M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekküler ziraat yaatırım , böyle bir günde hesabıma giremedim , ve sayende zararla kapattım . sana ne desem az......oooooooffffff
    sinirlerim hopladı ya kırk yılın başı bi seans izleme fırsatı oldu..şu halimize bakk..sinirlendimmmmmmmmmmmmmmmm.....:a55:
    :040::040::040:
    bak ağlarsan hemen bende ağlayabilirim..:040:

kısmetten ötesi yalan....kandır kendini;) sabır; bu şekilde elde olmayan olumsuzluklarla hop oturup hop kalkarak öğreneceğin ve zamanla katılaşacağın bir olgu.sağlık olsun ,hayırlısı olsun de ve akışına bırak..değiştiremeyeceğin olaylar için üzülmeye değmez..ÜZÜLMEcayycayycayy
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

advertiser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Dostlar cok saolun. Gercekten inanilmaz bir suratle bana cevap verdiniz. Ben ne oldugunuda bilmiyordum. Cunku araci kurum kapanmis ve benim adima takas banka devretmis. Telefonla sordugumda bana 60 adet dediler. Fakat ben aldigimda lot olarak aldigimdan cok eminim. Akibetini bilmiyorum tabiiki. Sizce su durumda ne olabilir?
      Yine cok tesekkurler
      60000 adettir o, herhangi bir aracı kuruma hesap açtırıp takasbanktan virman yaptırmalısınız, büyük olasılıkla sizden saklama ücreti talep edilir bir miktar. Nakit paranız yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aracı kurumca iç edilmiş, yasal yollardan hak arasanız kazanırsınız, ama... harcayacağınız zaman ve muhatap bulamamak da var işin içinde
      Ama takip etmemekle bir açıdan iyi bir açıdan kötü yapmışsınız.
      Takip etseydiniz geçen yılki yükselişin başında büyük olasılıkla satabilirdiniz, diğer yandan da Bağfas 170.00 TL seviyesinden satışı kaçırmışsınız,
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• advertiser
        Yeni üye
        • 30 Nisan 2009
        • 3

Mesut bey,
        Benim bu hisselerin 2002 yilindan beri Takasbankta duruyor. Bu bankaci arkadasim, bana takas bank tan bu hisseleri elden almami ve Bagfas merkezine gidip ordan talep etmemi onerdi. Sizce bu mantiklimidir? Ayrica sizce bu hisselerin bu gunku deger ne kadar olabilir dersiniz? Yani ugrasmaya degecek bir miktarmidir?
        Tekrar tesekkurler

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

Mesut bey,
          Benim bu hisselerin 2002 yilindan beri Takasbankta duruyor. Bu bankaci arkadasim, bana takas bank tan bu hisseleri elden almami ve Bagfs merkezine gidip ordan talep etmemi onerdi. Sizce bu mantiklimidir? Ayrica sizce bu hisselerin bu gunku deger ne kadar olabilir dersiniz? Yani ugrasmaya degecek bir miktarmidir?
          Tekrar tesekkurler
          mesut bey çıktı sanırım.ben yardımcı olmaya çalışayım bagfs merkeze gitmenizin gerekçesini anlayamadım..

eğer temettü kuponları üzerinde ve merkezden alabilirsiniz diye düşündülerse bile;belli bir süre zarfında bu hakkınız yanıyor diye biliyorum..
          fiziki hisse taşımak size bir şey kazandırmaz..bir kuruma hisselerinizle gittiğinizde ise hesap açmazlar..o zaman yapacağınız tek şey şirkete gitmektir.
          fiziki hisselerin borsaya katılımı ile ilgili süre çoktan bitti.
          yapacağanız şey;mesut bey in de dediği gibi sağlam güvenilir bir kurumda hesap açmak ve takasbanktan oraya nakildir. bu işlerle kurumunuz ilgilenir.
          şirket çok sağlam ve iyi bir yatırım aracıdır..

takasbankta kaldığı müddetçede hisseleriniz çoğalabilir aynı kurumdaki gibi.
          iyi paradır hiç çoğalmadığını aynı 60 lot kaldığını varsayarsak bile 60x71.50=4290 lira yapar..

sonuçları bildirirseniz seviniriz..bizlerde bilgilenmiş oluruz.
          iyi tatiller
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22528

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11550849.asp?gid=229

chrysler iflastan korunma başvurusu
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 22528

1.Ç KAR TAHMİNLERİ ( GARANTİ YATIRIM )

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22528

BAC IN "SAHTE RAKAMLARI".....( BAC : BANC OF AMERİCA )
                Bugünlerde piyasa için en büyük gündem , ABD deki 5 büyük bankalarin ilk çeyrek bilancolari tekrar gündeme gelmesi... çünkü bu bilancolari mercek altina alirsak... sunlari görebiliriyoruz., özelikle BAC in rakamlarinda...
                Evet BAC in CEO su bize , ilk çeyrek te 4.2 Milyar dolar kar yazdigini söyledi....
                Istiyorsaniz ,Bu "magic" 4.2 Milyar dolar nerden geldigini bakalim :
                1/1.9 Milyar dolar sadece "CHINA CONSTRUCTION BANK (CCB) hisse senetlerinden satisindan geliyor.....
                2/ 2.2 Milyar dolar M2M düzelmesinden geliyor....

Yani, gerçek rakamlara bakarsak, BAC resmen 1.3 Milyar dolar zarar yazmasi lazimdi !!!!!
                Hakikaten BAC in durumu iyi olsaydi , neden o zaman , ertesi gün , ilerde BAC a 70 Milyar dolar ithiyaci olabilir söylendi....Ayni durum WELLS FARGO içinde geçerli....

GOLDMAN in rakamlara bakarsak :
                NY TIMES a göre , Aralik zarari (1.5 Milyar dolar) resmen deftelerden yok oldu.... JP MORGAN ise... bono portföyünde sanal bir kar yazdi....CITI ise : "no comment !!!"
                Gelelim simdi TIMOTHY in "stress testi" konosunda açiklamalarina : bankalara artik para ithiyaci yok dedi.... Gördülkki.... tam aksine 6 banka zor durumda oldugunu... Yani ABD nin 5 büyük bankalarin "sahte" karlari göze alirsak, üstelik finans medyalarin ve TIMOTHY çizdigi toz pembe tablo ilerde piyasayi yeniden hayal kirikligina ugratabilir....
                Yani ABD nin 5 büyük bankalarin durumlarinda bir iyilesme oldugunu, su an kesinikle diyemeyiz..
                ..Bu masal a tek inanmiyan kisi : MISTER GOLDIE !!!

Yorum

• gica
                  Aktif
                  • 18 Mart 2009
                  • 250

demek sanat için soyunursun ha keten
                  "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                  futbolcu, hiçbir zaman
                  büyük futbolcu olamaz."
                  Gheorghe Hagi

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22528

KİLCİ, "(MİLLİ PİYANGO) BÜYÜK İHTİMALLE İHALE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE SONUÇLANDIRILACAK

Küresel krizin etkisiyle duraklayan özelleştirme süreci tekrar
                    başlıyor. 2009 yılının en büyük özelleştirmesi olan Milli Piyango'nun
                    yeni sahibi önümüzdeki hafta belli olacak. Özelleştirme İdaresi
                    Başkanı (ÖİB) Metin Kilci, ihale komisyonunun çalışmalarının devam
                    ettiğini belirterek, görüşmelerin bu hafta içerisinde tamamlanacağını
                    aktardı.
                    Zaman Gazetesi'nin haberine göre Kilci, "Büyük ihtimalle de ihale
                    önümüzdeki hafta içerisinde sonuçlandırılacak." dedi. Milli Piyango
                    İdaresi Genel Müdürlüğü'ne ait Piyango, hemen kazan ve sayısal oyunlar
                    gibi şans oyunları 10 yıl süreyle, lisans devri yoluyla
                    özelleştirilecek. Bu yılın ilk büyük ihalesi olacak olan Milli
                    Piyango'nun özelleştirme ihalesinde, DAF Araştırma Geliştirme AŞ
                    (Doğuş Holding/Alarko Holding/Fina Holding)-OPAP-S.A. ortak girişim
                    grubu ile Şans Oyunları Yatırım Holding AŞ teklif vermişti.
                    Turkcell'in sahip olduğu Turktell tarafından kurulan Şans Oyunları
                    Yatırım Holding'de Tepe Grubu ve Yunanistan'ın önde gelen
                    şirketlerinden OPAP yer alıyor

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22528

[PARATREND] fed yeni para enjekte etmiyor

Jeudi 30 Avril 2009 4h28mn 24s

Yorum

• perisd
                        Katılımcı
                        • 10 Şubat 2009
                        • 78

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        [PARATREND] fed yeni para enjekte etmiyor

Jeudi 30 Avril 2009 4h28mn 24s

dow un bir anda eksiye gecmesının nedeni bu olsa gerek..

tesekkurler.. syn radyolog.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Mesut bey,
                          Benim bu hisselerin 2002 yilindan beri Takasbankta duruyor. Bu bankaci arkadasim, bana takas bank tan bu hisseleri elden almami ve Bagfas merkezine gidip ordan talep etmemi onerdi. Sizce bu mantiklimidir? Ayrica sizce bu hisselerin bu gunku deger ne kadar olabilir dersiniz? Yani ugrasmaya degecek bir miktarmidir?
                          Tekrar tesekkurler
                          2002 yılından sonra hisse senetlerinde kaydi sisteme geçildiği için, bankacı arkadaşınızın bilgi eksikliği var. Yani, artık eskiden bildiğimiz elle tutulan, temettü kuponları kesilen somut hisse senetleri kaldırıldı, sadece pc ortamında kayıt tutulyyor. Bedelsiz verilen hisse senetleri ve temettüler 2002 yılından sonra takasbanka öncesindekiler ise o zamanki aracı kurumunuza yatırılmıştır. Bedelli hisse senedi hakkınız ise, hesabınızda nakit varsa kullanılmıştır ama anladığım kadarıyla naktiniz yokmuş... Dağıtılan temettülerin bir bölümünü aracı kurumunuz diğer tüm aracı kurumlar gibi, takas saklama ücreti olarak, hesap işletim ücreti olarak almış ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ya hesabınızda naktiniz kalmamış ya da aracı kurum iç etmiş... Ya da naktinizi de takasbanka aktarmış ama, takasbank varolan naktinizden takas saklama ğcretini kesmiş.
                          Sonuç; hisse senetlerinizi elden almanız mümkün değil, sadece herhangi bir kurumda açtıracağınız hesaba sanal ortamdan virman yapılır.
                          Bedellini yatırmak sureti ile alabileceğiniz hisseleri almanız mümkün değildir artık, belirlenen tarihe kadar alınmayan bedelli hakları ortadan kalkar, kullanılmayan bedelli hisseler İMKB de satılır
                          Yağmur Hanım hisselerinizin toplam tutarını hesaplamış, doğrudur.
                          Saygılar
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

BAC IN "SAHTE RAKAMLARI".....( BAC : BANC OF AMERİCA )
                            Bugünlerde piyasa için en büyük gündem , ABD deki 5 büyük bankalarin ilk çeyrek bilancolari tekrar gündeme gelmesi... çünkü bu bilancolari mercek altina alirsak... sunlari görebiliriyoruz., özelikle BAC in rakamlarinda...
                            Evet BAC in CEO su bize , ilk çeyrek te 4.2 Milyar dolar kar yazdigini söyledi....
                            Istiyorsaniz ,Bu "magic" 4.2 Milyar dolar nerden geldigini bakalim :
                            1/1.9 Milyar dolar sadece "CHINA CONSTRUCTION BANK (CCB) hisse senetlerinden satisindan geliyor.....
                            2/ 2.2 Milyar dolar M2M düzelmesinden geliyor....
                            Yani, gerçek rakamlara bakarsak, BAC resmen 1.3 Milyar dolar zarar yazmasi lazimdi !!!!!
                            Hakikaten BAC in durumu iyi olsaydi , neden o zaman , ertesi gün , ilerde BAC a 70 Milyar dolar ithiyaci olabilir söylendi....Ayni durum WELLS FARGO içinde geçerli....
                            GOLDMAN in rakamlara bakarsak :
                            NY TIMES a göre , Aralik zarari (1.5 Milyar dolar) resmen deftelerden yok oldu.... JP MORGAN ise... bono portföyünde sanal bir kar yazdi....CITI ise : "no comment !!!"
                            Gelelim simdi TIMOTHY in "stress testi" konosunda açiklamalarina : bankalara artik para ithiyaci yok dedi.... Gördülkki.... tam aksine 6 banka zor durumda oldugunu... Yani ABD nin 5 büyük bankalarin "sahte" karlari göze alirsak, üstelik finans medyalarin ve TIMOTHY çizdigi toz pembe tablo ilerde piyasayi yeniden hayal kirikligina ugratabilir....
                            Yani ABD nin 5 büyük bankalarin durumlarinda bir iyilesme oldugunu, su an kesinikle diyemeyiz..
                            ..Bu masal a tek inanmiyan kisi : MISTER GOLDIE !!!
                            Sn Radyalog bu yorum Ekinciler Yat. dan Baybars Sezenin üslubuna benziyor, onun mudur yorum

Paylaştığınız için teşekkürler

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22528

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn Radyalog bu yorum Ekinciler Yat. dan Baybars Sezenin üslubuna benziyor, onun mudur yorum

Paylaştığınız için teşekkürler
                              doğrudur sn mesutc

kopyalama yapmıştım yararlı olabilir diye

yorum benim dill valla billa

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

doğrudur sn mesutc

kopyalama yapmıştım yararlı olabilir diye

yorum benim dill valla billa
                                çok tsk paylaştığınız için.
                                Baybars Sezenin üslubuna benziyordu yorum, sizin olmadığını yapıştırıldığından belli zaten de, Baybars Sezen se dikkate almak gerek yorumları ABD ve DJ yakından takip eden ve bilen biri o nedenle yorumu kimin yaptığını öğrenmek istedim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information