M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu topikte yazılan mesajlardan yararlanarak XXX hissesini aldım kar edemedim, zararına satmak zorunda kaldım, hala bekletiyor sıktı beni dediğiniz hisseler var mı; sistemimi test etmek amacıyla soruyorum, atış serbest, kırılmaca darılmaca yok yani

Yanıt susuz!...

Olumlu anlamda mı düşünsem!... Yoksa, yine her zamanki yanıt verilmeye zahmet edilmeyenlerden mi diye düşünsem!...

Oysa sulara gazı da vermiştik...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hayırlı akşamlar arkadaşlar
      sayın mesut
      dgate ile ilgili yorumunuzu alabilirmiyim
      teşekkürler
      bugün OLMKS da hareketin devam edeceğini, tavan olmasa bile prim yapacağını, gubrf ve doğan grubundan dgzte dyhol, hisselerinin çok düştüğünü tepkiye oynanabilineceğini belirterek
      herkese hayırlı kazançlar dilerim
      19.03.2009 09.09

Hisseyi topiğe belirtiğim tarihte seans açılmadan yazmıştım, 9 gün önce yani.

O günden bu yana bu topikte bu mesaja istinaden alım yaptığını beyan eden olmamıştı!...

Yani...
      Demem o ki, mesajlarımdan bilgilenerek alım yapan topik izliyenlerine teknik destek vermeye EVET...
      Ama... Başka site topiklerde önerilen veya kendi kararı ile hisse alanlara HAYIR... Çünkü zamanım yok.
      Günde 15 veya daha fazla hisse yazan biri olarak elbette 30 günde tüm hisseleri yazmış olurum istatistiksel anlamda; 10 günde 150 hisse eder.
      Bu topikte yazılan hisselerin teknik desteğinden bu anlaşılırsa; benim uyumamam gerekir!

Teknik destek derken...
      Bugün örn ayen de beyan edildi, öğle arası ilk işim hisseyi daha ince analizden geçirmek oldu.
      Şimdi geriye dönüp topikte bu tarz mesaj varsa, o hisseleri ince elemeye analize başlayacağım, hedeflerine ulaştıklarında siz sağ ben selamet...

Bu açıdan bakılınca biraz eskimiş naftalin kokmuş bu hisse benim açımdan
      mesajı yazdığım gün 1.12 den açılmış güne.Aynı gün en düşük 1.11 seviyesinden işlem görmüş, yani 1.11-1.12 kademelerinde uyuşuk uyuşuk beklemiş hisse günü de o seviyeden kapatmış.
      Ertesi gün 20.03.2009 tarihinde ise 1.16 seviyesinden açılarak güne başlamış ve 1.20 seviyesini görmüş 1 iş gününde % 7,14 getiri sağlamış...
      Yetmez mi... Benim de teknik destek işim bitsin burada dedim ya yoksa başımı kaldıramam pc başından
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

yetmemii,yeter hocam yeter.sorumlulugu bir yerde bırakmanız lazım..yeterli imzanızdaki getiri olunca abbas vakit tamam olmalı.
        her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

TOASO
          sn xxxx sanırım sizin sorunuz üzerineydi, dün seans arasında analizini yapıp destek ve dirençlerini yazdım, seans içinde yine sordunuz dirençin güçlü olduğunu yazdım....
          1.25-1.23 aralığına çekilme olasılığı var. bir hisse ilk yazdığım mesajda getiri elde edilmeden stop seviyesine kayıyorsa ben sıkı takibe alırım, ama eğer 1.19-1.20 kademesinde yazılan hisse 1.41 seviyesine ulaşmışsa artık riski siz hesaplayabilmelisiniz, yoksa ben bütün hsseleri sonuna kadar takip edememki!...ı mevcut stop kararı size kalmış;
          17.03.2009

Yukarıda yaptığım analizi ;

1) Teknik destek vermekten ne nlaşılması gerektiği üzerine tekrar alıntıladım.

2) Madem alıntıladım analizimi de gözden geçirmeme fırsat vermiş olsun dedim.
          Hissenin 1.25-1.23 seviyelerine kadar ealizasyonun olabileceğini düşünmüşüm; hisse 1.29 seviyesini görerek yoluna devam etmiş, piyasa koşullarının olumluya çevrilmesinin etkili olduğunu belirtmekte yarar var elbette.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Yahu ketenhelva dostum, adaşım nedirsen ne işlirsen ne aldın ne sattın deyiver biraz da bizim de ağzımızın suyu aksın bıcımık be gali

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Seans içinde hisselerin destek ve direncini soranlar, neden bu saati tercih etmezler!..

Kaç gündür seans bitiminde akşamları da burdayım bir tane destek direnç sorusu sorulmaz, in cin top oynar burada, ne ki seans anında 2 kademe daha gider mi nin sorusu soruur!...

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

SAHOL; Geçen hafta saholün önce 2.62 sonra 2.74 ve en sonunda 2.80 seviyesine ulaşma gücünün olduğunu belirtmiştim. Hisse bugün 2.86 seviyesini görerek tahminimi doğruladı. 2.52 seviyesi aşağı kırılmadığı sürece yükseliş potansiyelini koruyacaktır. Hedefi 3.10-3.20 seviyeleridir. Topiğin SAHOL mağdurları, eğer 2.27-2.30 seviyelerinde ek alım yapılabilineceğine dair mesajımı okuyup alım kararı vermişlerse sanıyorum hissede zararlarını telafi etme fırsatı bulmuş oldular.

Yorum

• jelly
                  Tecrübeli
                  • 19 Şubat 2009
                  • 0

grafik

arkadaslar hani bekliyim dedim ama yine bilgi aktarayim, feb silah cekince bende arastirmalara girdim simdiye dek bakin ayi piyasasinda bu oldu cok basite indirgedim anlarsiniz.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Jelly sostum mrb,
                    yani diyorsun ki... Yükselişin sonu gelmiş olabilir, ayağınızı denk atın
                    Doğrusu sizi sürekli tedirgin görüyorum, çoşkumuz artıkça hani...
                    Birden fren olup çıkıyorsunuz
                    Teşekkürler paylaştığınız için, her araca lazım iyi bir fren; kazalara uğramamak adına...

Yorum

• jelly
                      Tecrübeli
                      • 19 Şubat 2009
                      • 0

simdi dostlar herkes kendim dahil taaki geithner konusana dek cekilme bekliyordu . simdi ayni dususu bekliyenler hala short short diye bagiriyor fakat anlasilan toxic borclari fed cuma satin almaya basliyacak bakalim bu almalarla krediler acilacakmi. bu gibi bir durum 2003-2003 resesyonunda olmustu ve aynen bir sicrama yasanmis ve gecikmeli inis 4 ay sonra gelmisti. kimse ne olacagini bilemiyor ancak eskilere dayanarak bilgiler toplayarak hareket ediyor yani tam bir kumar. kanimca bu endeksi 2 gun indirir ve 7400 civarindan cuma itibariyla yukari yaparlar ve nisan haftasinin bitimine kadar yukariyi sececeklerdir. cunku bundan daha iyi bahane nerde bulacak kurumlar piyasayi yukari cekmek icin. ama sonra yazdiklarim hala gecerli midemiz bulanacak cunku ne kredi kartlari cozuldu nede isini kaybedenler is buldu. bir yerden bir alinti arastirma alacagim alinti yerinide ekleyecegim hazir bulmusken onada bakin, yani bos durmuyoruz planlar uzerinde degerlendirmeler hat safhada gidiyor ve cozuldu gibi bulmaca az kaldi haftayayi gorelim sonra tarihle konusuruz yeterki taslar yerine otursun

Yorum

• jelly
                        Tecrübeli
                        • 19 Şubat 2009
                        • 0

mesut dosum oyle diyordum , fakat simdik son hareketlerle sanki iki gun verip cumadan sonra nisan ilk haftasi bitimine kadar bu piyasada dip yaptirmak yerine en yukarda tepe olacak gibi sanki bizler u30da 35000 lere yol aliriz gibi valla bunu attim tabii ama 8100 ustler dowda ve 920 ler sp de mumkun minimumlar. dostum buda 2002-2003 ile simdiki resesyonda fed ayni kararlara yakin kararlar aldiktan sonra olusan mukayese tekrar yazayim hazir vardi aldim dostumdanda izin aldim.

Yorum

• jelly
                          Tecrübeli
                          • 19 Şubat 2009
                          • 0

Yorum

• jelly
                            Tecrübeli
                            • 19 Şubat 2009
                            • 0

dostum arkadaslar belki ben boyle diyince hani amaaan diyorlar ama gozum kapali girdigim tradelerde inanin oyle bir rapor aldimki ordinolara bakinca durdum. kafat simdi hocam sizde karsilastirim sanki bunu bu adamlar bahane yapip 2 gun verip sonra yukselip bu sene yeni tepe olusturup sonra salacaklar nitekim herkes artik 32500 short demeye baslamis . bu kadar herkes bu isi bilse kimse zarar etmez ters kose olusturmak istenecektir. ama sonrasi iste? kontratlardada ne kadar dayanir biri bilemediniz 2000 puan oda 34500 35000 lere geliyor. hocam ben cikiyorum artik grafikleri yorumlarsiniz arkadaslarda aynen 2002-2003 e bakin ayni olay fed mudahalesi geldi ve dip bulma gecikti durumlar sanki ayni saglicakla iyi geceler

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              simdi dostlar herkes kendim dahil taaki geithner konusana dek cekilme bekliyordu . simdi ayni dususu bekliyenler hala short short diye bagiriyor fakat anlasilan toxic borclari fed cuma satin almaya basliyacak bakalim bu almalarla krediler acilacakmi. bu gibi bir durum 2003-2003 resesyonunda olmustu ve aynen bir sicrama yasanmis ve gecikmeli inis 4 ay sonra gelmisti. kimse ne olacagini bilemiyor ancak eskilere dayanarak bilgiler toplayarak hareket ediyor yani tam bir kumar. kanimca bu endeksi 2 gun indirir ve 7400 civarindan cuma itibariyla yukari yaparlar ve nisan haftasinin bitimine kadar yukariyi sececeklerdir. cunku bundan daha iyi bahane nerde bulacak kurumlar piyasayi yukari cekmek icin. ama sonra yazdiklarim hala gecerli midemiz bulanacak cunku ne kredi kartlari cozuldu nede isini kaybedenler is buldu. bir yerden bir alinti arastirma alacagim alinti yerinide ekleyecegim hazir bulmusken onada bakin, yani bos durmuyoruz planlar uzerinde degerlendirmeler hat safhada gidiyor ve cozuldu gibi bulmaca az kaldi haftayayi gorelim sonra tarihle konusuruz yeterki taslar yerine otursun
                              Bende mi...
                              Ben kumarcı trader olarak endeks kağıdı olan SAHOL İSC önerdim durdum ya dostum, hatta hızımı alamayıp ralli bile dedim de siz, fren koydunuz ya Trader için her daim boğa, her daim rallidir piyasa

Takıldığımı söylememe gerek yok sanırım değil mi dostum; sizin verdiğiniz bilgiler tamamen stratejilerle ilgili, topik izliyenleri de böyle değerlendirmeli. Elbette ben de sizin paylaştığınız bilgi ve verileri potamda eritip Türkiye ve İMKB ye uyarlamaya çalışıyorum.
                              Sağolasın

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

alo alo mesut hocam nerdesin.çanak antenleri yaptırdınmidur?
                                önceki sayfada sormuşsun söyleyeyim.teb yaptım,mutluyuz mutlusun mutlular yaptım.bidee ffkrlymhctim yaptım dahada yapmayı düşünüyorum yarınki gevşemede..
                                ben sıramı savdım siz ne yaptınız pekii?:037::36_6_3:
                                en kocamanı begenmedim ama bu smileyler çok esprili..
                                vee hocam petunu 2.54 ten almışsınız bugün,ama yazdıgınız vakitte 2.60 idi baktım yemedi gözüm..
                                her şey olacağına varır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information