bence durdo eğer gelirse hiç sanmıyorum ama 2,66 ve 2,68 den kaçmaz. Tradelik. ve bugün veya yarın alınırsa iyi olur. gelirse tabi.
Sistematik Borsa...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ikinci seansta geldı ama kactı bendenYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence durdo eğer gelirse hiç sanmıyorum ama 2,66 ve 2,68 den kaçmaz. Tradelik. ve bugün veya yarın alınırsa iyi olur. gelirse tabi.
Yorum
-
iptal endeksi aşağı basıyorlar dow açılınca belki yukarı hareket gelebilir. dow futuresi şimdilik çok kötü değil.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seansta geldı ama kactı benden
2,66-68 aralığından durdo iptal riske gerek yok.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
28.000 küsürlerdeyken sattık senetlerimizi. şimdi endeks 26.000 lere tutunmaya çalışıyor... zamanlamayı çok iyi ayarlamışız.
portföy oluşturmamıza daha zaman var.
akbank garana göre daha hızlı düşüyor.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Hatırlayan bilir. tspor listemizde vardı. sonra endeks geriye döndüğü için bir kaç gün bekletip satmıştık. tspor gidiyor artık. Hadi geçmiş olsun. Karımızdan olduk ama zararımız da yok sayılır.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Hocam bu noktada tspor alınması uygun olurmu sizce, yani 7.40 lardanYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHatırlayan bilir. tspor listemizde vardı. sonra endeks geriye döndüğü için bir kaç gün bekletip satmıştık. tspor gidiyor artık. Hadi geçmiş olsun. Karımızdan olduk ama zararımız da yok sayılır.[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
6,65 lere gelince düşünmek gerek. giden gitsin riske gerek yok. arttı daha artacak diye düşünüp aldığmız için para kaybetmedik mi? Sakın olun ve bir 15-20 gündaha sabredin hele şartlar oluşsun. boş yere riske girmeyelim derim ben.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu noktada tspor alınması uygun olurmu sizce, yani 7.40 lardan
tspor artacağını tahmin ediyordum ben ama riske gerek yok endeks geri gelecek diye elimizden çıkarmıştık. Teknik göstergesi yukarı diyor ama kimse kusura bakmasın riske girmem ben. sen girmek istiyorsan buyur.
yumruk yeme riskin var ama.
ben sakin olun ve nakitte bekleyin daha derim. Fırsatını bulunca girip %30-40 alıp çıkacağız. Dert etmeyin o kadar. Senetsiz geçsin ama zararımız olmasın.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
dün aefes için birşeyler karalamıştım ubs satıştaydı sabah seansında o yüzden alalım demedim.
portföy oluşturunca daha güzel olur herşey. nakitte bekleyin boşverin yahu.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
usd-yen paritesi : 89,67
dowjones : 8563
dax : 4753
hocam bu değerlere göre çok kötü görünmüyor yarın çıkışa önerileriniz olacakmı
tabi bugünkü gibi baskılayıp çıkışı engellemezlerse
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
tdaha gecesi var. bu işin.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-yen paritesi : 89,67
dowjones : 8563
dax : 4753
hocam bu değerlere göre çok kötü görünmüyor yarın çıkışa önerileriniz olacakmı
89 parite hiç iyi değil. 90 üstü olmalıydı.
riske değmez. 25.800 üstü kapanırsa belki bir iki günlük çıkış olur ama sonrası ne olacak.
şaşırıp kalırız valla. Ben riske girmem. Nakitte beklemesini bilen kazanacak. bakarsın borsa 30.000 olur ama teknik göstergelerim al demeden almam. sistemden ne zaman şaştıysam o zaman yanıldım. mesela bugün küçük çapta 500 tL lik durdo aldım 2,66 yazdığım halde 2,80 den aldım yamuldum. bunu sık sık yapıyorum ama yazmıyorum. sistemden şaşma yeter.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
haklısınız hocam, zaten bu nedenle sabahtan beri burdayım farketmişsinizdir belki, sizin oluşturacağınız stratejiyle hareket edeceğim bu arada sohbete katılmak açısından gündemi sorguluyorum sadece, şimdilik iyi akşamlar diliyorumYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertdaha gecesi var. bu işin.
89 parite hiç iyi değil. 90 üstü olmalıydı.
riske değmez. 25.800 üstü kapanırsa belki bir iki günlük çıkış olur ama sonrası ne olacak.
şaşırıp kalırız valla. Ben riske girmem. Nakitte beklemesini bilen kazanacak. bakarsın borsa 30.000 olur ama teknik göstergelerim al demeden almam. sistemden ne zaman şaştıysam o zaman yanıldım. mesela bugün küçük çapta 500 tL lik durdo aldım 2,66 yazdığım halde 2,80 den aldım yamuldum. bunu sık sık yapıyorum ama yazmıyorum. sistemden şaşma yeter.
bu arada tspor 7.40 lardan 7.20 lere geldi, bir kez daha haklılığınız ve nakitte kalmaktaki ısrarlı tavrınız anlaşıldı teşekkürler
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
eyvallah yapacağımı takip edeceksen daha zamanımız var.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız hocam, zaten bu nedenle sabahtan beri burdayım farketmişsinizdir belki, sizin oluşturacağınız stratejiyle hareket edeceğim bu arada sohbete katılmak açısından gündemi sorguluyorum sadece, şimdilik iyi akşamlar diliyorum
bu arada tspor 7.40 lardan 7.20 lere geldi, bir kez daha haklılığınız ve nakitte kalmaktaki ısrarlı tavrınız anlaşıldı teşekkürler
yumruk yemek istemem. yine söylüyorum. yarın ya da bugün 25.5XX seviyesinden sonra geri dönüş olabilir ama kalıcı olmaz. 2-3 günlük bir dönüş mümkün ama küçük artışlar halindeolmasını bekliyorum. dow parite vix hepsi belirleyici.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tavsiye etmem ama riski seviyorsan 2,68 oldu durdo. 2,7X lerden yarın veya ertesi gün satmak istiyorsan al tradelik tam gibi. ancak bir olumsuz satış haberi var. birileri satmış bu senedi. Uyarayım. portföye almadım sadece söyledim.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
gidiyor diye hemen alınmaz senet. Böyle para kaybeden çok kişiyle konuştum ve onların yöntemlerini uygulamıyorum. benim para kaybederken uyguladığmı yöntemleri de uygulamıyorum.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız hocam, zaten bu nedenle sabahtan beri burdayım farketmişsinizdir belki, sizin oluşturacağınız stratejiyle hareket edeceğim bu arada sohbete katılmak açısından gündemi sorguluyorum sadece, şimdilik iyi akşamlar diliyorum
bu arada tspor 7.40 lardan 7.20 lere geldi, bir kez daha haklılığınız ve nakitte kalmaktaki ısrarlı tavrınız anlaşıldı teşekkürlerPaylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum