boyner 048 üzeri iyidir ğeri çekilsin biraz 048 ğibi verirlerse olur
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
TURK PRYSMIAN KABLO TEKNIK ANALIZI (ANADOLU YATIRIM)
2NCIL HAREKET VE TEPKI SURECINDE HAZIRLIK
PRKAB
UZUN VADEDE ONEMLI DEGER KAYBI YASAYAN HISSEDE DIP SURECI
OLUMLU GELISIYOR.
TEPKI SURECINDE IKINCI ADIM HAREKETLILIK BASLAMAK UZERE. 1.90
ONEMLI DESTEK OLARAK CALISTI.
ILK ADIMDA 2.02 GECILMESI ILE BERABER 2.10 VE ARDINDAN 2.30 HEDEF
KONUMDA OLABILIR.
ONUMUZDEKI 1-2 SEANS ICINDE OLABILECEGINI ISARET ETMEKTE.
TEKNIK GORUNTU OLUMLU SURECI DESTEKLEMEYE DEVAM EDIYOR.
ZARARKES SEVIYESI OLARAK HISSEDE 1.87 OLARAK IZLENEBILIR.
ZAMAN STOP ARALIGI ISE 2-3 GUN OLARAK IZLENEBILIR
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
Hiç dikkatinizi çektimi örneğin, biz takibe aldıktan, hisse de biraz yol aldıktan sonra Halil Rençber aynı hisselerde 2-3 gün sonrasında teknik analiz yapıp olumlu görüş bildirmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
nasıl bir şüpheketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur mesut hocam,farkettim.hatta sizden şüphelendimde..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogrudur mesut hocam,farkettim.hatta sizden şüphelendimde..
:kahkaha1::kahkaha1::kahkaha1:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
.. nam site ilede bir baglantınız olabilecegi hakkında şüphe.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl bir şüphe
her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
evet sabah grafiğinide ğönderdiğim boyner 050 ğördü 048 üzeri kalıcı olursa 058 hedfine mutlak varmalı yoksa mesut hocama derim onu
Yorum
-
carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. seans herkese bol kazançlar benim yerimede kazanın ..:040:
geri vermem ama..:037:her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yapmayın size yakışmadı bu şüpheketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.. nam site ilede bir baglantınız olabilecegi hakkında şüphe.
nedenini seans arasında yazayım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam yakışmadı demeyin te be yav.kanaat oluştu demedimki,bi fikir uçup geçti gitti,malum kavanozda durdugu gibi durmuyorki,habire jimnastik yapıyo,habire senaryo yazıyor..nede olsa sucu osmanın talebesiMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapmayın size yakışmadı bu şüphe
nedenini seans arasında yazayım
Yorum
-
Halil Rençber Beyi arayıp patlat bir analiz xxx hissesindeyim diye aloo çekiyorumketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.. nam site ilede bir baglantınız olabilecegi hakkında şüphe.
Yorum
-
mama vakti afiyet olsun cümleten,dönüşte okurum,topigide seans içi kirletmem hem.her şey olacağına varır..
Yorum
-
yok öyle degil..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalil Rençber Beyi arayıp patlat bir analiz xxx hissesindeyim diye aloo çekiyorum
Yorum
Yorum