M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • perisd
    Katılımcı
    • 10 Şubat 2009
    • 78

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar; gerilim filmleri haftasına hoşgeldiniz; en zarif koltuğua buyurmaz mıydınız

İyi tatiller

Tatil dediysek, topikte paylaşmaya devam etmeli; selam sabahı kesmemeli

hocam iş yok güç yok tekavvüt de olduk, dısarda da kar var.. buralardayız
    konken bılmeyız avm gezmeyı bılmeyız. bızımde merakımız borsa
    kovsanızda selamı sabahı kesmeyız
    saygılar

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hocalarim Sizlerin Yardim Ve Gayretlerinizle Epeydir Ilk Defa Para Kazandim.çççoooook Teşekkürler.
      Yaw barabey siz her topikte ilk kez kazandım diyorsunuz

Cebiniz delik mi yoksa....
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• BORSAMATİK
        Katılımcı
        • 16 Şubat 2009
        • 103

İyi akşamlar arkadaşlar.....

Yorum

• gica
          Aktif
          • 18 Mart 2009
          • 250

iyi akşamlar arkadaşlar, emekleri için tüm hocalarımıza teşekkür ederim...
          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
          futbolcu, hiçbir zaman
          büyük futbolcu olamaz."
          Gheorghe Hagi

Yorum

• oflazhan
            Katılımcı
            • 06 Mayıs 2008
            • 95

ben daha zararı çıkaramadım desem:040:

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ben daha zararı çıkaramadım desem:040:
              Bu topikte zarar hangi hissede yazıldı ki
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• Koala
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 137

Hepinize iyi haftasonları

Yorum

• ARAGONN
                  Tecrübeli
                  • 11 Mayıs 2008
                  • 321

Hocam Viking
                  *Teknik olarak fincan kulp denen bir formasyon yapıyor mu?

*Yaşar grubunu bedelli nedeniyle katlandığı 15.000.000. TL yi ancak vkingte operasyon yaparak bulabileceği yönündeki kanaat mantıklı mı?
                  Güzel Hafta sonları diliyorum tüm dostlara
                  HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

vıkıng sagyo boyner yukarı atak denemeye hazırlanıyorlar
                    24.03.2009 11.02 fiyatı 0.40

Hisseyi yazmışız, ne ilgilenen var ne bakan; uçtu uçtu vkıng uçtu

Seansı 0.49 seviyesinden ve tavan kapattı. Yine naftalinli sayfalardan

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam Viking
                      *Teknik olarak fincan kulp denen bir formasyon yapıyor mu?

*Yaşar grubunu bedelli nedeniyle katlandığı 15.000.000. TL yi ancak vkingte operasyon yaparak bulabileceği yönündeki kanaat mantıklı mı?
                      Güzel Hafta sonları diliyorum tüm dostlara
                      Sn ARAGON teknik analizi bildiğiniz sorunuzdan belli zaten... Fincan kulp formasyonun resmini çize çize göstere göstere gittiler zaten, tersini söylemek mümkün mü...
                      2. sorunuza gelince; kanaati mantıklı veya mantıksız diyemem; Yaşar üstadıma bir alo der öğrenirim
                      Ama İMKB deki şirket patronlarının bir çoğunun bu tür manipilasyonlara bulaştığı söylenegelir; uzun bir konu; bir taraftan hisseleri düşerken, nerdesin ey patron hisselerine sahip çık diye bağıranlar; bir tarafta İMKB ye açılmanın neredeyse getirisi kalmamış bie piyasaya açılmanın başka nedenleri olsa gerektir diye düşünen bendeniz türü kişiler; bir tarafta şirketlere kendi hissesini almayı yasaklayan mevzuat; bir tarafta insider trading yapmanın yasak elmasının dayanılmaz cazibesi ve kolaylığı derken...
                      elbette mümkün seçenekler arasındadır vesselam ;)

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

güzel bir hafta geçti arkadaşlar..

yazılanlardan okuyup,anladığım kadarıyla da bir çoğunuz kazançlı kapattınız haftayı.

sn mehmetayhan ve sn mesutc tüm güçleriyle uçanı,kaçanı,harekete başlayanı maşallah kaçırmadılar.ve sizlere anında naklen bildirdiler..
                        bu çalışmayı değerlendirmek de bizlere kaldı tabii..

her zaman istenen şey;katılım,paylaşım,bilgi aktarımı,ve bunca emek ve zaman verilerek yapılan çalışmanın karşılığının alınıp alınmadığı?

gittikçe daha güzel bir forum olacağına inancım tam..birlikte...saygıyla...sevgi ve hoşgörü ile...hepimiz her türlü piyasada kazancımızı artırabiliriz demektir.

sn mehmetayhan'ı burada tanıdım..harika çalışmaları var tebrik ederim.sn mesutc ile uyumlu bir çalışma ...tam da; uzun süredir takip ettiğim,başarılarına şahit olduğum,bazen hayretle izlediğim sn mesutc nin istediği bir grup çalışması oluyor..

hafta sonu da buradayız...sorular,analizler seans sonu olması nedeniyle daha rahat olabilir..muhabbet de ederiz)

hepinize,
                        ailelerinizle birlikte,
                        mutlu,sağlıklı,neşeli,
                        güler yüzlü bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum...
                        iyi tatiller..
                        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ARAGONN
                          Tecrübeli
                          • 11 Mayıs 2008
                          • 321

24.03.2009 11.02 fiyatı 0.40

Hisseyi yazmışız, ne ilgilenen var ne bakan; uçtu uçtu vkıng uçtu

Seansı 0.49 seviyesinden ve tavan kapattı. Yine naftalinli sayfalardan
                          Yok Hocam Ben tam satmayı düşünürken yazdınız Tekkeyi halen bekliyoruz Hatta bu vkingle aramda duygusal bir bağ bile oldu. Gittim arkadaşlarla güzel bir alış veriş yaptım rahat rahat sayenizde.
                          Emekleriniz ve öngörüleriniz için çok teşekkürler.
                          Ya ben artık borsadan kazanıyorum:081:
                          HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• guardy66
                            Yeni üye
                            • 09 Mayıs 2008
                            • 28

sevgili hocalarım gündüz seans'ta oluyorum o sebeple yazılarınızı akşamları okuyorum gün içi takip edenler için müthiş faydalı oluyorsunuz..başarılı çalışmalarızın devamını diliyorum...teşekkürler emekleriniz için...

Yorum

• BARAbey
                              Aktif
                              • 08 Mayıs 2008
                              • 201

hocam benim para mehter takımı gibi 2 ileri bir geri hala yerinde sayii

zarar gerçekten çooook ama sizden değil .

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

iyi akşamlar.kazançlı olmuştur inşallah herkese.kaç kapadı borsa bi bakınayım..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information