***MRTGG*** Mert Gida Giyim Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 30.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz Yonetim Kurulu, 20.03.2009 Cuma gunu saat 10:00'da Sirket Merkezimiz olan Fatih Caddesi, Kavakli Sokak, No:12/8 Merter Gungoren, Istanbul adresinde toplanarak, kayitli sermaye sistemine gecilmesine ve kayitli sermayenin tavaninin 35.000.000 TL olarak belirlenmesine ve bu maksatla ana sozlesmenin Sermaye baslikli 6. maddesinin degistirilmesine oy birligi ile karar vermistir." ***MRTGG*** (30/03/2009 - 16:17:27)
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar yukarda yıldızları görüyorsunuz değilmi??ara sıra gökyüzünde gezen yıldızları kontrol edin..
sanki farketmiyormuşsunuz gibi bir his var bende...yanılmam da..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
27.03.2007 14.35MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDGZTE; 1.17-1.18 den işlem görmekte, çay çorbaya razıyım diyenlere göz kırpmakta
Hisse bugün 1.21 seviyesinde 126321 adet işlem görerek sanırım çayı çorbayı verdi. Eh endeksin % -2.5 lerde gezindiği ortamda çay çorba az şey mi 1 iş gününde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
DATAGATE, FUJİTSU SİEMENS İLE YAPTIĞI DİSTRİBÜTÖRLÜK ANLAŞMASIYLA KURUMSAL PAZARA DA ÇÖZÜM SUNMAYA BAŞLADI
Datagate Bilgisayar, Fujitsu Siemens ile yaptığı distribütörlük
anlaşmasıyla kurumsal pazara da çözüm sunmaya başladı. Fujitsu Siemens
marka PC, sunucu ve dizüstü bilgisayarların distribütörü olan
Datagate, bu işbirliğiyle, 2009 sonunda 15 milyon ABD Doları ciro
hedefliyor.
Index Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve İMKB’nin en genç
bilişim firmalarından olan Datagate Bilgisayar, Fujitsu Siemens ile
imzaladığı distribütörlük anlaşmasıyla kurumsal pazarda da çözüm
sunmaya başladı. Fujitsu Siemens’in PC, sunucu ve dizüstü bilgisayar
ürünlerinin distribütörlüğünü alan Datagate, bu işbirliğinin 2009
yılında 15 milyon ABD Doları ciro getirmesini ve toplam cirosunun
yüzde 10’unu oluşturmasını bekliyor.
Datagate Genel Müdürü Salih Baş, Fujitsu Siemens ürünleriyle
kurumsal pazara iddialı bir giriş yaptıklarını, ürün gamlarını ve
faaliyet alanlarını genişlettiklerini söylüyor. Daha konsantre ve yeni
bir ekiple Fujitsu Siemens işine eğileceklerini kaydeden Baş, 2009
yılında yeni ürünlerle performans göstermeye devam edeceklerini
belirtiyor.
Datagate, Fujitsu Siemens ürünlerinin dağıtımını zincir mağazalar
ve Türkiye’deki yaygın bayi kanalı üzerinden gerçekleştirecek.
Foreks Haber Merkezi
(30/03/2009 - 16:26:29)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
petun yabana atmayın beni deli doluyumdur 2.56 da durak yaptım şimdilik demekte sankiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
*bafin, "çiplak açiğa satiş yasaği 11 şirket için uygulanacak"
(30/03/2009 - 16:46:32)
bafin, "çiplak açiğa satiş yasağini 31 mayis'a kadar uzatti"
(30/03/2009 - 16:45:50)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yakındaı topik üyelerine öncelik vereceğim, önce topik üyelerine mesaj ve takipteki hisselerin listesi gidecek, biraz yol aldıktan sonra topiği haberdar ederiz
Bir de topik adına bülten çıkarabilsek!... Ama kimler sorumluluk yüklenir ki...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
birisi yol göstersin..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakındaı topik üyelerine öncelik vereceğim, önce topik üyelerine mesaj ve takipteki hisselerin listesi gidecek, biraz yol aldıktan sonra topiği haberdar ederiz
Bir de topik adına bülten çıkarabilsek!... Ama kimler sorumluluk yüklenir ki...her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
ASUZU*** Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 30.03.2009 tarihli Olagan Genel Kurul Toplantisinda, Sirketin 2008 faaliyet yili icinde; Izmir Buyuksehir Belediyesi istiraki Izmir Su, Elektrik, Havagazi, Otobus ve Troleybus Genel Mudurlugu'ne 238.564,48 TL degerinde arac bagisi yaptigi sirket yetkililerince beyan olundugu, Yonetim kurulu uyeliklerine 1 yil sure ile gorev yapmak uzere; Tuncay Ozilhan, Ibrahim Yazici, Tulay Aksoy, Hulya Elmalioglu, Suleyman Vehbi Yazici, Nilgun Yazici, Mehmet Kamil Eser, Mahoro Kuroiwa, Toshinori Takasaki, Ryoji Yamazaki ve Hideaki Ishida'nin secildigi, Denetciliklere 1 yil sure ile gorev yapmak uzere Mehmet Hursit Zorlu, Ahmet Bal ve Irfan Cetin'in secildigi, Sirketin 2009 Yili Mali Tablolarinin 2499 Sayili Sermaye Piyasasi Kanunu hukumleri uyarinca yapilacak denetiminin, Yonetim Kurulu'nun onerdigi "Gureli Y.M.M. ve Bagimsiz Denetim Hizmetleri A.S." bagimsiz dis denetim firmasinca yapilmasinin kabul edildigi, bildirilmistir. Toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***ASUZU*** (30/03/2009 - 16:52:57)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Tsk ortağum, dargınız sanmıştım be yaw, takılıyoruz diye daruldun sandum; piston bu kesz volüm yapıyor gibi geldi bana, ekmek yemek için biraz daha pimeli gibimehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler mesut hocam
pistonda ğidebilir ğibi ğeldi bana
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakındaı topik üyelerine öncelik vereceğim, önce topik üyelerine mesaj ve takipteki hisselerin listesi gidecek, biraz yol aldıktan sonra topiği haberdar ederiz
Bir de topik adına bülten çıkarabilsek!... Ama kimler sorumluluk yüklenir ki...
keten olursa bende varım tabiiki
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
SUUDİ KRALI'NA 'İNGİLİZ MAHSULÜ' DİYEN KADDAFİ, ARAP BİRLİĞİ'Nİ BİRBİRİNE KATTI Arap ülkeleri arasındaki anlaşmazlıkları gidermek amacıyla
düzenlenen Katar'daki Arap Birliği Zirvesi yine Libya Lideri Muammer
Kaddafi'nin şovuna sahne oldu. Kaddafi, ilişkilerinin limoni olduğu
Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ı 'İngiliz mahsulü' olarak
adlandırdıktan sonra zirveyi terk etti. Abdullah'ı Amerikan
müttefiki olarak da adlandıran Kaddafi'yi zirvenin ev sahibi Katar
Emiri Şeyh Hamad bin Halife el Tani sakinleştirmeye çalıştıysa da
Libya Lideri salonu terk etti.
2003 yılındaki Arap Birliği Zirvesi'nde de yine dönemin Suudi
Arabistan Veliaht Prensi olan Abdullah'la karşı karşıya gelen
Kaddafi, "12 yıl önce şeytanla anlaşma yaparak onları Arap
Yarımadası'na getirdiniz." demişti. Irak işgalini tartışmak için
toplanan Arap Birliği Zirvesi'nde yaşanan gerginlik, görüşmeleri
canlı olarak veren Mısır televizyonunun aniden yayınını kesmesiyle
sonuçlanmıştı. Kaddafi'ye aynı sertlikle cevap veren Abdullah ise
"Suudi Arabistan Müslüman bir ülkedir, senin ve ötekiler gibi
sömürgecilerin ajanı değildir. Seni kim iktidara getirdi?
İspatlayamayacağın konularda konuşma, sen yalancısın, mezarın yanı
başındasın." demişti.
2004 yılında da Libya'nın yine dönemin Suudi veliaht prensi
Abdullah'ı öldürmek için istihbarat birimine emir verdiği öne
sürülmüş, ancak bu iddia Libya tarafından daha sonra reddedilmişti.
Zirve özellikle İsrail'in Gazze saldırıları sırasında büyük fikir
ayrılıkları yaşayan Arap ülkeleri arasında bir ittifak oluşturma
amacı taşıyordu. Ancak hemen zirve öncesi Mısır Devlet Başkanı Hüsnü
Mübarek'in zirveye katılmayacağını açıklaması, zirvenin daha
başından başarısızlıkla sonuçlanmasının yolunu açmıştı.
Yaptığı sansasyonel çıkışlarla dikkat çeken Libya'nın 40 yıllık
lideri Albay Muammer Kaddafi, 2 yıl önce gündeme getirdiği 2. Fatımi
Devleti'nin kurulması gerektiğiyle ilgili iddialarını da geçtiğimiz
günlerde tekrarlamıştı. Hz. Muhammed'in doğum günü münasebetiyle
Moritanya'da yapılan mevlit etkinliklerine katılan Kaddafi,
Müslümanların günümüzde maruz kaldığı sorunların çözümünün tek
ilacının Fatımi Devleti olduğunu öne sürdü.
1988 yılındaki Lockerbie faciasından Libya'nın sorumlu tutulmasından
dolayı yıllarca Batı ile ilişkileri gergin olan Kaddafi sık sık
tıpkı İranlı liderler gibi Batılı ülkeleri şeytana benzetmiş ancak
2003 yılında 2.7 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etmişti. 2008
yılında ise 1.5 milyar dolarlık bir ek tazminat ödemesinden sonra
ABD, Libya'ya uyguladığı ambargoyu kaldırmış ve ABD Dışişleri Bakanı
Condoleeza Rice bu ülkeyi ziyaret etmişti.
Şubat ayı başında Afrika Birliği başkanlığına seçilen Kaddafi,
yaptığı açıklamada Afrika Birleşik Devletleri'ni oluşturacağını
söylemiş, bu ifadeleri başta Mısır olmak üzere pek çok ülkenin
tepkisini çekmişti.
1970'li yıllarda yazdığı Yeşil Kitabı ile İslami sosyalizm
getireceğini öne süren Kaddafi bunun uygulamalarından biri olarak da
geçtiğimiz günlerde ülkedeki petrol gelirini halka dağıtacağını
açıklamış, ancak bu konuda herhangi bir adım atmamıştı.
İran-Irak Savaşı sırasında İran'ı destekleyen Kaddafi, dönemin ABD
Başkanı Ronald Reagan tarafından 'Ortadoğu'nun deli köpeği' olarak
adlandırılmıştı.
7'si erkek 8 çocuğu bulunan Kaddafi'nin dördüncü çocuğu Mu'tasım
Billah'ın isminin Fatımi liderlerinin isimlerine benzemesi dikkat
çekiyor.
(30/03/2009 - 16:56:56)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
ama iheva yarına çay çorba içirebilir 0.66 kademeisnde işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum