Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
haydi abbas,vakit tamam.
akşam diyordun işte oldu akşam.
kur bakalım çilingir soframızı,
dinsin artık bu kalp agrısı.
şu agacın gölgesinde olsun,
tam kenarında havuzun.
aya haber sal çıksın bu gece,
görünsün şöyle gönlümce.
bas kırbacı sihirli seccadeye,
göster hükmettigi mesafeye,
ve zamana.
katıp tozu dumana,
var git.
böyle ferman etti cahit,
al getir ilk sevgiliyi beşiktaştan,
yaşamak istiyorum gençliğimi baştan..
cahit sıtkı tarancı.
üstada saygısızlık etmek istemem ama son cümleyi ''yaşamak istiyorum gençliğimi sil baştan'' yada ''yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan'' olarak okuyun birde.bence ses ahengi daha belirgin oluyor böyle..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
bi meksika yiyecegi vardı,acılı,içi karışık et-mısır-sebze vs,dürüm şeklinde bu torito arkadaşımızın varmıdır bir ilğisi..akşam akşam karnımda acıktı ha..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Kardemir Karabuk Demir Celik Sanayi ve Ticaret A.S.: Sirketimizin S.P.K.'nun Seri: VIII No: 54 sayili tebligi uyarinca kamuya aciklamasi gerekip de aciklanmayan herhangi bir durumu bulunmamasina ragmen bazi ortaklarimizdan gelen sorular nedeniyle, asagidaki hususun kamuya aciklanmasi ihtiyaci hissedilmistir. Ray satisi icin, Iran Devlet Demir Yollari Genel Mudurlugu yetki- lileri ile Sirketimiz yetkilileri arasinda gorusmeler yapilmaktadir. Iran Devlet Demir Yollari Genel Mudurlugu yetkilileri, konuya iliskin olarak detayli gorusmelerin yapilabilmesi icin Sirketimize davet edilmislerdir. Anlasma saglanmasi halinde, aylik 5.000 tonluk partiler halinde teslim edilmek uzere toplam 20.000 ton civarinda ray satisi yapilabilecek olup, gelismelerden ayrica bilgi verilecektir.
Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.S.: Orijinal Aciklamanin Tarih: 22 Nisan 2009 Konu: JSF programi kapsaminda Lockheed Martin ile imzalancak mutabakat muhtirasi hk. Degisen Konularla Ilgili Bilgiler: JSF programi kapsaminda Lockheed Martin ile mutabakat muhtirasi imzalanmasi. 22 Nisan 2009 tarihli yazimizla sirketimiz ile Lockheed Martin arasinda, Turk Silahli Kuvvetleri'nin yeni nesil savas ucagi olarak secilen F-35'in Elektro-Optik Hedefleme Sistemi optiklerinin Aselsan'da uretilmesine yonelik 28 Nisan 2009 tarihinde imzalanacagi bildirilen mutabakat muhtirasi, bugun duzenlenen toren ile imzalanmistir.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
ABD'DE TÜKETİCİ GÜVENİ, GEÇTİĞİMİZ HAFTA 2 PUAN ARTTI- ABC/WASHİNGTON POST
ABD'de tüketici güveni geçtiğimiz hafta bir önceki haftaya göre
1 puan arttı.
ABC News ve Washington Post tarafından hazırlanan tüketici güveni
endeksi, 26 Nisan haftasında bir önceki haftaya 2 puan artarak
-47 oldu.
Araştırmaya katılanların yüzde 7'si ekonomiye güvenlerini belirtti.
Bu oran bir önceki hafta da yüzde 7 seviyesindeydi. Ankete katılanların
yüzde 50'si kendi mali durumlarını iyi olduğunu belirtti. Önceki hafta
bu oran yüzde 48 olmuştu. Alım ortamını iyi olarak değerlendirenlerin
oranı ise yüzde 25'den yüzde 26'ya yükseldi.
Foreks Haber Merkezi
(29/04/2009 - 07:54:00)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum