Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyi akşamlar.kazançlı olmuştur inşallah herkese.kaç kapadı borsa bi bakınayım..
Hala pencereden dışarıya mı bakıyordunuz bre
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
hocam benim para mehter takımı gibi 2 ileri bir geri hala yerinde sayii
zarar gerçekten çooook ama sizden değil .
Bir de sizden deseydiniz dilinize acı biber sürerdim animallah
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
hocam benim para mehter takımı gibi 2 ileri bir geri hala yerinde sayii
zarar gerçekten çooook ama sizden değil .
Sn Barabey,
takılıyorum, şenlik olsun diye, umarım kırılmazsınız; hem sizinle sanal da olsa muhabbetimiz eskidir; gerçek hayatta tanışmıyor olsak da, giderek insan, gerçekten tanışıyormuş gibi oluyor zamanla
Mayıs 2008 di sizinle ilk tanışmamız ve mesajlaşmamız, başka bir borsa sitesindeydik. Anımsıyorum da, siz gündüz çalışıp, topiği gece okuyabiliyordunuz; hayırdır, artık gündüzleri borsa topiğine takılabildiğinize göre, borsadan köşeyi dönüp teknolojik yenileşmeler mi izlemenizi sağladı; yoksa... Kriz sizin de çalışma hayatınızı mı etkiledi?
DARDL 2. seansta bildiğimi okurum diyor; ama sonrasını ben de bilmiyorum diyor tekniğinin yalancısıyım
27.03.2009 12.37
Topik uyuyor; pir uçmaz mürit uçurur diyoruz ama; bu topikten mürit çıkmıyor bir türlü
Kimisi seans anında pencereden dışarı izler; borsa oynar (mesela, örneğin, farz-ı muhal, binaealeyh ketenhelva örneği ), kimisinin kafası kaçan göçenden dumanlanır, yapılan analizi görmez (mesela sn yağmur) vesselam!...
DARDL yi izliyeniniz yok muydu yahu; 6 seans önce DARDL için geç de olsa uyanıp tamamdır, abbas gidicidir TSE damgasını vuran analiz yaptım; bugün (yani dün oluyor gecenin bu saatinden sonra) 1. seansı 0.73 seviyesinden tavan kapatan hisse için, seans arasında yukarıdaki analizi yapıp topiğe kopyaladım...
2. seans DARDL hissesi seansın başlaması ile birlikte 0.80 fiyatı ile tavan oldu; oldu olmasına ama... Olması ile satışların gelmesi de bir oldu!... 14.05 de en düşük 0.76 seviyesine, 14.10 da 0.79 seviyesine atak yaparak (tavana 1 kademe kala oluyor) tekrar tavan olma hevesini göstermesine rağmen minimum 0.71 seviyesine gerileyen hisse, 14.15 de gitgeller yaparak taban seviyesi olan 0.65 ile tanıştı ve...
Kündeye gelip göbeği güneş gören güreşçi misali sırtını tabandan kurtaramadı...
Analizin 7 seans öncesi bildiğini, bir seans sonrası bilmemesi mümkün değildi elbet!... Ama, yasal sınırlar içinde konuşmak ve yazmak zorunluluğu tecaül-ü Arif yaptırır insana!
Ne ki...
TOPİK UYUYORRRRR vesselam!
Dardanel bizde olmadığı için
sevinçten ses etmemişdir kimse.
Elimizde olsa bir çığlık atardık hocam.
Üçüncü taban mı desem dördüncü mü desem belki
Şayet uygun görürseniz.
E haliyle yorulmuşlardır Hocalarımız. Şu hisse bu hisse heralde IMKBde işlem gören hisselerin yarısı taranıyordur gün içinde. Sanırım para sayma makinaları vardır, bence de masaj yatağı uygundur efendim
Hamiş: Burada dönen geyiklerinde kalitesine hastayım abi
gece şöyle bir göz atmadan uyumuyorum. Bu arada Sn yağmurda sanırım insomnia var
daha uyumadım:( 10 sayfa daha kaldı taranacak..yazarlarımız çook yazıyor,şikayetçiyim..tara tara bitmiyor hisseleri nolmuş nerden yazmışlar nereye gitmiş,zarar varmı,stop varmı?????
tararken mesajınızı kaçırdığımı farkettim...(nasıl kaçırdım)bu saat te nick inizden şüphelendiğim üzere sağlıkçı olduğunuzu anlayıp ben de ne hastalığı var acaba?net ten teşhis diye meraklandımm....ve araştırdım..
yok o hastalığa yakalanmayı çok isterdim ama...en azından hastalığım bu napayım derdim...gözlerimden uyku akıyoryatak tüm çekiciliği ile uzakta duruyor...ama işimi bitirmeden uyumam.ev işlerime zaman kalmaz sonra:(
24 saat bana yetmiyor dediğimde şaşırıyorsunuz...
işteee bahsedilen hastalık
okuyun bilgi sahibi olun...forumların en sevdiğim tarafı budur..çeşitlilik:081:
İnsomnia ya da uyuyamama hastalığı, bir uyuma sorunudur. Uykuya dalamama, ya da gece boyunca sürekli uyuyamama sorunlarını barındırır. Hastalar genel olarak, gözlerini birkaç dakikadan fazla kapalı tutamamaktan ya da yatakta bir o yana bir bu yana dönerek uyuyamamaktan yakınırlar.
Eğer ki insomnia birkaç geceden fazla uzun sürerse, kronik bir hastalığa dönüşerek uyuma eksikliği doğrultusunda oldukça zararlı olabilir. İnsomnia doğal uyuma dengesini bozar ve tamiri oldukça zor olabilir. İnsomnia hastaları genel olarak öğleden sonra ya da akşama doğru kısa süreli uyudukları için, geceleri de uyumakta zorluk çekerler. Bazıları da vücutlarını limitlerinde kullanmaya çalışırlar. Bu da çok mühim fiziksel ve zihinsel sorunlara yol açar.
İnsomnia ayrıca birçok ilacın yan etkisi olarak, stres sebebiyle ya da duygusal, fiziksel ve zihinsel sorunlar doğrultusunda da oluşabilir.
İnsomnia'dan kurtulmak için uyku haplarının yanı sıra kediotu gibi bir takım bitkilere de başvurulabilir.
Geleneksel yöntemlerin başında, uyumadan önce sıcak süt içmek; uyanır uyanmaz sıcak bir duş almak, öğlen egzersiz yapmak, öğlen yemeğinde bol yemek yemek ve akşam yemeğinde az yemek yemek, ve erken yatmaya çalışmak gelir.
Geleneksel Çin tıbbı da yaklaşık bin yıldır insomnia aleyhinde kullanılmaktadır, genelde akapuntur, diyet ve yaşam analizi, bitkiler ana önlemleri oluşturur.
buymuş.. ama dr bana kahveyi az iç,düzenli yaşa,stresten uzak ol demişti
o hayatı bulduğumda borsayı bırakacağım zaten..sigarayı da..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Sn yağmur, bu makalenin başlığı, tam 1.5 yıl önce başka bir sitede size sözünü ettiğim projeksiyonun ve sizin ilginizi çeken, ara ara dolaylı anlatımla gerek bu topikte gerekse msnden paylaştığım düşüncelerimin ana başlığıdır. Bu ana başlık önemsenmeli, İMKB açısından da değerlendirilmelidir. Benim yaptığım analiz bu başlık üzerine oturmaktadır ki ben 1.5 yıl önce gelişen olaylara bakarak bu yargıya ulaşmıştım
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Keten, seans esnasında pencereden dışarıyı seyrediyordu; gecenin bir vakti ancak borsaya bakmayı akıl etti de; o nedenle sormuştum
bahar gelmiş memeleketime.ne güzel olmuş te be yav..
Haberi var mıdır acep; demir kapı, taş duvar kör pencerenin...
Altın oran neden hep asal sayıları sever dersiniz!...
Hadi bakalım teknikçiler buyrun bekleriz yanıtlarınızı...
Eminim, resim, sanat tarihi öğretmenlerimiz estetik, matematik öğretmenlerimiz okek, obeb konularını işlerken öğrendikleri bu bilgileri borsa ve teknik analiz konusunda uygulayabileceklerini, bu bilgilerin o alanda da işe yarayacağını gösterebilseler; sanıyorum çocuklarımız kapitalist düşünme alışkanlıklarıyla, ezber edip yutarlar bu konuları
Oysa Picassoyu ve kubizm mi de anlayabilmek için asal sayıları bilmek gerekmez mi dersiniz!...
Yorum