M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVizyondaki gerilim filmlerinin seanslarının bitmekte olduğunu yazmıştım sanırım ama gelen filmi izliyebilen var mı salon filmi mi salon filmi görüntüsünde Agatha Crıstıne romanından uyarlama gerilim mi
komediye girdim ben güzeldi..bilet fiatı 35 ..bereketli olsun
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Turcastan gözünüzü ayurabilirsiniz, nazlı çıkmaya niyeli gibi mi nedür; belkim sizi beğenmüür dür ne bilim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***TRCAS*** Turcas Petrol A.S.'nin 01.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Yonetim Kurulu'nun 01.04.2009 tarih ve 2009/2 nolu karari geregi; Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisinin 05 Mayis 2009 Sali gunu, saat 10.30'da asagidaki gundem maddelerini gorusup karara baglamak uzere Kalyon Oteli, Cankurtaran/Istanbul adresinde yapilmasina toplantida bulunanlarin oycoklugu ile karar verilmistir." Genel Kurul toplanti gundemi Gunluk Bulten ekinde ve internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***TRCAS*** (01/04/2009 - 15:19:28)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
tat soruluyordu sanırım; tat eşofmanlarını giymekte, ama, gönülsüzce yola çıkmaya hazırlanmakta şimdilik, bakarsınız sonrasında iştahlanır, paylaşırız o zaman daBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iheva verdiğim hedefinde ısrarcı gibi görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BJK çok ısrarcı, ama bana güven veremedi gitti, pariteden kaynaklı avantajı kullanmaya çalışmakta...Ama bakarsınız... Kararsız Kasım rolünü üstlenmek istiyorum bu filmede şimdilikBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
01/04/2009 15:26 RAPOR-AYLIK PORTFÖY ÖNERİLERİ(GEDİK YATIRIM)
Gedik Yatırım (www.gedik.com) Tarafından Hazırlanan Aylık Portföy
Önerileri:
"BEKLENTİLER
*2 Nisan'da G-20 zirvesinde krize karşı global çözüm paketinin
şekillenmesi
*7 Nisan'da Alcoa İle beraber ABD'de 1. Çeyrek Bilançoları
gündeme gelecek. 17 Nisan Citi ve GE, 20 Nisan Bank Of America
önemli!
*Seçimler sonrasında Hükümet'in ekonomiye müdahalesi ile 6.
önlem paketini çıkarması
*Gelişmekte olan ülke para birimlerinin değer kaybetmesi
*B. Obama ziyaretinin olumlu geçmesi ve ardından IMF
anlaşmasının ay sonuna kadar yapılması
MUHTEMEL RİSKLER
*G-20 zirvesinin anlaşma ile sonuçlanmaması ve global
çözüm olasılığının azalması
*Likidite sıkıntısının sürmesi ile faizler ve kurda
dalgalanmanın artması
*Gelişmekte olan ülke para birimlerinin değer
kaybetmesi
*IMF ile Türkiye’nin anlaşma ihtimalinin sona
ermesi
Porföy Önerileri Oluşturulurken Kullanılan Varsayımlar
·İç siyasette ve yargıda yeni bir sorun yaşanmayacağı,
·Yakın bölgemizde yaygın bir sıcak çatışma olmayacağı,
·Yurt dışı piyasalarda olağandışı bir gelişme olmayacağı,
·Global likidite koşullarında daha fazla daralma olmayacağı
Hisse Senetleri Nasıl Seçildi:
Portföydeki hisse senetleri seçilirken hisselerin son bilanço
durumları, önümüzdeki dönem bilanço kâr tahminleri, piyasa
oranları, ilgili sektör uzmanlarının değerlendirilmeleri
ve hisselerin teknik verileri değişken gruplar olarak
kullanılmıştır.
Özellikle finansal borcu olmayan, nakit değerleri yüksek,
ihracat yapan ve kar tahminlerimize göre reel büyüme
beklentisi bulunan hisse senetleri seçilmiştir. Böylece
ayrılan hisselerde teknik verilerdeki durumlar gözönüne
alınarak son karar verilmiştir.
GEÇEN AYIN PORTFÖY PERFORMANSI
Mart ayında İMKB 100 endeksi aylık bazda yüzde 7.2 yükselerek 25764
puandan, İMKB 30 endeksi ise yüzde 6.9 yükselerek 32814 puandan
kapattı. Buna karşılık portföyümüzdeki İMKB-30 hisselerinin ortalama
aylık getirisi yüzde 10.2 ile İMKB-30'a göre daha iyi, portföyümüzdeki
İMKB-30 dışındaki hisselerin aylık getirisi yüzde 14.1 ile İMKB
ortalamasından daha iyi gerçekleşmiştir.
Ay içerisindeki maksimum getiride ise portföyümüzdeki İMKB-30
hisselerinin ortalama aylık maksimum getirisi yüzde 17.1 İMKB-30
dışındaki hisselerin ise maksimum getirisi yüzde 17.5 olmuş, İMKB100
ve İMKB 30 endekslerinin maksimum getirileri sırasıyla yüzde 7.2 ve
7.5 olarak gerçekleşmiştir. Buna karşılık portföy ortalamamız yüzde
17.3 maksimum getiri sağlamıştır.
PORTFÖYDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
Aylık portföy önerilerimizden 10 MART 2009’da GSDHO ÇIKARILARAK
ENDEKS AĞIRLIĞINI ARTIRMAK AMACIYLA KCHOL VE ISCTR EKLENDİ. 19 MART
2009’da VAKBN ve ECILC PORTFOYDEN ÇIKARILDI. 19 MART 2009’da HALKB
EKLENDİ. 23 MART 2009 DA ISCTR VE SNGYO PORTFOYDEN ÇIKARILDI. Ayrıca,
NTHOL’u da portföyden çıkarıyoruz. Portföye eklediğimiz yeni hisseler
ise AKENR, AYGAZ, EREGL, TCELL. Anadolu Sigorta ise 1 Nisan’dan
itibaren İMKB-30’a dahil olmuştur.
BU AYIN HİSSE
PORTFÖYÜ 31/03/2009 Piyasa Değeri Halka F/K PD/DD FD/ FD/ Hedef'e göre
(Milyon USD) Açıklık Satışlar FVAÖK yükseliş
(%) potansiyeli
IMKB 30
ANSGR 0.91 191 48 2.7 0.5 - - 20.0%
EREGL 3.12 2,149 50 15.7 0.6 1.0 8.3 -20.2%
GARAN 2.36 5,942 56 5.7 1.0 - - -5.1%
HALKB 3.64 2,727 25 4.5 1.1 - - -16.8%
KCHOL 2.34 2,823 20 1.8 0.5 0.3 3.1 -6.6%
SISE 1.00 603 37 2.8 0.4 0.7 2.8 -4.2%
TCELL 8.15 10,748 33 8.2 2.2 1.6 4.4 -2.8%
TKFEN 2.88 512 34 3.1 0.6 0.5 3.0 2.7%
IMKB TÜM
AKENR 0.35 71 94 1.5 0.9 3.1 - 22.9%
ALARK 1.80 233 26 8.1 0.6 0.3 - 14.7%
AYGAZ 2.02 363 45 14.5 0.4 0.2 1.9 6.7%
GUBRF 5.20 260 25 1.5 1.4 0.5 1.7 -8.7%"
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
CELEBİ 7.15*-720 kademesinde ama 7.10 kademesi boş, çelik çomak oynamak ister gibi isteli atak yapmaya bilmem ki
01.04.2009 15.27
CELEBİ bugün
7.60 seviyesinde 4.698
7.55 seviyesinde 13.985 adet işlem görerek dün 7.10 seviyesinden alınabilinecek durumda iken 7.55 seviyesinde aktif satış yapmak koşuluyla 2 iş gününde % 6.33 prim kazandırma potansiyelini taşımışLast edited by MESUTC; 02 Nisan 2009, 19:36.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MM ajansından Borsa Haberlerini dinledini; bir sonraki haber bülteninde buluşmak üzere hoş ve esen kalın
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

))

Yorum