23/3 aygaz 1.91-1.92
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Turcas benzinde indirimemi gitti; indirimden yararlanıp 2.58-2.56 kademelerinde benzin alayım, nolur nolmazBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısrağı sahipsiz mi bıraktınız el etek öpenlere bari vereydiniz
Hisselerinizi el öpenlere verin arkadaşlar, müstamel, garanti belgeli bunlar
kısrak bağlı duruyor...temiz ot yerken ben sinemadayım
)) film izleyim dedim
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Trcas benzinde indirime ni gitti, ben bir depoyu doldurayım 2.56-1.58 kademelerinde, nolmaz olmaz, nolur olur
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Oh ohh kısrağa semiz ot, sinamaya bilet; ketenhelva da sinamada biletçi olmuş, eski biletleri, gündeme getiriyoryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısrak bağlı duruyor...temiz ot yerken ben sinemadayım
)) film izleyim dedim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
atalayilkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfutureler
E-Mini S&P 500 Jun 09816.25 5:18am ET
8.00 (0.99%)
Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,745.00 5:18am ET
65.00 (0.85%)
Nasdaq 100 Jun 091,247.00 5:18am ET
13.50 (1.09%)
S&P 500 Jun 09816.30 5:18am ET
8.10 (1.00%)
sık sık verirseniz pek bi makbule geçer
teşekkürler..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
trade prkab 1.08 1.09 dan uygun görünüyor
Ben yazarken 2.06 ya düşmüş sayılmazzz
Yazım aşamasında stop
Yorum
-
futureler bazen cok hızlı ve farklı degişim oluyor sabit seyir gösterdiginde eksi yada artıda futureler ekliyorum.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersık sık verirseniz pek bi makbule geçer
teşekkürler..
Yorum
-
-
O zaman çevirmeyelilm gazı yanmasın; 2.04 de işlem görmekte, kv alıma uygun görünmekteMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrade prkab 1.08 1.09 dan uygun görünüyor
Ben yazarken 2.06 ya düşmüş sayılmazzz
Yazım aşamasında stop
Yorum
-
He yaw ben artık sıfıtları 8 9 gibim görmeye başladım idare ediverinketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkab 2lerde hocam.!!
Yorum

Yorum