M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokhandnr
    Yeni üye
    • 24 Kasım 2008
    • 4

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dosyamız hazır. Sevgiyle, Mutlu Trade ile bol kazançla kalın.
    iyi geceler ben sayfanızı yeni takip ediyorum.
    verdiğiniz dosyayı açamadım.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

gokhandnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iyi geceler ben sayfanızı yeni takip ediyorum.
      verdiğiniz dosyayı açamadım.
      madde;3 Topiğimizde PAYLAŞIM ESASTIR. Topiğimizde paylaşımı esas alan dostlarımızı, kabul ederlerse, M&M Mutlu Trade sosyal kulübümüze davet ederiz. Şifrelendirilmiş analiz, rapor, ve benzerlerini sadece sosyal kulüp üyeleri okuyabilir. Dosyaların şifresi, sosyal kulüp üyeliği gibi talepte bulunulmamasını rica ederiz. Paylaşımı esas aldığını düşündüğümüz topik izliyenlerine davetiye göndeririz.
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gokhandnr
        Yeni üye
        • 24 Kasım 2008
        • 4

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        madde;3 Topiğimizde PAYLAŞIM ESASTIR. Topiğimizde paylaşımı esas alan dostlarımızı, kabul ederlerse, M&M Mutlu Trade sosyal kulübümüze davet ederiz. Şifrelendirilmiş analiz, rapor, ve benzerlerini sadece sosyal kulüp üyeleri okuyabilir. Dosyaların şifresi, sosyal kulüp üyeliği gibi talepte bulunulmamasını rica ederiz. Paylaşımı esas aldığını düşündüğümüz topik izliyenlerine davetiye göndeririz.
        şifre kırılabilir aslında ama uğraşamam
        şifresi olanlar hayrını görsünler
        ben genelde okur olarak katılırım.
        yatırım konusunda tecrübeli olmadığımdan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
        topiğinniz kaliteli bence.zamanla katılımcı oluruz belki...

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

gokhandnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          şifre kırılabilir aslında ama uğraşamam
          şifresi olanlar hayrını görsünler
          ben genelde okur olarak katılırım.
          yatırım konusunda tecrübeli olmadığımdan okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
          topiğinniz kaliteli bence.zamanla katılımcı oluruz belki...
          zamanla herşey olur,anlayışla karşılaman da güzel.. paylaşım bu topiğin anayasasıdır..
          iyi geceler.
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• gokhandnr
            Yeni üye
            • 24 Kasım 2008
            • 4

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            zamanla herşey olur,anlayışla karşılaman da güzel.. paylaşım bu topiğin anayasasıdır..
            iyi geceler.
            paylaşım yapmaya çalışırım.
            ben sadece simurg hocayı takip ediyordum aslında.
            siteyi söylediği zaman üye olmuştum hemen.
            son günlerde yoğun herhalde nadiren yazı yazıyor.
            burası da güzel bir topik...
            saat çok geç olmuş bee..
            iyi geceler...

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

arkadaşlar günaydın,
              sağlıklı, huzurlu ve kazançlı bir gün diliyorum.
              “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

günaydın MM dostları)

SPK, İHLAS HOLDİNG'İN KAYITLI SERMAYE TAVANINI YÜKSELTME BAŞVURUSUNU ONAYLADI

SPK, İhlas Holding'in kayıtlı sermaye tavanını yükseltme
                başvurusunu onayladı.
                SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Şirket, 460 milyon TL olan
                kayıtlı sermaye tavanını 900 milyon TL'ye yükseltti.

Foreks Haber Merkezi

(04/05/2009 - 07:39:16)
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• emeklica
                  Devekuşu Avcısı
                  • 30 Ağustos 2008
                  • 696

iyi günler......bol kazançlar......
                  sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-CEYTAŞ, PARK ELEKTRİK

Ceytaş Madencilik Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 30.04.2009
                    tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
                    “Şirketimizin 30.04.2009 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında
                    Kadıköy Asliye 3. Ticaret Mahkemesi’nin 08.01.2009 tarih ve 2009/8
                    sayılı değişik işler kararı, 19.01.2009 tarihli Bilirkişi Heyeti
                    Raporu ile Sermaye Piyasası Kurulu’ndan alınan 25.03.2009 tarih
                    B.02.1.SPK.0.13/424-3922 sayılı izin doğrultusunda Şirketimizin aktif
                    pasif dahil kül halinde 30.09.2008 tarihli Bilanço esas alınmak
                    suretiyle, T.T.K.’nun 451. maddesine ve Kurumlar Vergisi Kanununun
                    18-20. maddelerine ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri 1, No:31 sayılı
                    Tebliğine göre, İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu’nun 312858 sicil
                    numarasında “Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.”
                    ünvanı ile kayıtlı bulunan şirketle tasfiyesiz infisah yolu ile Devir
                    olmak suretiyle birleşmesi konusunda Yönetim Kurulunca hazırlanan
                    Birleşme Sözleşmesi ve Birleşme Bilançosu onaylanmıştır.
                    Toplantı Tutanağı ve Hazirun Cetveli ekte sunulmuştur.”
                    Ekte yayınlanmakta olan Olağan Genel Kurul toplantı tutanağında
                    Yıl içinde Yönetim Kurulunda Biltekin Özdemir’den boşalan üyeliğe
                    Galip Çelik’in T.T.K.’nın 315. maddesine göre Yönetim Kurulu kararıyla
                    atandığının görüldüğü, yapılan görüşmeler sonucu söz konusu yukarıda
                    yazılı atamanın kabul edilmesine Genel Kurulca oybirliği ile karar
                    verildiği,
                    Şirketin Vergi ve SPK mevzuatına göre düzenlenen 2008 yılına ait
                    mali tablolarında dönem karı oluşmadığı için kar dağıtılmamasına Genel
                    Kurulca karar verildiği hususları da yer almaktadır.
                    Birleşmeye ilişkin olarak birleşme sözleşmesi ve birleşme
                    bilançosunun onaylandığı hususunun yer aldığı A, B ve C grubu
                    imtiyazlı pay sahipleri toplantı tutanakları ekte yayınlanmaktadır.

İMKB

(04/05/2009 - 07:37:33)

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

TİRE KUTSAN'IN BİRİNCİL PİYASA VE HALKA ARZ ESASLARI DUYURUSU

BİRİNCİL PİYASA VE HALKA ARZ ESASLARI DUYURUSU:

ŞİRKETİN ÜNVANI Tire Kutsan Kod:TIRE
                      ŞİRKETİN SERMAYE TÜRÜ Kayıtlı Sermaye
                      ŞİRKETİN ARTIRIM ÖNCESİ SERMAYESİ 39.545.214 TL
                      BEDELLİ ARTIRIM MİKTARI 60.454.786 TL
                      BEDELSİZ ARTIRIM MİKTARI --
                      ŞİRKETİN ARTIRIM SONRASI SERMAYESİ 100.000.000 TL
                      ARTA KALAN PAYLARIN NOMİNAL TUTARI 313.118,863 TL
                      ARACILIK YAPAN ARACI KURULUŞ ADI Standart Ünlü Menkul Değerler A.Ş.
                      PAZAR AçILIŞ VE KAPANIŞ TARİHİ(*) 05.05.2009-07.05.2009
                      SATILACAK PAYLAR HİSSE/MAKBUZ Hisse
                      SATILACAK HİSSE SENETLERİNİN SATIŞ FİYATI Nominal Değerinin altında olmamak
                      üzere İMKB'de oluşacak fiyattır.
                      SATILACAK HİSSE SENETLERİNİN ÖZELLİĞİ Yeni
                      YENİ İSE İŞLEM GÖRÜP GÖRMEYECEĞİ İşlem Görecek
                      BAŞVURU ŞEKLİ Hisse senetlerinden almak isteyen
                      tasarruf sahiplerinin Borsa üyelerine
                      başvuruda bulunmaları gereklidir.
                      HİSSE SENETLERİNİN TESLİM ŞEKLİ Hisse senetlerinin yatırımcılara
                      teslimi İMKB düzenlemeleri çerçevesinde
                      yapılacaktır. Kalan payların halka
                      arzında pay alan ortakların sözkonusu
                      ayları Sermaye Piyasası Mevzuatı
                      çerçevesinde Merkezi Kayıt Kuruluşu
                      nezdinde hak sahipleri bazında kayden
                      izlenecektir.

NOTLAR(*) Şirketten talep edilen bilgi ve belgeler ile kalan paylara
                      ilişkin bilgilerin Merkezi Kayıt Kuruluşu’na pazar açılış
                      tarihinden bir gün önce ulaştırılması durumunda şirketin işlem
                      sırası açılır.

İMKB

(04/05/2009 - 07:36:56)

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

*park elektrik'in 3 aylik konsolide olmayan dönem kari 22.514.382 tl(önceki 15.369.283 tl)

(04/05/2009 - 07:35:59)

Yorum

• entemena
                          Katılımcı
                          • 16 Mart 2009
                          • 145

Günaydın Dostlar... Güzel bir hafta bol güneşli ve bol kazançlı bir hafta diliyorum

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 22528

günaydın arkadaşlarım
                            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• gica
                              Aktif
                              • 18 Mart 2009
                              • 250

günaydın m&m topic
                              "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                              futbolcu, hiçbir zaman
                              büyük futbolcu olamaz."
                              Gheorghe Hagi

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

BAŞIBOŞ DÖVİZ PİYASASINA SPK EL ATTI-SABAH

Hızla büyüyen ancak hiçbir kurumun denetlenmediği internet
                                şirketleri üzerinden döviz alım-satım işlemleri SPK'yı harekete
                                geçirdi. SPK Başkanı Akgiray: Böyle gitmez, denetim çalışması
                                başlattık..
                                Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Krizle birlikte dünyada finans
                                sektöründe düzenleme ve denetlemelerin sıkılaştırılması tartışılırken
                                Türk finans piyasasında bir alan hiçbir denetime tabi olmadan hızla
                                büyüyor: Döviz işlem platformları. İnternet üzerinden döviz
                                alım-satımı yapan ve Forex piyasası olarak bilinen bu platformlara
                                denetimsiz ortamda her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İnternet
                                üzerinden dünyanın en önemli para birimlerini, yüksek kaldıraçlarla
                                alıp satabilme imkanı sağlayan bu şirketler mevzuat boşluğu nedeniyle
                                şu anda tamamen denetimsiz. Üstelik dünyanın en riskli piyasası
                                olmasına rağmen.
                                Gazetenin haberinde şu bilgiler verildi:
                                "Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) para ve sermaye piyasası
                                kurumlarının bugün kadar denetlemediği sektörü mercek altına aldı. SPK
                                Başkanı Vedat Akgiray, SABAH'a yaptığı değerlendirmede "Konuyla ilgili
                                çalışma başlattık. Buraların denetim altına alınmalı. Türk Lirasının
                                değeri Türkiye'de belirlenmiyor. Böyle gitmez" dedi.
                                Döviz işlemi yaptırmaya imkan sunan platformlarda kaldıraçlar 1'e
                                400'e kadar çıkıyor. Yani, 100 dolarlık bir para koyarak 40 bin
                                dolarlık alım satım yapılabiliyor. Getiri yüksek olunca yatırımcı çok
                                yüksek risk de almış oluyor. Getirinin çekiciliğine kapılan
                                yatırımcılar, ağırlıklı olarak kredi kartları ile işlem yapıyor. İşte
                                bu denetimsizlik ve yüksek risk şimdiden sektörde birçok sorunun
                                çıkmasına sebep oluyor. Döviz işlemi yaptıran şirketlerin
                                güvenirliliği konusunda ortaya hergün yeni bir spekülasyon atılıyor.
                                Bazı müşterilerin hesaplarından paralarını çekemedikleri, Döviz
                                platformlarında çıkan teknik sorunlar nedeniyle yatırımcılar büyük
                                paralar kaybediyor. Ancak, kownuyu iletebilecekleri hiçbir kurum yok.
                                Forex, İngilizce "Foreign Exchange" sözcüklerinden oluşturulmuş
                                bir kısaltmadır. Sık kullanılan diğer Forex tabirleri ise: FX ve
                                Foreks'tir. Forex, ülkelerin para birimlerinin karşılıklı olarak
                                değiştirildiği yani alınıp satıldığı bir piyasadır. Forex, dünyanın en
                                gelişmiş ve likiditesi en yüksek finansal piyasasıdır. Günlük işlem
                                hacminin 3 trilyon dolar civarında olduğu tahmin edilmektedir.
                                Mevzuat eksikliği nedeniyle döviz işlem platformları Türkiye'de
                                denetlenmezken, dünyada işler sıkı tutuluyor. Yabancı döviz işlem
                                platformları ABD'de National Futures Association'a (NFA), İngiltere'de
                                Financial Service Authority (FSA) tarafından denetleniyor ve
                                düzenleniyor.
                                Hüseyin Kırçıltepeli-Hedefonline Gn.Md.: Gayriresmi denetleniyoruz:
                                Türkiye'de internetten döviz işlemi yapan ve bu konuda en bilinen
                                şirketlerden biri de Hedefonline. Aslında şirketin genel müdürü
                                Hüseyin Kırçıltepeli de bu konudan rahatsız. Hazine ve SPK gayriresmi
                                şekilde zaten bizi denetliyor" diyen Kırçıltepeli bu alanda mevzuat
                                olmamasından şikayetçi. Mevzuat prosedürünün çok uzun zaman alacağını
                                iddia eden Kırçıltepeli "Şu ana kadar kurumlar topu bir birine atıp
                                durdu. Bence sektörü Hazine denetlemeli" dedi.
                                Okan Böke-İngiliz ODL Türkiye temsilcisi: Denetimsizlik çok büyük
                                sorun:
                                Döviz işlemi yapan bir diğer şirket olan İngiliz ODL'nin Türkiye
                                temsilcisi Okan Böke aracı kurumların her türlü denetimden geçerken
                                döviz işlemi yapan bu tür şirketler için hiçbir prosedür
                                uygulanmadığını belirtti. Böke, "Kurulan bu döviz platformlarının
                                yeterli sermayesi ve altyapısı var mıdır, müşteriler parasını
                                zamanında çekebiliyor mu, hesaplarını görüp kontrol edebiliyor mu,
                                hiçbiri belli değil" diye konuştu.
                                Nevzat Öztangut-Aracı Kuruluşları Bir. Bşk.: Yatırımcı emniyeti
                                tehlikede:
                                Bu kurumları düzenleyen bir otoritenin olmaması yatırımcı
                                emniyetini tehdit ediyor. Kamu denetiminin yapılmazsa, yatırımcıların
                                aleyhine beklenmeyen durumlar oluşabilir. Ayrıca bu şirketler aracı
                                kurumların iş alanlarına giriyorlar. Aracı kurumlarır her türlü
                                denetimden geçmesine rağmen bunlar için herhangi bir denetim yok.
                                Çetin Ali Dönmez-VOB Genel Müdürü: VOB'a da zarar veriyorlar:
                                Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası (VOB), döviz işlem
                                platformalarının denetimsizliği konusunda en şikayetçi kurumlardan
                                biri. VOB Genel Müdürü Çetin Ali Dönmez, döviz işlem platformlarının
                                kendi derinliklerine zarar verdiğini vurguladı. Dönmez "Sermaye
                                piyasası yatırımcılarını bu platformlar çekiyor. Bizim derinliğimize
                                zarar veriyorlar. Bu işlemi yapacak olan platformların borsalar
                                bünyesinde işlem yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu olmayacaksa, bir
                                şekilde denetim alına alınıp, hesap verebilir, şeffaf ve kontrol
                                edilebilir kurumlar haline getirilmesi gerekiyor" dedi.
                                Bu konunun bugüne kadar denetimsiz kalmasında kurumların yorum
                                farkı etkili oldu. Konuştuğumuz kaynaklara göre Merkez Bankası,
                                bankaların yaptığı döviz alım satımlarını denetliyor ancak işlemleri
                                ortada bir banka yapmadığı için bankacılık faaliyeti olarak görmüyor.
                                BDDK da aynı nedenden dolayı yani bankacılık işlemi olmadığı için
                                denetlemiyor. SPK'nın da bugüne kadar denetlememesinin arkasında bunu
                                bir sermaye piyasası işlemi olarak görmemesi yatıyor. Döviz bürolarını
                                denetleyen Hazine ise bir kaç yılda hızla büyüyen bu piyasa konusunda
                                kararsız... Bunun nedeni de Türk Parasının Kıymetini Koruma Hakkındaki
                                32 Sayılı Karar. Çünkü 32 sayılı karara göre Türk Lirası'nın
                                alım-satımı serbest.

Foreks Haber Merkezi

(04/05/2009 - 08:32:39)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information