M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Günaydın gözünüz aydın
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Mesut ve Mehmet Hocam elimden geldiğince bugün topikde konuşulanları düzenlemeye çalıştım. inceleyin eksik ve düzenlemeleri yapayım. Bundan sonra günlük konuşulanları ve getirileri dosya haline getirmek benim görevim olsun. (Anca beraber kanca beraber) İsterseniz özeldende görüşebiliriz. Hazırlayacağımız dosyanın ayrıntıları ve geliştirilmesi için. Saygılarımla.
      Çok teşekkür ederim. elinize emeğinize sağlık

Benim asıl sıkıntım ve bence daha gerekli olan çok hisse yazıyorum, öylesine ki, geçen hafta haklı olarak sn ketenhelva yazdığım bir hisse kendi kurallarıma uymadığı için niçin yazdığınızı anlayamadım dedi, haklıydı kendi açısından. Topik izliyenlerin bazılarından ve arkadailarımdan, siz yazın riski almak istiyen alsın istemeyen almasın mealinde mesajlar aldım. Bunun üzerine bu tarz hisselerin spekülatif olduğunu belirterek yazmaya başladım.

Asıl sıkıntım ve derlenip toparlanması gereken konu, yazılan hisselerin hangi aralıkta yazıldığı, hedef, stop destek noktaları verilmişse bunlar veeee
      doğal olarak günde 8-10 hisse yazınca takip edemiyorum sistemim ise çok sayıda hisse yüklü olunca ötmekten başımı ağrıtıyor ben de zaman zaman kapatıyorum.
      verdiğim direnç stop noktalarına gelince haber verirseniz, hedefe ulaçmakta olan hisseleri önceden uyarırsanız ben de boş zamanımda seans bitiminde yeni hedef belirlenip belirnenemeyeceğini tespit edebilirim. Tatilde geçen haftanın 3 gününde yazdığım hisseleri derleyip toparlayayım dedim suyum çıktı
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
        Demirbaş
        • 23 Temmuz 2008
        • 1850

ğünaydın hayırlı sabahlar

Yorum

• mehmetayhan
          Demirbaş
          • 23 Temmuz 2008
          • 1850

09:24 : RAPOR-ŞİRKET HABERLERİNİN DEĞERLENDİRMESİ(HSBC YATIRIM MENKUL DEĞERLER)

HSBC Yatırım Menkul Değerler (www.hsbc.com.tr) Tarafından
          Hazırlanan Şirket Haberlerini Değerlendirme Raporu:
          "Hürriyet, 21 Şubat 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan ve İstanbul da
          nüfusun yoğun olduğu bölgelerde dağıtılan "20 dk" isimli ücretsiz gazetenin
          yayınına 16 Mart 2009 tarihi itibariyle son verildiğini açıkladı. Şirket,
          gazetenin kapatılmasının kar marjları üzerinde önemli bir etkisinin olmayacağını
          belirtti. [HURGZ.IS Mevcut Fiyat: 0.52 TL, Hedef Fiyat: 0.64 TL, Endeksin Altında
          Getiri]

SABANCI HOLDİNG

Carrefoursa bu yıl 135m TL yatırımla 70 mağaza açacak, satın alımlar da
          gündemde. Sabancı Holding YK Başkanı Güler Sabancı dün yaptığı açıklamada
          Sabancı Perakende Grubu’nun 2009 yılında büyümeye devam edeceğini,
          Carrefoursa tarafında 135m TL yatırımla açılacak 70 mağaza sayısının yıl
          sonunda 100 adede ulaşabileceğini, satın alımların da gündemde bulunup şirketin
          yakınlarda bu yönde açıklamada bulunabileceğini ifade etti. [SAHOL.IS Mevcut
          Fiyat: 2.48 TL, Hedef Fiyat: 4.50 TL, Endeksin Üzerinde Getiri]

HÜRRİYET GAZETECİLİK/DOĞAN YAYIN HOLDİNG

Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Şardan, geçen yıl reklam pazarının %2
          civarında daraldığını belirterek, bu daralmanın 2009 da %15-20 olmasının
          beklendiğini söyledi. 2009 yılına ilişkin HSBC beklentisi %18 daralma
          yönündeydi. Şardan, geçen yıl Eylül-Aralık döneminde bir önceki yılın aynı
          dönemine göre, reklam yatırımını en fazla azaltan sektörlerin başında %35 le
          elektronik ev eşyalarının geldiğini, bunu %29 la otomotiv, %24 le inşaat
          dekorasyonu ve %22 ile tekstil sektörünün izlediğini söyledi. Sektördeki
          olumsuz gidişatın sektör hisselerini (Hürriyet, Doğan Yayın) etkilemeye devam
          edeceğini düşünüyoruz. [HURGZ.IS Mevcut Fiyat: 0.52 TL, Hedef Fiyat: 0.64
          TL, Endeksin Altında Getiri], [DYHOL.IS Mevcut Fiyat: 0.46 TL, Hedef Fiyat:
          0.35 TL, Endeksin Altında Getiri]

DOĞAN HOLDİNG/KOÇ HOLDİNG VE ALARKO HOLDİNG

Bloomberg’de çıkan bir habere göre Yunanistan merkezli Opap, ortakları
          Alarko Holding ve Doğuş Holding ile yapılacak olan Milli Piyango ihalesine
          katılmaya hak kazandıklarını açıkladı. Hatırlanacağı üzere Milli Piyango
          ihalesine katılmak için son tarih 15 Nisan. Opap-Alarko-Doğuş’a ek olarak
          İtalyan Lottomatica, Yunan Intralot, Avusturyalı Lotteries, ABD merkezli
          Scientific Games ile Camelot ve Doğan Holding ile Koç Holding ihaleyle
          ilgilenen taraflar olarak biliniyor. [DOHOL.IS Mevcut Fiyat: 0.46 TL, Hedef
          Fiyat: 0.60 TL, Endekse Paralel Getiri], [KCHOL.IS Mevcut Fiyat: 2.06 TL,
          Hedef Fiyat: 2.93 TL, Endekse Paralel Getiri], [ALARK.IS Mevcut Fiyat: 1.71
          TL]"

Yorum

• mehmetayhan
            Demirbaş
            • 23 Temmuz 2008
            • 1850

08:59 : RAPOR-TEKNİK ANALİZ(TURKISH YATIRIM MENKUL DEĞERLER)

Turkish Yatırım Menkul Değerler (www.turkishyatirim.com.tr)
            Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Bülteni:
            "Bileşik Endeks 23.600 direncini kırarak düşen trend
            içerisinde çıkmış ve kısa vadeli yatay seyre
            geçmiştir.Kısa vadeli yükselen trende geçmek ve
            taban oluşumunu tamamlaması için 24.000 direncini
            kırması gerekmektedir.24.000 direncinin kırılması
            durumunda, 24.000-26.000 arasında bir dalgalanma
            olasıdır.

AKGRT

Aksigorta,kısa vadeli düşen kanal içerisinden
            çıkmıştır. 2.33 kısa vadeli destek konumunda olup,
            güçlenme dikkat çekmektedir. 2.33 üzerinde
            tutunulması halinde yaşanan düşüş ardından 2.60
            seviyesine kadar tepki hareketi gerçekleşebilir.

YKGYO

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, orta
            vadeli yükselen kanal içerisinde hareket etmektedir.
            Orta vadeli taban oluşumu 0.76 direncinin kırılmasıyla
            birlikte sağlanmıştır. 0.76 destek konumunu
            sürdürmesi halinde yaşanan büyük düşüşün
            düzeltmesi orta vadede devam edecektir."

Yorum

• altima
              Yeni üye
              • 22 Mayıs 2008
              • 44

YARIN PARK'IN GÜNÜ !!!

Şirket uzun süredir devam eden soda külü üretim tesini tamamladı. Yarın Başbakan ve bakanların katılımıyla büyük bir açılış yapılacak.

Ceytaş ile birleşmeye hazırlanan Park elektrik Madencilik hisseleri için yarın önemli bir gün. ankara Beypazarı'ndaki soda külü üretim tesinin açılışı Başbakan ve bakanların katılımı ile yapılacak. Park Grubu, ayrıca Cumhuriyet tarihinin Güneydoğu'ya yapılan en büyük özel sektör yatırımını da tamamlamak üzere. 540 milyon dolarlık yatırımın 180 milyon dolarlık bölümü tamamlandı. Silopi'deki zengin asfaltit rezervlerinden üretilecek enerji bölgeye hayat verecek.
              Bu arada Rusya hükümetinin 7 milyar dolar destek sağladığı nükleler enerji ihalesinin de çok yakında şirketn lehine sonuçlanması öngörülüyor...

16 Mart 2009 Pazartesi 21:54:00

www.borsagundemi.com

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

Ersu Tavanlara Devam 0.40

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

mesut hocam toaso da stop yapılmalımı sizce
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

mesut hocam izdemir 1500 deneyebilir

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ersu Tavanlara Devam 0.40
                      mesut hocaya çuval ğetirelim parayı çuvalladı:081:

Yorum

• EFEKENT
                        Kıdemli
                        • 15 Mayıs 2008
                        • 4329

mehmet hocam kablo kokusu geliyor sanırım kısa devre var.
                        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

075-076 ğelirse al sat amaçlı goldaş

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

akçansa 2190 üzeri izlenir 2450-2500 arası satış için

Yorum

• mehmetayhan
                              Demirbaş
                              • 23 Temmuz 2008
                              • 1850

goldaşı 077 ğeri çektilir

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

ykgyo 080 ğeçmesi lazım