:081:ne yazıyorsa onu yaz t g y
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mantikli.....;) :kahkaha1::kahkaha1::kahkaha1:yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketenhelva gel anlaşalım ben ne zaman bi hisseyi zararına satsam arkaarkaya 2-3 tavan yapar parasına %30 kazandırır ben vaneti satayım sen satma ama karını paylaşalım ha ne dersin
Yorum
-
hııımmm desene benim için tehlike çanları çalıyor..gittikçe küçülüyorum çünkü..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterregresyon psikolocik gelişim açısından gerileme anlamında kullanıldı..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerde hökumat.gene kaybolmuş yav..
komşuya kadar gidiverdiydi
ordan da belkim kıraathaneye uzanmıştır,çay istemiştir canları ne bilin
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
kutpo 1.24 hedefine kitlenmiş gibi görünmekte, bakalım görelim öngörüm tutacak mıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hoca saglam dedi ya,sıkıntı yapma,bir süre unut başka senetlerle ilgilen..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözüm vanetten başkasını görmüyor bugün..ah vanet ah düşersen ne vana giderim ne de et yerimher şey olacağına varır..
Yorum
-
çaya diil servis edeni seyre gitmiştir..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomşuya kadar gidiverdiydi
ordan da belkim kıraathaneye uzanmıştır,çay istemiştir canları ne bilin
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Haklısın ama payam yok yanlışlıkla hepsine almışım:(ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca saglam dedi ya,sıkıntı yapma,bir süre unut başka senetlerle ilgilen..
Yorum
-
hayırlı cumalar,
bereketli sofralar.......“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
basın sagolsun abımehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersagolun arkadaşlar yalnız benimle ilğili değil
sadece hemserim
Yorum
-
olsun yav,herşey payay la değil ya,sen unut ilgilen genede başka şeylerle.çayhanede monika belluç var örnegin,hoca ikide bir nere gidiyo sanıyon,sende takıl işte..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaklısın ama payam yok yanlışlıkla hepsine almışım:(
her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yorum