radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
VESTEL, SURİYE'DE 2009'DA YÜZDE 5, 2010'DA İSE YÜZDE 10 PAZAR PAYI ELDE ETMEYİ HEDEFLİYOR
Vestel, Suriye'de 2009'da yüzde 5, 2010'da ise yüzde 10 pazar
payı elde etmeyi hedefliyor.
2007 yılından bu yana Suriye pazarında faaliyet gösteren
Vestel'in, 4'ü yetkili satış mağazası olmak üzere toplam 400 farklı
satış noktası bulunuyor.
Faaliyet gösterdiği Ortadoğu ülkeleri arasında en çok yatırımı
Suriye'de yapan Vestel, 2009'da yüzde 5, 2010'da ise yüzde 10 pazar
payı elde etmeyi hedefliyor. Suriye'nin en köklü sanayi kurumlarından
Joud Company ile distribütörlük anlaşması bulunan Vestel, üretim
tesislerinin yakın coğrafyada olması sayesinde Suriyeli tüketicilerin
beklentilerine hızlı cevap veriyor.
Foreks Haber Merkezi
(26/03/2009 - 11:44:07)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
NUGYO yine hareket etmedi;tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğru üstadım sanırım dialog eksikliği yaşamışız... ben de o gün için yükseliş var dememiştim... "NUGYO hazırlık yapıyor mu acaba ne dersiniz?" şeklinde sormuştum... yine de son fikirlerinizi almak isterim ;)
Dün bilerek yazdım; ya hareket ederse mort olmayayım diye;
Şimdi hareket etmezse, bak ben demiştim tanırım adamımı gözünden derim; yok primlenirse; eee tam zamanını bilmek var bu işin derim
İyi bir yazarın keseri çift taraflı kesmeli; sapı esnek olup, her yere döndürebilmeli
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Şimdi bakarsınız ee yazmadım mı dediğim hisse taban olur; lafım hazıdır her daim!...
-Aküye buji kaçmıştır canım!
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***PRKAB*** Turk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.S.'nin 26.03.2009 tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda; 01.01.2008/31.12.2008 Hesap donemi karindan 3.418.852 TL tutarinda temettunun 8 Nisan 2009 tarihinden itibaren nakden dagitilmasina, 2010 yilinda toplanacak olan Olagan Genel Kurul'a kadar 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Yonetim Kurulu uyeliklerine; Mahmut Tayfun Anik, Valerio Battista, Pier Francesco Facchini, Fabio Ignazio Romeo, Giovanni Battista Scotti ve Ennio Bernasconi'nin secilmelerine, Denetleme Kurulu uyeliklerine 1 yil sureyle gorev yapmak uzere Rasit Yavuz ile Hikmet Turken'in secilmesine, Yonetim Kurulu tarafindan secimi yapilan Bagimsiz Dis Denetleme Kurulusu Basaran Nas Bagimsiz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Musavirlik A.S.'nin uygunluguna, 2008 yilinda Sirket yonetimi tarafindan kendilerine verilen hedefleri gerceklestirerek Sirket hedeflerinin gerceklesmesine katkida bulunan Sirket calisanlarina, Sirket genel prensipleri cercevesinde gerceklestirilen hedeflerle paralel olarak ikramiye verilmesine ve ikramiye bedelinin Sirket yonetimi tarafindan gerceklestirilen hedefler dikkate alinarak belirlenmesine ve bu konuda gerekli islemleri yapmak ve kararlari almak uzere Genel Mudur Hakan Ozmen'e yetki verilmesine, Sirket Ana Sozlesmesinin 14. maddesi hukmune istinaden, Genel Kurul tarihine kadar alinmis olan gayrimenkullerin alis ve satisina iliskin kararlarin ve yapilmis islemlerin tasdikine ve bir sonraki senenin Olagan Genel Kuruluna kadar sirket ihtiyaci hasil oldukca gayrimenkul alinmasi ve satilmasi hususunda alinacak olan Yonetim Kurulu Kararlarinin pesinen tasvibine, Sermaye Piyasasi Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortakliklarin Uyacaklari Esaslar Hakkinda Seri:IV, No:41 sayili teblig kapsaminda gerceklestirilen islemler ile ilgili olarak Genel Kurul'a bilgi verilerek, yapilan islemlerin uygunluguna, Sirket Ana Sozlesmesinin 6. maddesinin tadil edilmesi icin Sermaye Piyasasi Kurulu'na yapilan basvurunun farkli bir alternatif ile tekrarlanacak olmasi nedeniyle geri cekilmis olmasi neticesinde, Genel Kurul'da gorusulmek uzere, Sermaye Piyasasi Kurulu'nca onaylanmis bir tadil maddesi bulunmadigindan, gundemin bu maddesi hakkinda karar alinmamasina, karar verildigi bildirilmistir. Genel kurul toplanti tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***PRKAB*** (26/03/2009 - 11:52:09)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
-
***SELEC*** Selcuk Ecza Deposu Ticaret ve Sanayi A.S.'nin 26.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 26 Mart 2009 Tarihli Yonetim Kurulu Toplantisinda; Olagan Genel Kurul Toplantisina sunulmak uzere hazirlanan 2008 yili yonetim kurulu faaliyet raporunun onaylanmasina, Ek;1'de yer alan gundem maddelerinin gorusulecegi Olagan Genel Kurul Toplantisinin 21 Nisan 2009 Sali gunu saat 14:00'de Mahir Iz Caddesi, No:43, 34662, Altunizade, Istanbul adresindeki sirket merkezinde yapilmasina, 2008 yili karina iliskin olarak Ek:2'de yer alan kar dagitim tablosunda aciklanan sekilde ilgili yasal yukumluluklerin dusulmesi bagis ve yardimlarin eklenmesinden sonra ortaya cikan net dagitilabilir donem karinin %22,5'ine tekabul edecek sekilde 1 TL nominal degerdeki beher hisse senedine brut olarak %7 oraninda 0,07 TL, net olarak %5,95 oraninda 0,0595 TL olmak uzere toplam 36.225.000 TL nakit temettu dagitilmasinin Genel Kurulun onayina sunulmasina karar verilmistir. Gundem ve kar dagitim tablosu ekte yayinlanmakta olup, ayrica internet sitemizin "Yatirimci Iliskileri" bolumunde de yayinlanmaktadir." Toplanti gundemi ve kar dagitim tablosu Gunluk Bulten ekinde, ayrica Gundem internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde, "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda ve Kar Dagitim Tablosu Internet sitemizin "Sirketler" bolumunde yayinlanacaktir. ***SELEC*** (26/03/2009 - 11:56:40)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
HAFTALIK SİYASET VE EKONOMİ GÜNDEMİ 27 MART CUMA: ------------- 1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Brüksel'deki temaslarını tamamlayarak, basın toplantısı düzenledikten sonra yurda dönecek. 2- TBMM Başkanı Köksal Toptan, Tunus'taki resmi temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek. 3- Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Şanghay İşbirliği Örgütünün Moskova'da düzenleyeceği Afganistan konferansına katılacak. 4- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Antalya mitinginde konuşacak. 5- AB dışişleri bakanlarının gayrı resmi toplantısı Çek Cumhuriyetinde yapılacak. 6- Arap dışişleri bakanlarının, 30-31 Marttaki Arap Birliği zirvesine hazırlık toplantısı Katar'ın başkenti Doha'da başlıyor. 7- Sözleşmeli subay ve astsubay öğrencilerin yemin töreni İzmir Hava Teknik Okullar Komutanlığı'nda yapılacak. 28 MART CUMARTESİ: ------------------ 1- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisince Trabzon'da düzenlenecek mitinge katılacak. 2- Uzay Mekiği Discovery'nin dünyaya dönmesi bekleniyor. 29 MART PAZAR: -------------- 1- Toplam 48 milyon 6 bin 650 seçmen, 5 yıl görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandığa gidecek. 2- Eski Yugoslavya cumhuriyetlerinden Karadağ'da genel seçim yapılıyor. 30 MART PAZARTESİ: ------------------ 1- Katar'ın başkenti Doha'da başlayacak Arap Birliği zirvesine, BM, Afrika Birliği, İslam Konferansı Örgütü ve Avrupa Birliği temsilcileri de katılacak. 2- Antalya'da ''2009'da Türk Turizmi ve Antalya'' konulu seminer düzenlenecek. 3- İsrail'in Filistin topraklarını işgalinin sembolü olan Toprak Gününde Filistin'de gösteriler yapılacak. 31 MART SALI: ------------- 1- TBMM Genel Kurulu toplanacak. 2- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2008 4. dönem ve yıllık Gayri Safi Yurtiçi Hasıla ve 2009 Şubat ayı dış ticaret verilerini açıklayacak. 3- Hazine, iç borçlanma stratejisi, kamu net borç ile net dış borç verilerini yayımlayacak. 4- Afganistan'ın geleceği konusunda Lahey'de yapılacak uluslararası BM konferansına, NATO üyesi ülkeler, Pakistan, Afganistan'daki operasyona asker veren ülkeler, bağışçı ülkeler ve uluslararası örgütler katılacak. 5- ABD Başkanı Barack Obama, Avrupa turuna çıkıyor. 6- Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'in Berlin'de Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yapacağı görüşmede, Londra'da yapılacak G-20 zirvesinin hazırlıkları ele alınacak. - Medvedev, Alman iş adamlarıyla da bir araya gelecek. 7- İngiltere, Irak'taki askerlerini çekmeye başlıyor. 8- Deniz Ticaret Odasının 6. Medya Yarışmasının ödül töreni İzmir'de düzenlenecek. 01 NİSAN ÇARŞAMBA: ----------------- 1- TBMM Genel Kurulu, gündemindeki konuları görüşecek. 2- ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev ile görüşecek. 3- El Fetih ile Hamas'ın ulusal birlik hükümeti kurmak amacıyla yaptıkları görüşmelerin, Mısır'da yeniden başlaması bekleniyor. 4- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Aydın'da düzenleyeceği basın toplantısında mart ayı ihracat rakamlarını açıklayacak. 02 NİSAN PERŞEMBE: ----------------- 1- TBMM Genel Kurulu toplanacak. 2- Önde gelen gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin oluşturduğu G20 grubunun liderleri Londra'da bir araya geliyor. 3- Belarus parlamentosu, Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsız devletler olarak tanınıp tanınmaması konusunda oylama yapacak. Foreks Haber MerkeziBirşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Goldaşıılar sevinecek...0.81 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
demekki hazırlıklar tamam değil... ama bir hazırlık var yani ben öyle görüyorumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNUGYO yine hareket etmedi;
Dün bilerek yazdım; ya hareket ederse mort olmayayım diye;
Şimdi hareket etmezse, bak ben demiştim tanırım adamımı gözünden derim; yok primlenirse; eee tam zamanını bilmek var bu işin derim
İyi bir yazarın keseri çift taraflı kesmeli; sapı esnek olup, her yere döndürebilmeli
Yorum
-
BEKLENTİ-ABD'DE HİSSE SENEDİ PİYASALARININ GÜNE YÜKSELİŞLE BAŞLAMALARI BEKLENİYOR
ABD'de hisse senedi piyasalarının yeni güne yükselişle başlamaları
bekleniyor.
GFT analistleri, Dow Jones Sanayi Endeksi'nin 40, S&P 500'ün ise
5 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar.
Analistler, bugün gözlerin dördüncü çeyrek GSYH nihai
verilerinde olacağını vurguluyorlar.
Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 58 puan artışla
7.730 puan seviyesinden işlem görüyor.
Foreks Haber Merkezi
(26/03/2009 - 12:08:59)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Bakın yukarıdaki mesajımda ima etmiştim; kabkoya buji kaçtı; ben napim be yahuMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman çevirmeyelilm gazı yanmasın; 2.04 de işlem görmekte, kv alıma uygun görünmekte
Elinde Prkab bulunanların stopları gözden geçirmesinde yarar var...:040:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-

5.25 (0.65%)
Yorum