***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin HSBC A.S. Londra subesinden kullandigi 10.000.000 USD tutarindaki isletme kredisi kapatilmistir. ***YKGYO*** (23/03/2009 - 14:11:03)
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2,38'e geriler mi diyosun hocam yoksa 3,38 mi yazacaktın?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendi portföyümün yarısını da haftalık incelemesini yapamadığımı söylesem..
Zaman bulunca elbette ama 2.33*veya 2.38 olmalı topikte yazdım alım yapılabilir diye
Yorum
-
***OZGYO*** Ozderici Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Fatma Karademir'den gelen yazi: 20.03.2009 tarihinde OZGYO Ozderici Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,75/0,85 fiyat araligindan 899.533 adet alis islemi, 0.80/0,84 fiyat araligindan 678.179 adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. 19.03.2009 ve 20.03.2009 gunu islemleri sonrasi ortakliktaki payim 414.761 adet olmustur. ***OZGYO*** (23/03/2009 - 14:15:03)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bugün 10.03MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeri çekilmelerde banvt alım düşünülebili1 1.84 iu an
Benim bu mesajdan sonra tavandan çizülme esanasında aldığım ve yeter diyerek sattığım hisseleri alan bile haftalık nevalesini çıkardı; topikten ses yok hayret
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Arkadaşlar seans anında ben hisse bakamam, akşamları burda oluyorum, daha önce de yazdım, hiç benim incelediğim ve yazdığım hisseler sorulmuyor da başka sitelerden test edilmeye getirirlen hisseler soruluyor!hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam ozgyo hakkında ne dersin
Akşamları ben niçin topikteyim açaba! Başka sitelerde başka yazarların yazdıklarını alanların ücretsiz yazar testi yaptırılsın diye mi!Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
öğle arasında bari sorsaydınız yahu bile hisseleri tam seans işlemleri başlayınca hisse sorruşuyor, yapmayın lfn bizlerde siz nasıl 2 kademe gidermi diye bakıyorsanız ben de kendi portföyümü yönetmeye çalışıyorum bir taraftan. İnsaf edin lfnBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar seans anında ben hisse bakamam, akşamları burda oluyorum, daha önce de yazdım, hiç benim incelediğim ve yazdığım hisseler sorulmuyor da başka sitelerden test edilmeye getirirlen hisseler soruluyor!
Akşamları ben niçin topikteyim açaba! Başka sitelerde başka yazarların yazdıklarını alanların ücretsiz yazar testi yaptırılsın diye mi!
geçtiğimiz hafta 68 den listede
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
hocam ben haftasonu c.tesi sormuştumMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğle arasında bari sorsaydınız yahu bile hisseleri tam seans işlemleri başlayınca hisse sorruşuyor, yapmayın lfn bizlerde siz nasıl 2 kademe gidermi diye bakıyorsanız ben de kendi portföyümü yönetmeye çalışıyorum bir taraftan. İnsaf edin lfn
Yorum
-
sahol dinlenmeye karar verdi anlaşılan grafikleri öyle söyler 2.78-2.80 de işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Haklısınız...Ama..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ben haftasonu c.tesi sormuştum
Siz zaten kendinize yeter durumdasınız
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum