasanlar Bunlar Sabirsizlikla Ama Heyacanlanmadan Alim Gununu Bekliyorum Tekrar Donmene Sevindim Kendine Iyi Bak
                                Söylediğim seviyeye yakın senetlerden seçmeyeceğiz uzak senetlerden seçeceğiz genelde.
                                Neden?
                                Çünkü; senet söylediğim yere gelmişse o şirket mali olarak hayli sıkıntı halindedir yok yere gelmemiştir. Tabi yukarı da bulunanlardan da tekniği uygun olanlardan bilançosu az da olsa düzgün olanlardan seçeceğiz.
                                anelt'i 1,26 ilk yeri ancak 1,10 larda tam uygun olacak. burdan itibaren 3-4 ay içerisende %100 kazandırma potansiyeli olacak.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information