petun piliçe uyuyor
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
prtas 0.15 de işlem görmekte ben riski severim gözaltı pazarı da neymiş ki diyenlere duyrulur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPETUN 2.37-2.38 de işlem görmekte, el öpenlere verilirim eğer bakarsanız; size demekte
daha ne diyeyim üstadım emeğinize şükranlarımı sunuyorum
Yorum
-
-
DGZTE; 1.17-1.18 den işlem görmekte, çay çorbaya razıyım diyenlere göz kırpmaktaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
DOHOL de durur mu 0.50 de işlem görmekte çay çorba meselesi ise ben de veririm, ne var ki bunda der gibi söylenmekte
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
yok hocam ya vermiyolar 2 seanstır.gıcıkmı kaptılar ne bana..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOHOL de durur mu 0.50 de işlem görmekte çay çorba meselesi ise ben de veririm, ne var ki bunda der gibi söylenmekte
(ama çingenelik yapıp .49 giriyom çaktırmadan)her şey olacağına varır..
Yorum
-
Prkte 1.65 seviyesinde işlem görmekte 0.66 seviyesinden beri takibimde olan hisse de çay çorba vermeye gönüllüyüm diye söylenmekte sankiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
yabi helal sana kalbimi okumuşsun inanki bende aldım attımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprtas 0.15 de işlem görmekte ben riski severim gözaltı pazarı da neymiş ki diyenlere duyrulur
Yorum
-
MOBİLYA SANAYİCİLERİ: "KDV İNDİRİMİ STOK AZALTMAYA YARAYACAK" Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı
Nazif Türkoğlu, mobilya ürünlerinde KDV indirimi yapılması ile
sektörün yeniden canlanacağını belirterek, yurtiçi pazarda
satışların artırılması ile tutarı 1.5 milyar TL'ye ulaşan stokların
azaltılacağını kaydetti.
MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazif Türkoğlu yaptığı açıklamada,
"Tüm ev ve ofis mobilyalarında KDV oranının 3 ay süreyle yüzde
18'den yüzde 8'e indirilmesi, özellikle evlilik alışverişlerinin
arttığı bu sezonda hem üreticiye, hem tüketiciye kazanç sağlayacak.
Böylelikle stok fazlalıkları eriyecek ve üretim yeniden ivme
kazanacak" dedi.
Mobilya ürünlerinde KDV indirimi yapılması ile sektörün yeniden
canlanacağı ifade eden Türkoğlu, indiriminin ihracatta da olumlu
yansımaları olacağını, yurtiçi pazarda da satışların artırılması ile
stokların azaltılacağını ifade etti. Türkoğlu, mobilyada KDV
oranının yüzde 8'e indirilmesinin Hazine gelirinin artırılmasına da
katkısı sağlayacağının altını çizdi.
-"STOKLAR 1.5 MİLYAR TL'YE ULAŞMIŞTI"-
Mobilya sektöründe kampanyalara rağmen yüzde 35'e varan talep
daralması olduğunu kaydeden Türkoğlu, "Stoklar yaklaşık 1.5 milyar
TL'ye ulaştı. Bu anlamda KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e
indirilmesi çok önemli bir katkı sunacak. Üç aylık süre zarfında
stoklarımızı hızla eriteceğimizi düşünüyoruz" dedi.
(27/03/2009 - 15:10:35)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
YATAS 1.117-1.18 kademelerinde işlem görmekte çay çorbaya buyrun der gibi fısıldamakta sankiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
0.17 seviyesinde tavandan işlem görmekteMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprtas 0.15 de işlem görmekte ben riski severim gözaltı pazarı da neymiş ki diyenlere duyrulur
Yorum
-
bakalım tavan yapacakmınur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözgyo gidiyoooooooooor.........mu acaba?
Yorum
Yorum