M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

Abd'de yerel yönetim tahvilleri 4.5 yilin en iyi performansini gösteriyor abd'de yerel yönetim tahvilleri, yatirimcilarin vergiden muaf
    müşterek fonlara yeniden talep göstermeleriyle 4.5 yilin en iyi
    çeyrek dönem performansina doğru gidiyor.
    Merrill lynch municipal master index'e göre, yerel yönetim
    tahvillerinde geçen hafta itibariyla yillik getiri % 4.02'ye
    çikti. Rakam 2004 yili son çeyrekteki % 4.75'ten bu yana en
    yüksek dönüşe işaret ediyor.
    Amg data services verilerine göre de 2008 yilinin son çeyreğinde
    yerel yönetim tahvil fonlarindan yaşanan rekor çikişlar son 3 ayda
    tersine döndü.

*** ibs haber merkezi ***
    (30/03/2009 - 15:27:51)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      patron satıyor...
      ***ETYAT*** Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Erdem Ucyildiz'dan gelen yazi: 27.03.2009 tarihinde Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,22/1,37 fiyat araligindan 269,689 adet alim ve 81,515 adet satim islemi tarafimdan gerceklestirilmis olup, sahip olunan hisse senetlerinin Sirket sermayesindeki payi % 18,22'dir. ***ETYAT*** (30/03/2009 - 15:13:27)
      burda bile hatalar oluyor demekki

***ETYAT******DUZELTME*** 30.03.2009 tarihli ETYAT koduyla mesaji gecilen Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. haberinde Sirket unvani yanlislikla Euro B Tipi Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. olarak yer almis olup haberin dogrusu asagida verilmektedir. Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Erdem Ucyildiz'dan gelen yazi: 27.03.2009 tarihinde Euro Trend Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,22/1,37 fiyat araligindan 269,689 adet alim ve 81,515 adet satim islemi tarafimdan gerceklestirilmis olup, sahip olunan hisse senetlerinin Sirket sermayesindeki payi % 18,22'dir. ***ETYAT*** (30/03/2009 - 15:31:25)
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

FENIS 3.58 de işlem görmekte, kıpır kıpır oynaşıp hamsi yava yapılmayı beklemekte sanki
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

güven45 Nickli Üyeden Alıntı
          slm mesutc egegübre ?????

mesajınızı değiştirdim...

daha dikkatli lütfen:ka24:

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

güven45 Nickli Üyeden Alıntı
            slm mesutc egegübre ?????
            İmzam !!!

Not; bu topikte kaldırım üstü, emirerliği yapılmamaktadır
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

atalayilkay Nickli Üyeden Alıntı
              TEKFEK yorum lütfen!

imzayı okumayanlardanmısınız

sabreden dervişşş ermiş murada...

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                İmzam !!!

Not; bu topikte kaldırım üstü, emirerliği yapılmamaktadır

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

ketenhelva pencereden yeşillik seyrediyor gene)

ses soluk çıkmaz oldu...

beni kablo boğuyor yeşillik görecek halim yok .çeneme vurdu..

keteeeennnnnn!!!!! biraz buraya da göz kulak ol yaw..

hem 3 kuruş hem cam kenarı

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

göz göre göre vaneti kaçırdım tüh beyaw

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

***AVIVA*** Aviva Sigorta A.S.'nin 30.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisi'nda; 31 Aralik 2008 tarihi itibariyle sona eren hesap donemine ait 19.679.361 TL tutarindaki vergi sonrasi kar uzerinden Turk Ticaret Kanunu hukumlerine istinaden 983.968 TL tutarinda 1.Tertip Yasal Yedek Akce ayrilmasi ve yil icinde yapilan 9.041 TL tutarindaki bagislar eklenerek bulunan 18.704.434 TL tutarindaki net dagitilabilir donem karindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 12 Ocak 2009 tarihli ve B.02.1.SPK.0.13-43-502 sayili yazisi ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: IV, No:27 tebligi uyarinca brut %20 oraninda (brut 3.740.887 TL tutarinda) 1.Temettuun nakit olarak dagitilmasi; ayrica nakit olarak brut 7.259.113 TL tutarinda 2.temettu dagitilmasi ve 1.Tertip Yasal Yedek Akce ayrildiktan ve ortaklara 1. ve 2.Temettu dagitildiktan sonra kalan tutar uzerinden Turk Ticaret Kanunu hukumlerine gore 850.000 TL tutarinda 2.Tertip Yasal Yedek ayrilmasi, kalan 6.845.393 TL tutarindaki kismin ise Olaganustu Yedek Akce olarak ayrilmasi ve Kar payi dagitim islemlerinin 27.05.2009 tarihinde yapilmasi hususu ile, Basbakanlik Hazine Mustesarligi'nca yayimlanan ve 01 Ocak 2008 tarihi itibari ile yururluge giren Sigorta ve Reasurans Sirketleri ile Emeklilik Sirketleri'nin Finansal raporlamalari hakkinda Yonetmelik ve 2008/1 sayili Finansal tablolarin sunumu hakkinda teblig geregi sirket faaliyetlerinin Turkiye Muhasebe Standartlari Kurulu'nun finansal tablolarin hazirlanma ve sunulma esaslarina iliskin mevzuat hukumleri cercevesinde muhasebelestirilmesinin esas oldugu, bu esaslara uyum geregi Sirketin 2008 yili acilis kayitlarinin Turkiye Muhasebe Standartlari uyarinca duzeltilmesi neticesinde 1.827.143 TL tutarinda gecmis yillar kari olusmustugu, ilgili tutarin kar dagitimina konu edilmeyip, 23.381 TL tutarindaki diger gecmis yillar kari ile birlikte Olaganustu yedek akce olarak ayrilmasi hususunun onaylandigi, 1 TL nominal degerli hisseye isabet eden toplam nakit temettu oraninin brut %22, net %18,7 oldugu, 1'inci ve 2'nci temettu toplaminin bagislar eklenmis net dagitilabilir donem karina oraninin %58,81 oldugu, Yonetim Kurulu uyeliklerine bir dahaki Olagan Genel Kurul toplantisina kadar gorev yapmak uzere 1 yil sureyle Maciej Jankowski, Shah Rouf, Andrey Dubinin, Ertan Firat, Selmin Cagatay, Ayse Nilgun Bolcakan ve Ali Aksener'in secilmelerine karar verildigi, Sirket denetciligine bir dahaki Olagan Genel Kurul toplantisina kadar gorev yapmak uzere 1 yil sure ile M. Oktay Karaarslan ve Firat Kuruca'nin secilmelerine karar verildigi, 2009 yili icin Bagimsiz Dis Denetim Firmasi olarak "Guney Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S."nin secilmesine, Guney Serbest Muhasebeci ve Mali Musavirlik A.S. ile sozlesme yapilmasi ve gorev yapacagi 2009 yili icin ucret odenmesi konusunda Yonetim Kuruluna yetki verilmesine karar verildigi, 2008 yili icerisinde toplam 9.041,44 TL bagis yapildigi bilgisi Genel Kurul'a sunuldugu bildirlmistir. Dagitilmasina karar verilen nakit kar payinin toplam brut 11.000.000 TL, 1 TL nominal degerli hisseye brut 0,22 TL, net 0,1870 TL oldugu bilgisini de iceren Genel Kurul toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***AVIVA*** (30/03/2009 - 15:46:56)

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
                        Ketenhelva nerden takıldım şu turcasa diye dellenmekte; sinir küpü olup pencereden gelen gidene tuuu casıl emiii boyu devrilesice diye beddua eylemekte

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

puha.turcası vakti zamanında gömdük topraga yeni kol bile çıkarttık ardından..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

mavilim arkadaştan size taze haber ve selamlar getirdim...

hadi gözümüz aydın))

ana indicatörümde takribi 2-4 peryot içinde mavi yuvarlak civarında;
                            yeşil,mavi,kırmızı çizgiler tek noktada birleşecek.
                            üstteki roza yukarı döndüğünde sert alım dalgası başlayacak..
                            16.15-16.45 aralığına denk gelebilir.

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

şimdik aygaz mutlu teb rysas rysgr gusgr etmekteyim..bide hocamın ersu sunu beklemekteyim

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                puha.turcası vakti zamanında gömdük topraga yeni kol bile çıkarttık ardından..
                                bu puha yerine nerdeyse karamba karambita diycektim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information