M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • safarii
    Yeni üye
    • 01 Aralık 2008
    • 42

acemilik

sevgili hocam yine acemilik yaptık galiba
    sadece denemeydi
    fiyat 2,90 gelip 2,82 olunca 2,84 satış yapıp 2,80den tekrar alabileceğimi düşünmüşüm ama ustaların tabiri ile çuvalladık galiba

yarın fırsat verirse tekrar alım deneyeceğim

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

degiştirildi..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• DEHA_28
        Yeni üye
        • 27 Mart 2009
        • 26

hocam rica etsem tukas ve vakkoyu yorumlarsanız..sevgiyle kalın

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

DEHA_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hocam rica etsem tukas ve vakkoyu yorumlarsanız..sevgiyle kalın
          sert kaya uyarısı

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22528

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Eee nerde kalmıştık

yahu yazdıklarımızdan stop yaptıran veya tavan yapan veya yeterli prim yaptıran olmadı mı hiç
            olmazmı üstadım

AKIPD tavandan verdim sabah
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sert kaya uyarısı

dikkat düşebilir
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

ben ne ettim bu gün;petun aldim,kurundik aldim.rysas ı satışa koydim,satamadim..sigortaları kuluçkaya yatirdim..haa sabahtan 2 kademe zararına teb leri elimden çikardim,mutlulari taşıyıp taşıyıp aldigime geri verdim..en sonundada bu kadar azgınlık yeter dedim..topigi hiç boş bırakmadim,tüm tavan hisseleri arkadaşlara yardım deyu yazdim..öglen tavuk pilav yedim..
                bu kadardır..

Hani nerde bre hiç yazın yok bugün, doğru dürüs
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gica
                  Aktif
                  • 18 Mart 2009
                  • 250

Söylemeden yapamıcam boynr 0.50 den almıştım ama bikaç gün tutabildim bugun kulaklarım çıkmış gibi hissettim , hocam yukardaki anketin orda olması bile abes bence yardımlarınızdan dolayı birkez daha teşekkür ederim. Tecrübe yapılan hataların birikimidir neticede, öğrenmeye devam,
                  iyi akşamlar arkadaşlar...
                  "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                  futbolcu, hiçbir zaman
                  büyük futbolcu olamaz."
                  Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

mesut hocam keyfiniz nasıl.bir problem yoktur umarım-gün içi yoklugunuz ve gelince asabiyetiniz hasebiyle!!

Gün içi işlerim vardı; asabiyet konusuna gelince; mesajlarda yazılamayanları da okumaya çalışıyorum; umarım yanılırım, yazılmayan ama hissettiğim ve hoşuma gitmeyen bir durum vardı...
                    İkincisi ise, topikte bugün katkı sağlayan olmamış, oysa bazı nicleri görüyorum, koyduğu grfiklerden, yazdığı mesajlardan anlaşılıyor, borsayı az buçuk bildiği; ama bu topikte sadece izleyici!... Kızıyorum :ka24:
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

VKING KAGIT ANALIZI (GEDIK YATIRIM)
                      VKING KAGIT’IN PIYASA DEGERI 2008 SONUNDA 15 MILYON TL IKEN,
                      31 MART 2009 ITIBARIYLE 90 MILYON TL’YE % 500 YUKSELMISTIR.
                      10 MART’A KADAR 20 MILYON TL OLAN PIYASA DEGERI BU TARIHTEN SONRA
                      HIZLI BIR ARTIS SURECINE GIRMISTIR. BU SURECTE ASIL ETKILI OLAN
                      YENI HISSE GRUBUNUN SUREKLI TAVAN OLMASI ILE ESKI HISSE SENEDININ
                      COK UZERINDE ISLEM GORUR HALE GELMESIDIR. VKING_E HISSE SENEDININ
                      FIYATI SON 16 ISGUNUNDE % 110 ARTARKEN VKING_Y HISSE SENEDININ FIYATI
                      AYNI SUREDE % 1088 ARTMISTIR. YATIRIMCILARDAN BIR GRUBUN YENI HISSE
                      SENEDINDE GERCEKCI OLMAYAN DEGERLERE ULASTIRMASI BAZI YATIRIMCILARI DA
                      ESKI HISSE SENEDI ALIMINA YONELTMEKTEDIR.
                      -SIRKET, HALKA ACIK KESIMIN KULLANILMAYAN RUCHAN HAKLARININ (6.998.656 TL'LIK
                      PAY) 3 GRUP SIRKETINE TAHSISLI SATISINI HALEN GERCEKLESTIRMEMISTIR.
                      -SIRKET, 2008 YILI GENEL KURULUNU NE ZAMAN YAPACAGINI ACIKLAMAMISTIR:
                      SIRKET 2007 YILI OLAGAN GENEL KURULUNU 2 MAYIS 2008’DE YAPARKEN, TOPLANTI
                      TARIHINI 14 NISAN’DA DUYURMUS, 2006 YILI OLAGAN GENEL KURULUNU 2 MAYIS
                      2007’DE YAPARKEN, TOPLANTI TARIHINI 16 NISAN’DA DUYURMUSTU. BU YIL DA
                      4 MAYIS’TA GENEL KURULU YAPACAGINI VARSAYARSAK ESKI VE YENI HISSELERIN
                      BIRLESME TARIHINI 5 MAYIS OLARAK ONGOREBILIRIZ. BU DURUMDA 23 ISGUNU DAHA
                      BOYUNCA ESKI-YENI AYRIMI SOZ KONUSU OLACAKTIR.
                      -SIRKET HISSELERINDE BIRLESME TARIHINDE BAZ FIYAT HESAPLANMAYARAK HISSE
                      SENEDININ FIYATININ SERBEST BIRAKILMASI OLAGANDISI FIYAT HAREKETLERININ
                      DEVAMINI BERABERINDE GETIREBILECEKTIR.
                      -YENI TAHTASINDA GERCEKCI OLMAYAN FIYAT HAREKETLERINE YONELIK SPK, IMKB VE
                      MASAK TARAFINDAN HERHANGI BIR SORUSTURMA HENUZ ACILMAMISTIR. BU KURUMLARIN
                      SERMAYE PIYASALARINDA ETKINLIK VE YATIRIMCIYI KORUMA ADINA NASIL BIR TAVIR
                      IZLEYECEKLERINI MERAKLA BEKLIYORUZ. IMKB YONETIMI DAHA ONCEKI YILLARDA 3
                      FARKLI KARAR ALARAK YENI HISSE GRUBUNDAKI MANIPULATIF HAREKETLERI ENGELLEMEYE
                      YONELIK TEDBIR ALMISTI. ANCAK HALEN BU TUR ISLEMLERIN TAMAMEN ORTADAN
                      KALKTIGINI SOYLEYEMIYORUZ. BU YUZDEN IMKB YONETIMININ YENI KARARLAR ALMASI
                      GUNDEME GELEBILIR (ALINAN KARARLARI CALISMANIN EN SONUNDA BULABILIRSINIZ.)

YATIRIMCILARIMIZIN HISSE SENEDININ OLAGANUSTU YUKSELISINDEN YARARLANMA
                      DURTULERINDEN UZAK DURMASINI, ELINDE OLAN HISSEDARLARIN ISE BU YUKSEK
                      SEVIYELERDEN GELEN ALICILARA SATARAK HISSEDEN CIKMALARINI ONERIYORUZ.
                      ZIRA SIRKETIN DEGERI DAHA DA ARTSA DA SIRKETI GERCEK DEGERININ COK
                      UZERINDE SATMIS OLACAKLAR VE KENDILERINI VE SERMAYELERINI GUVENE
                      ALACAKLARDIR.

GEDIK YATIRIM MENKUL DEGERLER
                      WWW.GEDIK.COM
                      * * *
                      U Y A R I
                      BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
                      KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
                      TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
                      VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
                      CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
                      ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
                      SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
                      EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
                      GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
                      TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
                      DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
                      -MATRIKS-

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

hocam şimdiden bildireyimde şaşırmayın sonra,kafamdaki yere gelirse vakkonun tepesine binecegim.hıncım var..

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

hocam şimdiden bildireyimde şaşırmayın sonra,kafamdaki yere gelirse vakkonun tepesine binecegim.hıncım var..

fırfırlı eteğin durmuyormu??

takım elbiseye göz diktinn hıııı şu adres işini de halledebilirsen...

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sevgili hocam yine acemilik yaptık galiba
                            sadece denemeydi
                            fiyat 2,90 gelip 2,82 olunca 2,84 satış yapıp 2,80den tekrar alabileceğimi düşünmüşüm ama ustaların tabiri ile çuvalladık galiba

yarın fırsat verirse tekrar alım deneyeceğim
                            2 kademe trade ben de yaparım diyerek hafife almayın; takip ediyor musunz bilmem, trade yazan ben kendimden başkasını göremedim daha.
                            Basite almayın; trade yazarken onun sorumluluğundan az sıkıntı çekmiyorum ben. Tahtadaki dengeleri, aktörlerin stratejilerini, dış piyasalarki gelişmelerin İMKB ye etkisi vs vs bir çok veri harmanlanarak 2 satır mesaja dönüşüyor 3-5 kademelik trade!...

Kurt borsacılar, borsaya yeni giren ve ilk işleminde başarılı olan kişilerin geleceği için güzel düşünmezler! Bildikleri bir şey olmalı herhalde...

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Hala vakko da mısınız

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Söylemeden yapamıcam boynr 0.50 den almıştım ama bikaç gün tutabildim bugun kulaklarım çıkmış gibi hissettim , hocam yukardaki anketin orda olması bile abes bence yardımlarınızdan dolayı birkez daha teşekkür ederim. Tecrübe yapılan hataların birikimidir neticede, öğrenmeye devam,
                                iyi akşamlar arkadaşlar...
                                Düşünceleriniz ve duygularınız için tşk.ler

Anket uygulamasını topiği açtığım ilk günlerde site yönetiminden ben rica etmiştim; isteğim üzerine uygulamaya konuldu; kendimi ölçme aracı bir nevii..
                                Bir de şu olumsuz görüş bildirenler, nedenini de paylaşşa, TKY açısından hiç de fena olmayacak hani...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information