ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
73-80Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
tamahkar olmak:(resimli,açıklamalı anlatım)sabah zoren i bi aldım sonacıma salladım,az önce 1 kademeye tamah edip almadım(buna inat deniyo),almadıgım kaart bi sürü yürüyüp gitti..her şey olacağına varır..
Yorum
-
mavilim üstadı da takip etmenizi öneririmARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim enerji şirketleri nasıl etkilenir bundan acaba?
Zoren kıpırdanıyor. Gideceğim yol var der gibi.
gstergeleri iyi ama bugün için biraz primli artıkBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
petun 2.82-2.84 kademelerinden çay çorba içirebilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam ozgyo devam mı'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
mesut hocam anelt demiştin saglam bir şekilde 1.32 yaptı,arada tek lot neyim düşürmek için veriyolar bi alt kademeye,yeterince toplayamadılarmı..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yorum
-
kv parsan da 1.06-1.08 aralığından alım getiri potansiyeli taşıma olasılığını gösteriyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
golds e .93 yapmış..120 den önce inmek yok canına yandıgım.karamba karambita..her şey olacağına varır..
Yorum
-
şu an çıkmak zorundayım hisse sorularınızı akşam 20.00 sonrası karpuz kesme seansında yanıtlayalım
Görüşmek üzere, hoşçakalınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yok schöredingerin kedisi..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkv parsan da 1.06-1.08 aralığından alım getiri potansiyeli taşıma olasılığını gösteriyorher şey olacağına varır..
Yorum
-
kolay gelsin hocam..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu an çıkmak zorundayım hisse sorularınızı akşam 20.00 sonrası karpuz kesme seansında yanıtlayalım
Görüşmek üzere, hoşçakalınher şey olacağına varır..
Yorum
-
-
disipline verirlerse,ailelerimizi çağırırlarsa..babam okuldan alır alimallahketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca gitti,mümessilde yok.dagıtın sınıfı arkadaşlar
Yorum
-
Yorum