M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • fahrettin
    Katılımcı
    • 29 Nisan 2008
    • 171

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iheva verdiğim hedefinde ısrarcı gibi görünmekte
    Hedefi eski mesajlarda bulamadım. Sorsam ayıp olmaz degil mi ?

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu gece barda ( dow ) :081:
      gönlü hovarda ( imkb )
      çalsın sazlar oynasın kızlarrrr ( py )

:081::081::081::081::081:

teşekkürleeerr pehlivannn:081::081::081:
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***ATAYO*** Ata Yatirim Ortakligi A.S.'nin 01.04.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda; Sirketin 2008 yili faaliyetleri sonucunda, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:XI, No:29 Tebligi hukumlerine gore hazirlanan mali tablolarinda 2.334.122,58 TL, yasal kayitlarinda ise 2.339.529,87 TL tutarinda net donem zarari olmasi nedeniyle kar dagitimi yapilmamasina ve gecmis yillar karlarinda bulunan 150.218,01 TL'nin olaganustu yedeklere aktarilmasina karar verildigi, Yonetim Kurulu uye sayisinin 3 kisi olarak belirlendigi ve Yonetim Kurulu uyeliklerine 3 yil sure ile vazife gormek uzere Abdullah Bulent Altinel, Mehmet Sami ve Korhan Kurdoglu'nun secildigi, Denetci sayisinin 1 kisi olarak belirlendigi ve Sirket Denetciligine 3 yil sure ile vazife gormek uzere Sedat Bozanoglu'nun secildigi, Sermaye Piyasasi Kanunu hukumleri uyarinca sirketin denetimi icin Yonetim Kurulu tarafindan secilmis bulunan bagimsiz dis denetleme kurulusu DRT Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik Anonim Sirketi'nin kabul edildigi bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi ile kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, kar dagitim tablosu ayrica internet sitemizin "Sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir. ***ATAYO*** (01/04/2009 - 15:34:57)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

içmişiimm başımm dönüyoor,dönüyorr

dünya durmadan dönüüyoorrr... hıkk hıkkk

MM ye sevgilerrrr.. hıkk hıkk

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

estf eren@ o nedemek...

Helal olsun elbette

yazıları mesajları, hisse takibi yaptığım için veya mesaj yazdığım dönemlerde okuyamıyorum; geç yanıtlamamın sebebi budur
            İheva üzerine ne tesadüf olmuş 2 soru üst üste ben onları okumadan görmeden yanıtlamışım aynı anda tesadüfün dikiz aynası
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hedefi eski mesajlarda bulamadım. Sorsam ayıp olmaz degil mi ?
              ayıp olmamı olur tabiki
              Hiç takip edenle etmeyen bir olur mu!...
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

mehmetcengiz55 Nickli Üyeden Alıntı
                arkadaşlar iheva alınırmı
                Lütfen bir daha bu tarz sorular sormayalım!

Yorum

• mehmetayhan
                  Demirbaş
                  • 23 Temmuz 2008
                  • 1850

rayda dirençleri verebilen varmı

Yorum

• PEHLİVAN
                    Çalışkan
                    • 13 Şubat 2009
                    • 1138

knfrt

% 10 kadar bir sıçrama yaparmı dersiniz ?

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

GUSGR 1.16-1.17 den atak deneyebilir

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

***VANET*** Van-Et Ticari Yatirimlar Gida Sanayi Turizm Ic ve Dis Ticaret A.S.'nden gelen yazi: 04.03.2009 tarihli ozel durum aciklamasiyla Sirketimiz istiraki Metro Maden Pazarlama ve Dagitim Hiz. A.S. (Metro Maden) ile BYS Metal Madencilik San. ve Tic. A.S.'nin (BYS) hissedarlari olarak bulunan Ismet Uzkut Ferhat Tuncer, Ali Cakiroglu, Murat Mamikoglu ve Ali Penah Bozyigit arasinda anlasmaya varilarak taraflar arasinda hisse devir sozlesmesi yapildigi duyurulmustu. Yine ayni ozel durum aciklamasinda taraflar arasinda varilan anlasmaya gore; -BYS Metal Madencilik San. ve Tic. A.S. nin 100.000 TL'lik sermayesinin tamamini temsil eden hisseler, yukarida isimleri zikredilen sirket hissedarlarindan Sirketin her biri 10 TL nominal bedele sahip 10.000 adet ve 100.000,00 TL toplam bedele sahip A grubu Nama Yazili hisse senetlerinin 2.500.000,00 TL bedelle devir alinmasina soz konusu bedelin hisseleri oraninda hissedarlara odenmesine, soz konusu bedelin odeme vadeleri hakkinda taraflar arasinda ek bir protokol yapilmasina -Metro Maden Pazarlama ve Dagitim Hiz. A.S. tarafindan BYS Metal Madencilik San ve Tic A.S. icin yetkili bir kurulusa degerleme yaptirilmasina, yapilacak degerleme neticesinde BYS Sirketinin degeri taraflarin uzerinde anlastiklari sozlesmeye esas bedelden %10 oraninda daha az olmasi halinde Metro Maden'in sozlesmeyi tek tarafli ve herhangi bir ihbar ve ihtara gerek olmaksizin feshetmesine karar verildigi ve Metro Maden Pazarlama ve Dagitim Hiz A.S. tarafindan BYS Metal Madencilik San ve Tic. A.S. icin yetkili bir kurulusa yaptirilacak degerleme calismalari sonucu ayrica kamuoyunun bilgisine sunulacagi belirtilmisti. Buna gore Can Uluslararasi Bagimsiz Denetim S.M.M.M. A.S.'ne yaptirilan 01.04.2009 tarihli degerleme raporu sonucunda; BYS firmasinin yeni kurulmus olmasi ve faaliyetinin olmamasi nedeniyle 31.03.2009 tarihli mali tablolardan hareketle deger tespitinin anlamli olmayacagi, ancak sirket degeri olarak kabul edilmemek uzere, sirketin asil degerinin sahip oldugu haklar ve bes ruhsat sahasi olmasi nedeniyle maden sahalarindaki rezervin dikkate alinmasi gerektigi vurgulanmaktadir. Sirketin sahip oldugu ruhsat alanlarindaki gorunur ekonomik rezervi 136.880.165 $ dir. ***VANET*** (01/04/2009 - 15:47:30)

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

***VANET***HABERIN DEVAMI Anilan rapora istinaden bahse konu maden isletme ve arama ruhsatlarina sahip BYS sirketinin sermaye paylarinin % 78'ni temsil eden 78.000 TL nominal degerli paylar sirketimizce satin alinmis ve devir islemleri tamamlanmis olup sirket sermayesinin %22'ni temsil eden paylarin devrinin ise 10.08.2009 tarihinde gerceklestirilmesi kararlastirilmistir. Satin alinan toplam 2.500.000,00 TL'lik pay bedellerine iliskin odemeler vade farki olmaksizin 1 yil icerisinde aylik taksitler halinde gerceklestirilecektir. Kamu oyunun bilgilerine sunulur. ***VANET*** (01/04/2009 - 15:47:32)

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***ETYAT*** Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Erdem Ucyildiz'dan gelen yazi: 31/03/2009 tarihinde ETYAT A.S. hisse senetlerinde 1,24/1,39 fiyat araligindan 188,886 adet alim ve 318,624 adet satim islemi tarafimdan gerceklestirilmis olup, sahip olunan hisse senetlerinin sirket sermayesindeki payi %9,28'dir. ***ETYAT*** (01/04/2009 - 15:51:28)

Yorum

• fahrettin
                              Katılımcı
                              • 29 Nisan 2008
                              • 171

[quote=MESUTC;70244]ayıp olmamı olur tabiki
                              Hiç takip edenle etmeyen bir olur mu!...[/qu Sn mesut haklısın da, sizden yaşlılara torpil yaparsınız diye düşündüm

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

***VKING*** Viking Kagit ve Seluloz A.S.'nin 01.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurulu ekteki gundem maddelerini gorusmek ve karara baglamak uzere 20 Nisan 2009 Pazartesi gunu, saat 14.00'de, Efes Ishani, 1379 Sok., No:57/1/A, K:7, Alsancak, Izmir adresinde aktedilecektir." Olagan gundem maddelerinin yanisira; Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 05.09.2005 tarih ve 35/1105 sayili karari uyarinca Uluslararasi Muhasebe Standartlari/Uluslararasi Finansal Raporlama Standartlarina (UMS/UFRS) uygun olarak hazirlanmis 31.12.2008 tarihli konsolide olmayan bilanconun dikkate alinarak, Turk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 324. maddesi kapsaminda, konunun genel kurulun bilgisine sunulmasi, SPK'nin 15.01.2009 tarih ve 2/48 sayili toplantisinda, bilancoda Ozsermaye hesabi olan Sermaye Duzeltmesi Farklari'nda izlenen 22.004.609 TL negatif tutarin, izleyen ilk hesap doneminden itibaren Gecmis Yillar Zarari Hesabi'nda izlenmesine karar verildiginden, yapilan duzeltme hakkinda ortaklarin bilgilendirilmesi, hususlarinin da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***VKING*** (01/04/2009 - 15:52:28)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information