bu eminiş ten bır beklentım var su bırlesme olayı acıklansaydı
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***IHLAS*** Ihlas Holding A.S.'nden gelen yazi: Konu: Basinda cikan haber (dogrulama yukumlulugu) bir internet sitesinde, "8 milyar dolarlik Sedir Adasini Ihlas insaa edecek" basligiyla bir haber yayinlanmistir. Bu haber ile ilgili aciklamamiz asagidaki gibidir. Bagli ortakliklarimizdan Ihlas Pazarlama A.S.'nin istiraklerinden olan Ihlas Insaat Yapi Taahhut ve Ticaret A.S.; denizde insaa edile- cek Lubnan Adasi projesinin fikri mulkiyetine sahip bulunan Lubnan'da kurulu Noor International Holding ile, bir on anlasma imzalamistir. Bu on anlasmanin, icinde bulunan bir maddede, her iki taraf masaya oturup tekrar konusana ve yeni sartlari belirleyene kadar bir gecerliligi bulunmadigi belirtilmektedir. Ilerleme saglandigi takdirde gerekli ozel durum aciklamasi yapilacaktir. ***IHLAS*** (29/04/2009 - 11:18:37)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
tiredur da..1.70 maliyet,1.34 satış..geri girmek için psikolojik tedavi görmem gerek..yada ögleden sonra atlarım belki..hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne kazıgı hocam ya
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ffkrl 1.43-1.44 kademelerinden işlem görmekte atak yapmak istemekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kendi bilir ortagım eli mahkum:081:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOrtağum öngördüğün hangi hisse gitmedi hele de bağaa
Yorum
-
cemts 0.90-0.91 kademelerinde işlem görmekte atak yapmak istemekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hangisinden kazık yediniz gusgr den miketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkazıkı yedik çıktık hocam ondan..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
tire yeni..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangisinden kazık yediniz gusgr den mi
her şey olacağına varır..
Yorum
-
yemek vakti.......
cümleten afiyet bal şeker olsun.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
***TIRE*** Tire Kutsan Oluklu Mukavva Kutu ve Kagit Sanayi A.S.'nin 29.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz cikarilmis sermayesinin tamami nakit karsiligi olmak uzere 39.545.214 TL'den 100.000.000 TL'ye artirilmasi neticesinde ihrac edilecek beheri 1 Kr nominal degerli 6.045.478.600 adet, 60.454.786 TL nominal degerli hisselere (Yeni Hisseler) iliskin ortaklarimizin sahip oldugu yeni pay almak haklari 30.03.2009 ile 28.04.2009 tarihleri arasinda kullanilmistir. Yeni Pay alma haklarinin kullanilmasi nedeniyle arda kalan beheri 1 Kr nominal degerli 31.311.886,03 adet 313.118,863 nominal degerli hisselerin birincil piyasada satisi gerceklesecektir. Tasarruf sahiplerine iliskin sirkuler ekte sunulmustur." ***TIRE*** (29/04/2009 - 12:19:38)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
O hisseyi siz alırken kimin analizi oldu ki...ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertire yeni..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum